Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς ή ευτυχώς ο 4790k αποδίδει πολύ καλύτερα στα benchmarks όπως στα παιχνίδια και στις βαριές εργασίες επειδή είναι πολύ απλά πιο δυνατός. Στα benchmarks παίρνουν καθαρό προβάδισμα τα προιόντα intel/nvidia έστω και με μικρή διαφορά, πιθανότατα λόγω καλύτερου optimization μεταξύ software hardware. Σε αυτά φαίνεται η αδυναμία της αρχιτεκτονικής της amd να κρατήσει μπροστά στο θηρίο τον 4790k. Άντε amd, βγάλε κάτι καινούριο, θέλουμε ανταγωνισμό στο μέλλον και όχι μονοπώλιο της intel . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 alldaynews ανεβασε το ρευμα αρκετα και ξανατρεξε το τεστ λιγο να δουμε τι θα σου βγαλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στα 4.6 με 1.45??? Ακόμη χειρότερα Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω κάνει clean install τα windows μετά την αλλαγή την μητρικής??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στα 4.6 με 1.45??? Ακόμη χειρότερα Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω κάνει clean install τα windows μετά την αλλαγή την μητρικής??? αυτο το bench μονο καρτα γραφικων δεν μετραει...πιο πολυ cpu(νομιζω) καλο ειναι το σκορ σου Τωρα για το clean install και εγω εχω αλλαξει μητρικη χωρις να το κανω και το performance ηταν μια χαρα.αλλα συνηθως προτεινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 αυτο το bench μονο καρτα γραφικων δεν μετραει...πιο πολυ cpu(νομιζω) καλο ειναι το σκορ σου Τωρα για το clean install και εγω εχω αλλαξει μητρικη χωρις να το κανω και το performance ηταν μια χαρα.αλλα συνηθως προτεινεται Κατι παιζει με αυτο το bench, το PCMark7. Το ετρεξα απο περιεγεια και εβγαλα χειροτερο απο αυτο του sakks80... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Κατι παιζει με αυτο το bench, το PCMark7. Το ετρεξα απο περιεγεια και εβγαλα χειροτερο απο αυτο του sakks80... με τι ρολογια?μηπως μετραει μονο τον ενα πυρηνα ασε που εσυ θα δημιουργησες κοκομπλοκο στο bench Edit: το ετρεξα και γω στα 4,4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ναι νομίζω μετράει τον 1 πυρήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αμα ειναι single core, γι αυτο σερνομεθα κυριοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 διαβασα τι ειναι αυτο το pcmark7.τεσταρει την ταχυτητα ολου του συστηματος.σκληρους,καρτες,επεξεργαστες,ραμ με διαφορες εργασιες που κανει το τεστακι μεσα και βγαζει ενα γενικο μεσο ορο ολοκληρου του συστηματος για το ποσο γρηγορο ειναι.καμια σχεση δηλαδη με gpu test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 σε windows 7 τρεχει καλυτερα παλι στα 4.4 http://www.3dmark.com/pcm7/908772 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Boss Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 almost 40fps η 680 που είχα παλιά μου έβγαζε λίγο παρακάτω από αυτό σε 1080p με 8X AA 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Κατι παιζει με αυτο το bench, το PCMark7. Το ετρεξα απο περιεγεια και εβγαλα χειροτερο απο αυτο του sakks80... Φοβάται το bench να βγάλει σκορ για σένα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Φοβάται το bench να βγάλει σκορ για σένα... φοβάται +ότι μυρίζει για μούφα bench. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ απλά το bench μόλις βλέπει τα σαγόνια του καρχαρία 5960x κοιτάει να τελειώσει μανιωδώς για να το βάλει στα πόδια να σωθεί . 8 πυρήνες και 16 επεξεργαστικά threads σύνολο είναι αυτά, το bench δεν γίνεται να μην κατουρηθεί . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν τραβαι και πολυ το συστημα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα