STORM1978 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ενα run σημερινο πρωινο !!! 4790κ@4.8 290Χ@1240/1650 ΚαταγραφήDFGFG.JPG Σκοτώνει η 290Χ ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν ένα πρώτο μου overclock το έβαλα στα 4Ghz ειδα οτι ειναι Stable γενικα 40 με 44 θερμοκρασία και μέχρι ολα καλώς αν και περίμενα πολλά.. μάλλον πολλά θέλω pc spec: Amd 8320,gigabyte 990xa-ud3,16gb g.skill,sapphire 290 r9 (με τίποτα ευχαριστημένος με την μητρική πλακέτα γιατι δεν ειναι εύκολη να κάνεις και πολλά) βεβαία οποίος γνωρίζει κάτι που πρέπει να κάνω ελεύθερα να μου πει Γιατί δεν μπορείς να κάνεις πολλά ? Τι εννοείς ? Είμαι χαλαρά στα 4.5ghz και πάει αρκετά παραπάνω...αν αυτό εννοείς. Ένα μικρό θεματάκι έχει με τις θερμοκρασίες των chipset με συνέπεια το throttling αλλά αυτό λύνεται με έναν ανεμιστήρα να βαράει πάνω τους ή πίσω από την mobo ! Είναι πολύ καλή μητρική και ιδικά για τα λεφτά της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 η καρτα στοκ η cpu στα 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και αφού βρήκα το κόλπο να ανεβάσω το ρεύμα πάνω απο το 1.44 της Msi Gd-80 στο και έφτασα 1.51 με αέρα ο επεξεργαστής έφτασε στο 4.8Ghz έκανα και ένα cinebench και ένα valley με την κάρτα και τον επεξεργαστή overclocked 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Σκοτώνει η 290Χ ε? ναι αδελφε !! παει καλα αλλα παιζω και με asus bios που δινει εως 1.412 ρευμα!! καποια στιγμη θα παιξω και με το asus PT1 βιος που δινει εως και 2.0v αλλα θελει ιδιαιτερη προσοχη γιατι δε ριχνει ρευμα καθολου!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και αφού βρήκα το κόλπο να ανεβάσω το ρεύμα πάνω απο το 1.44 της Msi Gd-80 στο και έφτασα 1.51 με αέρα ο επεξεργαστής έφτασε στο 4.8Ghz έκανα και ένα cinebench και ένα valley με την κάρτα και τον επεξεργαστή overclocked Ποιό είναι ποιό? ναι αδελφε !! παει καλα αλλα παιζω και με asus bios που δινει εως 1.412 ρευμα!! καποια στιγμη θα παιξω και με το asus PT1 βιος που δινει εως και 2.0v αλλα θελει ιδιαιτερη προσοχη γιατι δε ριχνει ρευμα καθολου!! Για δώσε μια το bios και από εδώ να το δοκιμάσω βρε παιδί μου λίγο στην δική μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πιο είναι το κόλπο???Clear cmos και μπαίνω στο bios και είναι ξεκλείδωτο και βάζω αυτό που θέλω.Και αν δεν είναι stable και πάλι η ίδια διαδικασία μέχρι να βρεθεί το σωστό ρεύμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πιο είναι το κόλπο???Clear cmos και μπαίνω στο bios και είναι ξεκλείδωτο και βάζω αυτό που θέλω.Και αν δεν είναι stable και πάλι η ίδια διαδικασία μέχρι να βρεθεί το σωστό ρεύμα Ψιλομακακία το συγκεκριμένο αλλά αφού σε βολεύει τότε bring out the big guns! BTW 1,51V για 4,8 είναι πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ψιλομακακία το συγκεκριμένο αλλά αφού σε βολεύει τότε bring out the big guns! BTW 1,51V για 4,8 είναι πολύ! Δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά όμως γιατι είναι κλειδωμένο κανονικά.Θα δοκμάσω και στα 5 με το ίδιο ρεύμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Θερμοκρασίες να βλέπεις όμως γιατί δεν νομίζω να την παλέψει η AEGIR! Εδώ δεν την παλεύει καλά καλά η Seidon μου 63 χτυπούσε το καλοκαίρι και 55 τώρα στα 5ghz και είναι και 240αρι ψυγείο. Όχι πάνω από 65 μάξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Θερμοκρασίες να βλέπεις όμως γιατί δεν νομίζω να την παλέψει η AEGIR! Εδώ δεν την παλεύει καλά καλά η Seidon μου 63 χτυπούσε το καλοκαίρι και 55 τώρα στα 5ghz και είναι και 240αρι ψυγείο. Όχι πάνω από 65 μάξ! Πως το είδες.Αν με το καλό μου έρθει η swifteck γιατι θα την στείλω για rma θα είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Είδα το 56 στην εικόνα και το είπα. Τι έπαθε η swifteck και πάει για rma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 αστα δούλεψε 2 ωρες και παπαλα η αντλια.Επειδή το eshop είναι για πανηγύρια μίλησα στο φόρουμ της swifteck με τον bryan και μου ειπε να του στειλω σειριακο αριθμο και την αποδειξη αγορας και θα το στειλω στην Γαλλια μάλλον.Το έστειλα ότι χρειαζόταν αλλα ακομη δεν απάντησε.Το κλάφτηκα και λίγο.Θα δούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 WOW, καλά για το eshop δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι για τα κλάματα, έχω σταματήσει να παίρνω από αυτούς εδώ και 5 χρόνια. Μακάρι να σου λυθεί το θέμα και να σου στείλουν πίσω ένα ολοκαίνουριο σετ γιατί αν θυμάμαι είναι fij η αντλία στην 220 οπότε να αλλάξουν μονάχα την κεφαλή δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον για καινούργια πάμε όλο το σετ.Και απ`οτι μίλαγα με ένα άλλο παιδί απο εδώ αν δεν έχουν την H200 θα μου στείλουν την H220-x Η αποστολή για Γαλλία είναι 30 ευρώ απ`οτι είδα στο site του Ελτά.Εγω του είπα 50 βέβαια μπας και μου την στείλουν και δεν στείλω εγώ πίσω την δικιά μου όπως είχε γίνει με την corsair και το πλαινό που μου έσπασαν τα πιτσιρίκια το πλέξυ του 900D.Μου έστειλαν σε 2 μέρες όλο το πλαινό και δεν τους έστειλα τίποτα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα