Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Όταν έχεις σταθερά χαμηλό gpu usage(40 - 50%) σε συνδυασμό με σταθερά υψηλό cpu usage είναι bottleneck. Τα spikes προς τα κάτω μπορεί να οφείλονται και σε άλλους παράγοντες (π.χ. κακογραμμένο παιχνίδι, drivers) ή μπορεί να οφείλονται και σε αδυναμία του cpu αλλά για να το βαφτίσεις bottleneck πρέπει να είναι σταθερά χαμηλά. Λογικό είναι άλλωστε ένας δυνατότερος cpu να έχει λιγότερα spikes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Music lover μήπως να πήγαινες δοκιμαστικά τον 6300 στα 4ghz και να μας έλεγες λεπτομέριες ; Θα βοηθούσε αρκετά αφού έχεις την 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Να τον παω αλλα δεν ξερω πως,μπερδευομαι με τις ρυθμισεις του bios. Τωρα ειναι στα 3500 με boost 4100. Να τον παω δηλαδη στα 4000 σταθερα απενεργοποιωντας το boost? Εχω την gigabyte 970a-ud3 με ενα καλο zalman cpu cooler και 700αρι psu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Βάζω και ένα firestrike extreme 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Κανονίζω διάρρηξη σπίτι σου να σου φάω το τσιπάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μολών Λαβέ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πολύ καλό cpu !!! Καιρό είχα να δώ τόσο καλό AMD σε καθημερινό σύστημα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ημουν τελικά αρκετά τυχερός μπορώ να πω.Φαντάζομαι πως κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά η όχι αλλα έχει τα κατάλληλα εργαλεία όπως άζωτο θα τον πήγαινε αρκετά παραπάνω Ενα ακόμη καλύτερο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και τώρα θα στην σπάσω, λέγοντάς σου, δώσε πόνο πάει παραπάνω . Δοκίμασε να παίξεις και με fsb overclock να δεις τι παίζει. Πάρε ένα βίντεο σούπερ κατατοπιστικό. Δεν είναι deneb/thuban, αλλά ο ίδιος τονίζει όπως είναι και γνωστό άλλωστε πως με fsb κάνεις καλύτερη δουλειά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πάει μέχρι 5,3 για καθημερινό αλλα έχω μετά υψηλές θερμοκρασίες σε benchmarks Με fsb 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τα fx τσιπακια στανταρ παιζουν με fsb overclock καλυτερα με ψησατε απο βδομαδα που θα κατεβασω τον 8320 μου θα τα λεμε καλυτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και ακόμη καλύτερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Στην προηγούμενη γενιά επεξεργαστών AM3 (phenom) , όπως και στην τρέχουσα (piledriver) , σημαντική απόδοση κερδίζεις και από το NB overclocking. Αλλά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αρκετούτσικες δοκιμές , γιατί εύκολα το σύστημα γίνεται ασταθές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Να βάλω και κάποια high scores στο Cinebench με το νέο σύστημα: Ενώ για τα 4.8GHz τα κατάφερα με offset +0.03V, για τα 4.9GHz ήθελε σταθερά 1.43V για να σταθεροποιηθεί. Εκεί είναι το όριο του επεξεργαστή μου πιστεύω, πριν εκτοξευθούν όλα ανεξέλεγκτα. Να σημειώσω ότι η μητρική είναι η Rampage IV Extreme, και οι θερμοκρασίες που φαίνονται είναι με την Kraken X61 στο 90%. Πραγματικά, η καλύτερη ΑΙΟ που κυκλοφορεί. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 μερικα νουμερακια λιγο πιο παλια ομως με τον FX 8320 και τις 2 Χ 760 μου !! αναμενοντε νεα νουμερα και με την 290Χ καθως δεν την εχω τρεξει ακομα με τον FX 8320 !! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα