Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξερω οτι δεν κερδιζω τιποτα απλα θελω να φτασω στο ορια..ειμαι σχεδον στα 5.0 τωρα οποτε μενω εκει...οσο για το ρευμα στην case το αφησα στο auto :D

Εαν αυτό θέλεις τι να πω. Πάντως κανείς δεν παίζει max 24/7 , μόνο για καμία μέτρηση είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

τα 8αρια λένε τίποτα??Σκεφτόμουν να τα βάλω και γω αλλα άφησα τα 7αρια

Εφόσον είσαι ακόμη με τα 7 ( και εγω!) , περίμενε λίγο καιρό ακόμη να βάλεις τα 10άρια με τη μια.

Dual Boot enabled! Win 7 Ultimate 64 & Win 8.1 Pro 64 μπήκαν και είμαστε έτοιμοι πλέον.

Updates αργότερα, μέσα στην εβδομάδα θα παίξουν bench sessions αφού είμαστε με φρέσκα λειτουργικά.

Όσο για τα 8.1 , ότι ποιο σταθερό έχω δει μέχρι στιγμής από την MS(και έχω περάσει από όλα τα windows ξεκινώντας από τα 3.1)!

• Like 2

Στα κρασαρίσματα. Δεν κολάνε,  μετά από καιρό δεν αργούν όπως τα 7αρια τόσο πολύ, είναι πιο ελαφριά σε κατανάλωση μνήμης από τα 7.

Αυτά από εμένα. Βέβαια κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει το αντίθετο, αυτή όμως είναι η γνώμη μου και πάλι λέω, τα 8.1 και όχι τα 8.

• Like 1

Στα κρασαρίσματα. Δεν κολάνε,  μετά από καιρό δεν αργούν όπως τα 7αρια τόσο πολύ, είναι πιο ελαφριά σε κατανάλωση μνήμης από τα 7.

Αυτά από εμένα. Βέβαια κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει το αντίθετο, αυτή όμως είναι η γνώμη μου και πάλι λέω, τα 8.1 και όχι τα 8.

Με έπεισες :) Τα ξανά έβαλα.Πολυ δύσχρηστα όμως ρε γαμωτο. Αλλά να μου πεις όλα είναι θέμα συνήθειας.

• Like 1

Για χρήση bench και μόνο ... χρειάζονται WindowsXP & Windows7 (σε κάποια λίγα bench παίζουν καλά και τα 8.1)

Για καθημερινή χρήση , είναι αναλογα τα γούστα του καθενός.

Εγώ προτιμώ τα 7άρια μακράν.

Παρακαλάω να βγάλει η MS service pack 2.

• Like 3

Με windows 7 βγάζω στο cinebench 15 100cb στο single core test στα 4.3 ghz, στα windows 8.1 98. Στο cinebench 11.5, σε multi core στα 4.3 ghz βγάζει 3.63 στα 7 και 3.55 στα 8.1. Και τα δύο λειτουργικά είναι 64bit.

Στα κρασαρίσματα. Δεν κολάνε, μετά από καιρό δεν αργούν όπως τα 7αρια τόσο πολύ, είναι πιο ελαφριά σε κατανάλωση μνήμης από τα 7.

Καλά αυτό σχετικό είναι. Έχω δει 8αρια να θέλουν format μετά απο δυο μπλέ ;)

Επίσης ένας λόγος που δεν τα βάζω είναι τα διάφορα προβλήματα με συσκευές πχ στο ένα είχα θέμα με το corsair link στο άλλο με την οθόνη vfd κτλπ κτλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...