Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Βασικά δεν το έχω ψάξει ακόμα πόσο ρεύμα δίνει.Είναι με τις default ρυθμίσεις.Αλλά από ότι είδα γύρω στο 1,1-1,2 με default όλα όση ώρα έτρεχε το cinebench.Σίγουρα έχει διαφορά τελικά η μετάβαση.Ο Fx στα 4,7 που είχα σίγουρα είναι αρκετά δυνατός αλλά η Intel έχει ξεφύγει σε χρόνους εγκατάστασης προγραμμάτων και σε ξεζιπάρισμα αρχείων.Αυτά έχω προλάβει να κάνω αφού ακόμα τον στήνω όπως είπα.Η πρώτη εντύπωση άκρως πολύ καλή θα έλεγα.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα stock τα πάντα:

Καλά stock και 890 και εμείς 5ghz και 806! Είπαμε έχει διαφορά!

Καλά αυτό σχετικό είναι. Έχω δει 8αρια να θέλουν format μετά απο δυο μπλέ ;)

Επίσης ένας λόγος που δεν τα βάζω είναι τα διάφορα προβλήματα με συσκευές πχ στο ένα είχα θέμα με το corsair link στο άλλο με την οθόνη vfd κτλπ κτλπ

'Όπως είπα 8.1 και αυτή είναι η γνώμη μου σύμφωνα με αυτά που έχω δει εγώ fallen πάντα.

Υπάρχουν και άλλοι που δεν τους κάθετε το σύστημα καλά με την καμιά και άλλοι που έχουν ασυμβατότητες όπως εσύ, εννοείται.

• Like 3

Καλά stock και 890 και εμείς 5ghz και 806! Είπαμε έχει διαφορά!

'Όπως είπα 8.1 και αυτή είναι η γνώμη μου σύμφωνα με αυτά που έχω δει εγώ fallen πάντα.

Υπάρχουν και άλλοι που δεν τους κάθετε το σύστημα καλά με την καμιά και άλλοι που έχουν ασυμβατότητες όπως εσύ, εννοείται.

Το score του CB είναι και λιγοοοοοοο ευνοϊκό για τα Intel, όσο πατάει το καϊμένο το ελεφαντάκι ;)

• Like 3

Βασικά δεν το έχω ψάξει ακόμα πόσο ρεύμα δίνει.Είναι με τις default ρυθμίσεις.Αλλά από ότι είδα γύρω στο 1,1-1,2 με default όλα όση ώρα έτρεχε το cinebench.Σίγουρα έχει διαφορά τελικά η μετάβαση.Ο Fx στα 4,7 που είχα σίγουρα είναι αρκετά δυνατός αλλά η Intel έχει ξεφύγει σε χρόνους εγκατάστασης προγραμμάτων και σε ξεζιπάρισμα αρχείων.Αυτά έχω προλάβει να κάνω αφού ακόμα τον στήνω όπως είπα.Η πρώτη εντύπωση άκρως πολύ καλή θα έλεγα.

Μας βάζεις σε πειρασμό χαχαχα.Αν και δεν υπάρχει σάλιο για αλλαγές τ΄ώρα σε σχέση με αυτά που θα ήθελα από INTEL

1150 ή 2011-3 socket είναι καλύτερα?

• Like 2

Μας βάζεις σε πειρασμό χαχαχα.Αν και δεν υπάρχει σάλιο για αλλαγές τ΄ώρα σε σχέση με αυτά που θα ήθελα από INTEL

1150 του φτωχού 2011 του μπρουκλη :D

Το καλύτερο socket ever για μένα είναι το 1366 πόσες φορές είπα να κάνω ένα και όλο με πιάνουν τα καβούρια στην τσέπη :(

• Like 2

Η απάντηση είναι ευκόλη και τίνει προς την δεύτερη επιλογή για μένα,αλλά το budjet είναι συμπιεσμένο εξού και επέλεξα τον 4790Κ.Θα δείξουν οι επόμενες μέρες που θα αρχίσω να το ψάχνω τι πραγματικά μπορεί να κάνει ο 4790K και κυρίως που μπορεί να φτάσει.

Ενας 4790K μπορεί να κάνει τα πάντα τόσο απλά,είναι παααρα πολύ δυνατός ίσως έχει και τόση δύναμη που πραγματικά δεν την χρειάζεσαι.

• Like 1

Πολύ δυνατός επεξεργαστής δεν το συζητώ αλλα σκέφτομαι και λέω αν  αν η amd είχε τέτοιο επεξεργαστη με τα ρεύματα που μπορούμε και δίνουμε θα γινόταν πάταγος!!!!!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...