alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν ειναι να γίνει έτσι να μην το συνεχίσω το excel και να βοηθήσω και εγώ στο project 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σωπα ρε, προχωρησατε βλεπω και σε πινακες! Μπραβο καλη ιδεα. Ηρθε η ωρα να παω τον 920 στα 5ghz, τρολολολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σωπα ρε, προχωρησατε βλεπω και σε πινακες! Μπραβο καλη ιδεα. Ηρθε η ωρα να παω τον 920 στα 5ghz, τρολολολ. πως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 πως? Δε ξερω, πες μου εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 με τιποτα δεν παει ,εκτος αν κανεις custom loop βαλεις και καρφωτα 1,6 ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Να υποθέσω ότι από πίσω τρέχει μια βάση δεδομένων με 2 πίνακες 1 AMD 1 INTEL και θα φτιάξουμε 2 μάσκες για το καθένα που θα καταχωρείται όνομα χρήστη, μοντέλο επεξεργαστή, συχνότητα, ρυθμίσεις HT/MULTI/FSB, ρεύμα vcore ? Η ιδεα δεν ειναι δικη μου την ειδα σε site και μιας και ειναι πολυ καλο να υπαρχει ειπα να δοκιμασω. Το ολο θεμα γινεται με τα εργαλεια του Google αλλα..... δεν βρηκα πως να κανω κουμπια για να μπορει καποιος να κανει filter μονο τα info που θελει να δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Λέω εγώ τώρα ,δεν θα ήταν καλό να δημιουργηθεί ένα thread που να ανεβάζουμε κάτι τέτοιο http://www.jordansteele.com/2012/4GHz.jpg και με επιπλέον πληροφορίες όπως batch no cpu, πια mobo, πια ψύξη κ.λ.π ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 παιδια προτεινω να βαζουμε το highest stable μονο και οχι κατι αλλο.γιατι εαν βαλουμε απο 4-5 πληροφοριες για τον καθενα θα γεμισει κατευθειαν. και οταν λεμε stable εννοουμε stable οχι να bootαρει windows και στο πρωτο flash game του facebook να crashαρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλημέρα καλημέρα.Θάνο συμφωνώ γιατί καλό είναι να υπάρχει διαχρονικότητα στα αποτελέσματα αλλα όπως είπες θα γεμίσει αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 βασικα καλο ειναι οταν ποσταρουμε max συχνοτητες καλο ειναι να συνοδευετε απο validation απο το cpu-z !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μιας και δουλεύω εδω και καιρό stable στα 5.0ghz , να και μια μέτρηση με το δικό μου high score Μπορείς να μου δώσεις λίγο ρεύματα και ρυθμίσεις για το 5άρι; Έχω την Rampage IV, οπότε ίδια μητρική έχουμα πάνω-κάτω. 3930Κ έχεις, ή 3960Χ που βλέπω στην υπογραφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 παιδια προτεινω να βαζουμε το highest stable μονο και οχι κατι αλλο.γιατι εαν βαλουμε απο 4-5 πληροφοριες για τον καθενα θα γεμισει κατευθειαν. και οταν λεμε stable εννοουμε stable οχι να bootαρει windows και στο πρωτο flash game του facebook να crashαρει. Συμφωνώ με αυτό άλλωστε δεν νομίζω να έχει καμία χρηστικότητα να βγάζει μόνο ένα validation.Αυτό χωρίς παρεξήγηση το κάνει και η κόρη μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Και η δικιά μου fallen χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 http://valid.x86.fr/rx34yfΜπορεί και να έφτασε στα κόκκινα ο επεξεργαστής 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ακυρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα