TEOKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το real bench αλλάζει συμπεριφορά εύκολα. Για να υπάρχει μια πιο καθαρή εικόνα καλό θα ήταν να ακολουθηθούν τα παρακάτω http://rog.asus.com/forum/showthread.php?35793-ROG-Benchmarking-Tweaks-amp-Tips 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 http://hwbot.org/submission/2660770_storm1978_realbench_v2_fx_8350_71428_points 71428 στα 5ghz. 21ος συνολικά και 6ος με 8350. Έτσι γιατί μόνο CB βλέπω και με πιάνει κατάθλιψη. Ωραίος αγορινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κάτι δεν μ`αρέσει.Είμαι στα 5.1 Ghz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μου κάνει εντυπωση που είμαι χαμηλότερα από το bench του Storm και δεν τρέχουν και προγράμματα από πίσω ώστε να κόβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μου κάνει εντυπωση που είμαι χαμηλότερα από το bench του Storm και δεν τρέχουν και προγράμματα από πίσω ώστε να κόβουν Το image editing σου κόβει αρκετά στο τελικό σου σκόρ σε σχέση με τον storm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Οσες φορές το έτρεξα το ίδιο αποτέλεσμα μου έβγαζε πάνω κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω αν παιζει ρολο αν το τρεχεις σε μηχανικο δισκο ή SSD. Δοκιμασες τα tweaks που εδωσε ο ΤΕΟΚΟS σε παραπανω post? Θα τα δοκιμασω και γω να δω το πριν και το μετα με τα tweaks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το τρέχω σε ssd μηχανικό δίσκο χωρίς τα tweaks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν έκανα όλα τα tweeks είναι μεγάλος μπελάς αλλά έδωσα real time priority στο realbench και "Using Diagnostic Mode" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κάτι δεν μ`αρέσει.Είμαι στα 5.1 Ghz Εχεις τον ίδιο τύπο κάρτας γραφικών με τον storm1978 ? ... και τρέχεις στα ίδια clocks ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 στοκαδουρα on ......no tweaks !! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ολα καλα στα υπολοιπα, αλλα στο Ιmage Editing εχω χαμηλοτερο σκορ, στα 4,4GHz, απο αυτο του Νικου. Και την single core αποδοση να μετραει, ιδιο πυρηνα εχουμε και στην ιδια συχνοτητα. Εκτος αν παιζει ρολο και το λειτουργικο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το intelburn είναι αξιόπιστο για stress test ; Μήπως alldaynews να δοκίμαζες blend και small fft στο prime95 για να ελέγξεις αν είναι πραγματικά σταθερός ο fx στα 5 ghz με το αντίστοιχο ρεύμα ; Έχω την υποψία την κακή, επειδή θυμάμαι ότι έβγαζες και χαμηλό single core στα 4.5 καιρό πριν, ότι δεν έχει το απαραίτητο ρεύμα ο επεξεργαστής και ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να είναι και ιδέα μου, αλλά δοκίμασέ το καλού κακού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ένα στα 4,4ghz: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κτήνος απλά, δώσε πόνο μέχρι τα 5 ghz . Η phanteks δίνει ρέστα στην ψύξη απλά. Είναι καλύτερη από την noctua nhd14 και την 15 η συγκεκριμένη ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα