alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ρε τον μπαγάσα για να με κάνει να ψάχνομαι το έκανε χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Λες να είναι αυτό? Τέτοια διαφορά με 1280*1024 / 1440*900 με 1920*1080? Πλάκα κάνω, είναι μικρότερη η οθόνη αλλά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, πρέπει να έχει πρόβλημα κάπου στην κάρτα. Ίσως τώρα που έβαλε επιτέλους pad στα vrm να μην του κάνει throttling ξέρω εγώ, δεν εξηγείται αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πισω ρε και σας έφαγα 760 τουμπανο στα φονικά 3299 ΜΗΖ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ενα με χαμηλότερη ανάλυση χαχαχαχαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 @Kosvog20 . Τυχερέ , samsung μνήμη... Πιάνει 8 ghz . Hynix δε τραβάει... Ιδού : Core : 1575 Memory : 7711 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 @Kosvog20 . Τυχερέ , samsung μνήμη... Πιάνει 8 ghz . Hynix δε τραβάει... Ιδού : Core : 1575 Memory : 7711 ξανα δικαιονομαι για επιλογη msi καρτας πηρα g1 με μιση καρδια στην αρχη τον 970 (λεω μιση καρδια λογο του χρωματος του led και γενικα απο εμφανιση) αλλα την πηρα γιατι ηταν φοβερη η τιμη..την εδωσα οταν βρηκα αυτη που ηθελα στην τιμη που ηθελα!!για να παω σε κοκκινο μαυρο που ηθελα απο την αρχη.. πολυ παει η δικια σου η δικια μου μετα τα 7600 ειχε προβλημα με artifacts.. τωρα ειμαι 1550-8000 χωρις να εχω δοκιμασει για πιο πολυ αφου ειμαι ψυλογικα καλα σε σχεση με πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ξανα δικαιονομαι για επιλογη msi καρτας πηρα g1 με μιση καρδια στην αρχη τον 970 (λεω μιση καρδια λογο του χρωματος του led και γενικα απο εμφανιση) αλλα την πηρα γιατι ηταν φοβερη η τιμη..την εδωσα οταν βρηκα αυτη που ηθελα στην τιμη που ηθελα!!για να παω σε κοκκινο μαυρο που ηθελα απο την αρχη.. πολυ παει η δικια σου η δικια μου μετα τα 7600 ειχε προβλημα με artifacts.. τωρα ειμαι 1550-8000 χωρις να εχω δοκιμασει για πιο πολυ αφου ειμαι ψυλογικα καλα σε σχεση με πριν Φίλε μου τα 7700 mhz είναι μόνο για benches. Στα παιχνίδια την έχω 7500 mhz για να είναι σταθερή. Το ledaki στις G1 πάντως αλλάζει σχετικά εύκολα, δεν χρειάζεται καν να βγάλεις την ψύχτρα της κάρτας. Και γω σε κόκκινο-μαύρο theme είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτο εννοειτε αλλα δεν παυει να την κανει καλυτερο κομματι σαν καρτα με καλυτερες μνημες απλα,μπορω να κρινω την ποιοτητα εφοσον ειχα και τις δυο δεν λεω οτι δεν ειναι καλη καρτα λεω την αποψη μου και τον λογο που την αλλαξα +οτι εβγαλα και λεφτα, το πλαστικο τι θα το κανω θα το βαψω? συγνωμη αλλα δεν θελω να πειραξω κατι στην καρτα οτι και να ειναι αυτο,πηρα μια καρτα γιαυτο που ειναι,δεν θελω να την κανω αλλη !! αν ειναι ετσι να μην κανουμε oc πουθενα !! (το μονο που ειχα κανει στην g1 ηταν ενα costum bios με 0 rpm τα φαν επισης ειμαι σταθερος στα 8000 με 5 ωρες mordor και αρκετα αλλα τεστ) φιλικα παντα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από Kosvog20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κανετε καποιο tweak στα settings του valley η στο προφιλ του στους drivers? Γιατι και μενα χαμηλο βγαίνει. Γενικά η σειρά 900 series δεν τα πάει καλά στο valley. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) αυτο εννοειτε αλλα δεν παυει να την κανει καλυτερο κομματι σαν καρτα με καλυτερες μνημες απλα,μπορω να κρινω την ποιοτητα εφοσον ειχα και τις δυο δεν λεω οτι δεν ειναι καλη καρτα λεω την αποψη μου και τον λογο που την αλλαξα +οτι εβγαλα και λεφτα, το πλαστικο τι θα το κανω θα το βαψω? συγνωμη αλλα δεν θελω να πειραξω κατι στην καρτα οτι και να ειναι αυτο,πηρα μια καρτα γιαυτο που ειναι,δεν θελω να την κανω αλλη !! αν ειναι ετσι να μην κανουμε oc πουθενα !! (το μονο που ειχα κανει στην g1 ηταν ενα costum bios με 0 rpm τα φαν επισης ειμαι σταθερος στα 8000 με 5 ωρες mordor και αρκετα αλλα τεστ) φιλικα παντα Δεν πολυ-κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις , αλλά οκ. Πάμε παρακάτω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από fixxxer29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οτι την θεωρώ καλύτερο κομμάτι απο την αλλη που είχα και οτι με βολεύει περισσότερο σε ολα χωρίς να κανω κάποια επέμβαση τύπου αλλαγή led!! Φιλικά πάντα τα λέω ελπίζω να μην γίνει καμια παρεξήγηση Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Λάθος άλλου πήγαινε,ας σβηστεί please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Στα 4,7ghz: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Κάτι γίνεται είσαι χαμηλά, δες το δικό μου με στόκ τον 8350 και κάτω από στοκ την 290! Και εσύ την έχεις και oc'ed! Πειραγμενα είναι αυτά γατάκι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα