BabisTs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 http://valid.x86.fr/rx34yfΜπορεί και να έφτασε στα κόκκινα ο επεξεργαστής Που θα το φτάσεις ακόμα?Είσαι ωραίος...δώσε πόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 http://valid.x86.fr/rx34yfΜπορεί και να έφτασε στα κόκκινα ο επεξεργαστής Λολ το παρακανες, 1.6 ρευμα :shock: Ωραιος παντος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ενα cinebench r15 με τον τιμιο fx 6300 και ενα unigine heaven με την γρια 7970. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δώσε και ένα single core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ενα cinebench r15 με τον τιμιο fx 6300 και ενα unigine heaven με την γρια 7970. Στα 3.5 ποσα σου βγαζει στο cinebench ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν βρώ την χρυσή τομή στο nb μπορεί να ανέβει μέχρι 5,6.Το καλό είναι πως έχω χαμηλό mulriplier 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Βάλε και ένα multicore χωρίς hyperthreading αν δεν είναι κόπος . να το 4.4 χωρις ΗΤ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν βρώ την χρυσή τομή στο nb μπορεί να ανέβει μέχρι 5,6.Το καλό είναι πως έχω χαμηλό mulriplier αδελφε αμα κυνηγας το μαχ ποστ cpu κοψε πυρηνες και φυσικα ριξε μνημες nb και οτι κατεβαινει στο πατο κλπ για να ανεβεις !! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Βασικά το θέλω και για το hwbot στoν διαγωνισμό http://oc-esports.io/#!/round/roadtopro_challenger_season1_division4_round1.Είμαιο Gastone 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τσίτα τα μπρίκια πάει ο alldaynews. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Το κακό είναι πως σε αυτό το competition κάποιοι παίζουν με υγρό άζωτο στον επεξεργαστή αλλα παρ`ολα αυτά το παλεύω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Βασικά το θέλω και για το hwbot στoν διαγωνισμό http://oc-esports.io/#!/round/roadtopro_challenger_season1_division4_round1.Είμαιο Gastone ξερω ποιος εισαι και οτι παιζεις με τη HOT στη ιδια ομαδα ειμαστε !! συνεχισε με αυτο το ρυθμο !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ξερω ποιος εισαι και οτι παιζεις με τη HOT στη ιδια ομαδα ειμαστε !! συνεχισε με αυτο το ρυθμο !! Το ξέρω ultra :-D Οι πιο επικίνδυνοι είναι ο topdog και ο gubben 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δώσε και ένα single core Ωριστε και ενα single...Απλα ξαναλλαξα τις ρυθμισεις και εβαλα στο auto το HT Link και το NB Frequency.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να τρεχουν σε auto,απλα το open hardware monitor,οταν τα ειχα στο manual μου εδειχνε το frequency της cpu συνεχεια να μεταβαλλεται,ενω το HWiNFO64 μου το δειχνε σταθερο(δεν γνωριζω ποιο ειναι πιο εγκυρο).Θα ηθελα και μια βοηθεια στο τι ειναι καλυτερο να πειραξω,εκτος μονο του multiplier. Στα 3,5 δεν θυμαμαι η αληθεια ειναι,νομιζω ομως γυρω στο 475. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Λολ το παρακανες, 1.6 ρευμα :shock: Ωραιος παντος Και μετά φταίει η ΔΕΗ όπως είπε ένας άλλος φίλος (ονόματα δεν λέω) χαχαχα Το ξέρω ultra :-D Οι πιο επικίνδυνοι είναι ο topdog και ο gubben Και τώρα που μπήκα και εγώ στην ομάδα θα σε ταραξω στα challenges που με βαλατε στην πρίζα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα