Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ο επεξεργαστής είναι το μπουκάλι στην όλη υπόθεση, δηλαδή η 290 του πέφτει πραγματικά πολλή. Για την ηλικία του όμως κρατάει πάρα πολύ καλά. Μακάρι η amd αντί για fx να έβγαζε 8πύρηνους phenom και με μικρότερη κατανάλωση (πολλά ζητάω το ξέρω...) ;).

• Like 5
  • Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1489

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

shadow of mordor hd texture pack

290χ 1080-1250

3770κ 4,6

2lwnju0.jpg

ix88lf.jpg

και ενα screenshot dying light στα 1129-1400 cpu stock

2ajryme.jpg

εδω δεν τα παει καλα η καρτα.

εξω πεφτει και σε 40fps οπου δυσκολα πιανει το full load...δεν ξερω τι φταιει;;

• Like 6
Δημοσ.

Το patch 1,3 εχω..μαλλον δεν το διορθωσαν ακομη

Παρτε και ενα cinebench τωρα που γυριζει

ztam9y.png

AXAXAXAXAXAX Αστραπογιαν edition λεει.Ελιωσα :lol: Αθελα μου σου κλεψα την ιδεα στο Thelab :D

• Like 6
Δημοσ.

Και γώ ίδιο πρόβλημα με το δικό σου έχω αλλά αυτό είναι θέμα CPU που τραβάει μόνο στο 50% με κάποιο patch θα φτιαχτεί.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ο επεξεργαστής είναι το μπουκάλι στην όλη υπόθεση, δηλαδή η 290 του πέφτει πραγματικά πολλή. Για την ηλικία του όμως κρατάει πάρα πολύ καλά. Μακάρι η amd αντί για fx να έβγαζε 8πύρηνους phenom και με μικρότερη κατανάλωση (πολλά ζητάω το ξέρω...) ;).

Σε αυτό το bench και όχι μόνο δεν πεφτει καθόλου μπουκάλι από την cpu του.Αν ανεβάσει αρκετά την κάρτα θα του δώσει 5-6 μονάδες παραπάνω. Αυτό ανακαλύπτω τις  τελευταίες μέρες. Αυτοι οι 5ετίας  cpu δεν υστερούν καθόλου στα παιχνίδια. Δηλ μπορεί κάποιος με αστείο κόστος cpu+mobo(από την αγορά των μεταχειρισμένων) και μιά καλή βέβαια κάρτα γραφικών ,να στήσει gaming pc αξιώσεων.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...