Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να με και εγώ, μετά από αναβάθμιση σε ASUS HD7870 dc2 έκατσα μια ώρα και την πείραξα ελάχιστα.

λοιπον:

Τουλάχιστον μου δίνει ελπίδες ακόμα με τα  7 παραπάνω fps στο furmark
τραβάει και άλλο, άλλα δεν θέλω να δώσω ρεύμα

με το ρευμα που δινω τωρα, αν δωσω+10 mhz σε gpu clock η ram κανει τρελες η οθονη

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

110 με κουτί, εγγύηση κτλπ την πήρα. ειμαι πολυ ευχαριστιμενος παντως

Την έχω δει αυτήν την 7950 με τα 120, είχα στείλει και μου λέει την έχει βαστήξει και αν δεν την δόση θα μου πει, ε πάλι σήμερα την είδα σε αγγελία χωρίς να πει τίποτα

Βάζω και ένα με ανεβασμένα ρολόγια που να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν ανεβαίνουν κι`αλλο γιατι λέω να σταματήσω εδώ και να μην ρισκάρω

Δώσε πόνο δεν νιώθει ή κάρτα! Ούτε από θερμοκρασίες ούτε από θόρυβο! Η δικιά μου έχει πάει μέχρι 1330 / 1600 (με +1,37 από Sapphire Trixx βέβαια...)!

• Like 2

Δώσε πόνο δεν νιώθει ή κάρτα! Ούτε από θερμοκρασίες ούτε από θόρυβο! Η δικιά μου έχει πάει μέχρι 1330 / 1600 (με +1,37 από Sapphire Trixx βέβαια...)!

Βγαζει (ολα τα) bench σε αυτη τη συχνοτητα?

Στο μόνο που το σταμάτησα εγώ λόγω πολλών artifacts ήταν το Valley(παραδόξως το Heaven το έβγαλε χωρίς τίποτα από artifacts).

Στα άλλα μια χαρά αλλά οι ανεμιστήρες στο 100% και ναι εκεί άρχισε να ακούγεται πλέον η κάρτα.

24/7 την έχω 1170/1400 με +0,100V και custom profile στους ανεμιστήρες ανάλογα με την θερμοκρασία.

• Like 2

Το 82,6 asic στην κάρτα τί σημαίνει; Ότι μπορώ να κάνω αρκετό oc; Να ανεβάσω ρεύμα;

Όσον αφορά το O/C, μην δίνεις σημασία.Υπάρχουν περιπτώσεις που η ίδια κάρτα με χαμηλότερο ASIC πέτυχε αρκετά υψηλότερο χρονισμό από μια άλλη ίδια με μεγαλύτερο ASIC.Στο μόνο που θεωρητικά μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη, είναι ότι αν έχει υψηλότερο ASIC, κατά πάσα πιθανότητα το stock voltage θα είναι χαμηλότερο.

Κυκλοφόρησε νέο benchmark για όσους ενδιαφέρονται:

CRYENGINE-powered Monster Hunter Online Gets Official Benchmark Tool

• Like 7

ενα απογευματινο !! :-D

4790κ@4.7

Giga 290Χ@asus bios@1215/1626

post-238528-0-72126800-1420736665_thumb.jpg

παιδια  να κανω τη αρχη με ενα monster online bench τρεχουμε ετσι απλα το RANKING MODE  για νουμερα !!!  :-D

4790κ@

290Χ@

post-238528-0-67581700-1420739211_thumb.jpg

post-238528-0-85474300-1420739228_thumb.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...