george_o/c Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Γιώργο, αφού στο έχω ξαναπεί ... Τo benchmarking, μου αρέσει πώς να το κάνουμε δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι μωρε, ειδικα αν εχεις hardware για τη πλακα σου. Εμενα δε μου περισσευουν λεφτα και για αλλη (καλη) συνθεση μονο και μονο για να κανω πειραματα... Μα και να μου περισσευαν θα προτιμουσα να τα ριξω αλλου (π.χ. για αναβαθμιση του τωρινου πισιου/αλλο hardware/αλλου τελειως). Ειναι διαφορα νοοτροπιας χεχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 άντε επανέρχομαι 4870χ2 in da house Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Stock 3d Vantage 800/950 http://service.futuremark.com/compare?3dmv=556040 Stock 3D2k6 810/950 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=9040979 no tweaks όλα να τρέχουν ακόμα μαθαίνω την κάρτα πριν την μοντάρω Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2008 από Vatos_locos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 άντε επανέρχομαι 4870χ2 in da house μεγια!!tweak it nowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww;)σε τι μαρκα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Sapphire είναι την μαθαίνω λίγο μέχρι να την μοντάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) και 01 Stock και ένα 03 stock και 05 stock http://service.futuremark.com/compare?3dm05=4619779 αυτά και τέρμα για σήμερα είδαμε πως πάει, μονταρισμένη ξανά Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2008 από Vatos_locos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 έλα κουνηθείτε κάτι μου λέω οτι την τσίμπησα την τρίτη θέση το σουκού θα το παλέψω παραπάνω με 2x1Gb και πιο ψιλά τις μνήμες γιατί με τα 4Gb είναι στα 952Mhz http://www.hwbot.org/result.do?resultId=797895 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε και κάνα IRam και καθάρισες 1st place will be yours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 το έχω στο ψησιστήρι ήδη παίζει να πάρω 4 i-ram αφού πρώτα δοκιμάσω με άλλους 2 ακόμα 160άριδες σε raid 0 και τους τέσσερις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μιλούσα στο xs για αυτό, και χωρίς να το έχω δοκιμάσει ο ίδιος βέβαια, έλεγαν ότι είναι προτιμότερο να κάνεις raid 0 με τους δύο, και πάλι raid 0 με τους άλλους δύο αντί να κάνεις raid 0 και τους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 το ίδιο είναι tested Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Α ok Thanks για την πληροφορία man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ορίστε αυτό που ζήτησες vatos! Είμαι super απογοητευμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 απογοητευμένος γιατί ? εμένα μια χαρά μου φαίνεται με την κάρτα στα πόσα το έτρεξες ? παίζει να είναι και φορτωμένο το pc σου αν κρίνω από το παράθυρο έχεις και άλλα θέματα πάνω στα win το cpu score είναι μια χαρά πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα