alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους.Να θέσω έναν προβληματισμό μου θα ήθελα.Υπάρχει περίπτωση στις καινούργιες εκδόσεις προγραμμάτων benchmark και όχι μόνο να έχουν μπεί λιγότερες εντολές αξιοποίησης των επεξεργαστών AMD μιας και δεν είναι και στα καλύτερα της ώστε να την ρίξουν ακόμη περισσότερο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 αυτο που λες γίνεται στο cine bench .στα αλλα τωρα ,ποιος ξέρει αν και δεν νομίζω πλεον να γινετε κατι τετοιο Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πχ βλέπω εδώ Και τα 2 βγάζουν single thread performance σε seconds οι διαφορές είναι εμφανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 πολύ πιθανό,δε γίνετε 8 πυρήνες να είναι τόσο άχρηστοι,κάποιο νερφ υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δοκιμάστε το frybench ή το H.264. Πιστεύω ότι αυτα είναι πιο αντικειμενικά απο το cinebench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μιας και δουλεύω εδω και καιρό stable στα 5.0ghz , να και μια μέτρηση με το δικό μου high score Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2015 από sazistas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μήπως να γράφαμε τα ghz σε cpu και gpu ώστε να γίνει μια database με όλες τις πληροφορίες???Μόλις βρίσκω χρόνο θα περνάω όσα μπορώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 All πριν κάνα δυο μέρες είπα τον storm κάτι παρόμοιο και έκανα ενα προσχέδιο. Φεν νομίζω να είναι δύσκολο αλλά θέλει λίγη δουλειά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Boss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 στη σταθερή game stable συχνότητα:(1540/3780) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Και ενα παλιο δικο μου με τις γριες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 All πριν κάνα δυο μέρες είπα τον storm κάτι παρόμοιο και έκανα ενα προσχέδιο. Φεν νομίζω να είναι δύσκολο αλλά θέλει λίγη δουλειά Ναι το ξέρω και επειδή η δουλειά στο μαγαζί έχει πέσει αρκετά και αυτό το μήνα πήρα απόφαση να το ξεκινήσω Ξεκίνησα από το τέλος προς της αρχή και ότι καινούργιο μπαίνει θα το περνάω να γίνει μια database.Θα πάρει λίγο καιρό αλλα θα γίνει.Αν και μου φαίνεται καλύτερα από την αρχή εεεε??? Θα προσθέσω και ημερομηνία να είναι ολοκληρωμένο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν θα ηταν πιο ευχρηστο αν χωριζες τους AMD με τους Intel? Mιας και μπηκες στον κοπο να το κανεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν θα ηταν πιο ευχρηστο αν χωριζες τους AMD με τους Intel? Mιας και μπηκες στον κοπο να το κανεις Σωστό κι αυτό ναι σωστή ιδέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σωστό κι αυτό ναι σωστή ιδέα Λοιπον δεν ξερω για πνευματικα δικαιωματα κτλπ οποτε χωρις παρεξηγηση απο τους mods ειπα να κανω κατι οπως αυτο για το site αλλα εχω κολλησει ... https://docs.google.com/forms/d/1J1Bp2q57JT4Bk2h-Om8ukQLAAJdRgBoBP0rw0GtiWzo/viewform 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Να υποθέσω ότι από πίσω τρέχει μια βάση δεδομένων με 2 πίνακες 1 AMD 1 INTEL και θα φτιάξουμε 2 μάσκες για το καθένα που θα καταχωρείται όνομα χρήστη, μοντέλο επεξεργαστή, συχνότητα, ρυθμίσεις HT/MULTI/FSB, ρεύμα vcore ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα