alldaynews Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ενα cinebench 11.5 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι ο μονος που δεν αντεχω να βλεπω τον επεξεργαστη του με αυτο το ρευμα σε αυτα τα ρολογια????????????? :devil: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Γιατι το λες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 δε βρίσκω να έχω κρατήσει screen από παλιό cinebench, αλλά έχω του 15 για βάλτε και οι πιο καινούριες cpu να δω τι φτιάχνετε.. (και single και multicore) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι μου λέει πως πρέπει να ανεβάσω cinebench από τον 6600k μου, τρέμε intel . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Και ένα φούλ cinebench R15 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ειμαι ο μονος που δεν αντεχω να βλεπω τον επεξεργαστη του με αυτο το ρευμα σε αυτα τα ρολογια????????????? :devil: Γιατι το λες αυτό? Γιατί? Για όλους τους άλλους τα 5ghz τα πιάνεις με 1,47-1,5V! Για αυτό! :devil: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Σοβαρα τωρα επειδη εχω καιρο να το ψαξω,τα κομματια 8370 που ανεβαινουν τοσο με τοσο λιγο ρευμα ειναι πολλα?γιατι εαν οχι εχεις πεσει σε πραγματικα καλο τσιπακι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν πας να παίξεις κανα τζόκερ / στοίχημα λέω εγώ γιατί σου έπεσε διαμάντι κομμάτι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 qsis το single σου στα 4,6(θα το βαλω και στοκ ποιο μετα) και μιας που ειχα λιγο ορεξη σε windows 8,1 με 4,6 cpu no tweaks default ολα Heaven Valley Firestrike Firestrike extreme 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ............... Εχεις και τις 3 τροφοδοσιες πανω? Μια χαρα ρολογια σου ανεβασε η "καρτουλα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις και τις 3 τροφοδοσιες πανω? Μια χαρα ρολογια σου ανεβασε η "καρτουλα" ολα τα βαλα και τα 6πινα και τα ln2 και οτι αλλο βρηκα εσενα λογικα θα ανεβαινουν καλυτερα μιας και η δικια μου ειναι πιο παλια σε παραγωγη..και απο οτι ειδα πλεον υπαρχουν και LE(Lite Edition)στην αγορα που σημαινει οτι ειναι ρετζεκτιντ lightning 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 H αληθεια ειναι οτι δεν τις εχω ψαξει καλα ακομα, μετα απο τοσο καιρο που τις εχω, μεχρι ποσο ανεβαζουν... Στο LN2 Βios εχω τρεξει μονο το GPUPi Θα ασχοληθω συντομα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 qsis το single σου στα 4,6(θα το βαλω και στοκ ποιο μετα) ωραίος, αν και θα προτιμούσα να τρέξεις ένα και με όλους τους πυρήνες παρά στοκ, το στοκ είναι ψιλοαδιάφορο (εκτός αν εσύ θες να μετρήσεις το πόσο % κερδίζεις από το o/c) εγώ απλά ήθελα να δω πώς τα πάει το κειμήλιο μου σε σχέση με τους νεότερους επεξεργαστες, ντάξει τη παλεύει ακόμα αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον άλλαζα με κάνα 6πυρηνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ωραίος, αν και θα προτιμούσα να τρέξεις ένα και με όλους τους πυρήνες παρά στοκ, το στοκ είναι ψιλοαδιάφορο (εκτός αν εσύ θες να μετρήσεις το πόσο % κερδίζεις από το o/c) εγώ απλά ήθελα να δω πώς τα πάει το κειμήλιο μου σε σχέση με τους νεότερους επεξεργαστες, ντάξει τη παλεύει ακόμα αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον άλλαζα με κάνα 6πυρηνο.. ωπ σορρυ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα