Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί ρε πούστη μου τόσο χαμηλά?

Ανέβασα στα 4.6 τον τσιπιγιου, και νέoι δράιβερς για τις κάρτες...

post-213127-0-55135500-1412553361_thumb.png

Με τον τιπιγιού στα 4, και παλιους drivers, και με αλλαγμένη μητρική χωρίς το καθεκαστο φορματ με μπέντσαρε 3416... που πήγαν οι 346 πόντοι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα παιδιά/κύριοι. σε αυτήν την ενότητα βάζουμε και stock benchmarks? ρωτάω γιατί το τερατάκι μου δεν το χω πειράξει ακόμα, και θα θελα μια πιο έμπειρη γνώμη για την απόδοση του.

+ ενώ η 780 που έχω λέει τους τυπικούς χρονισμούς της( 1,020MHz (boosting το 1,072MHz), όταν έβαλα το valley μου έβγαλε από μονο του 1359hz? τι είναι αυτό? auto oc? συγγνώμη, αλλα είμαι πρωτάρης όσον αφορά benchmarks και oc.

Γιατί ρε πούστη μου τόσο χαμηλά?

Ανέβασα στα 4.6 τον τσιπιγιου, και νέoι δράιβερς για τις κάρτες...

attachicon.gif2.png

Με τον τιπιγιού στα 4, και παλιους drivers, και με αλλαγμένη μητρική χωρίς το καθεκαστο φορματ με μπέντσαρε 3416... που πήγαν οι 346 πόντοι?

κανε ενα ρεσταρτ και εγω το παθαινω κανω ενα bench overclocked και βγαζει πχ 47 φπς και ξανακανω το ιδιο ξανα και βγαζει 38φπς. δεν ξερω τι σκατα.. κουραζεται η καρτα και δεν το ξερουμε...

καλησπέρα παιδιά/κύριοι. σε αυτήν την ενότητα βάζουμε και stock benchmarks? ρωτάω γιατί το τερατάκι μου δεν το χω πειράξει ακόμα, και θα θελα μια πιο έμπειρη γνώμη για την απόδοση του.

+ ενώ η 780 που έχω λέει τους τυπικούς χρονισμούς της( 1,020MHz (boosting το 1,072MHz), όταν έβαλα το valley μου έβγαλε από μονο του 1359hz? τι είναι αυτό? auto oc? συγγνώμη, αλλα είμαι πρωτάρης όσον αφορά benchmarks και oc.

οχι απλα εδωσε τα ολα της σε στοκ. πχ οπως ο επεξεργαστης μου δουλευει στα 3,4 και οταν χρειαστει παραπανω ισχυ παει στα 3.8 (ανοιγει το turbo boost) ετσι το ονομασε η intel.

ναι μπορεις να ανεβαζεις και stock scores οσα θες.

κανε ενα ρεσταρτ και εγω το παθαινω κανω ενα bench overclocked και βγαζει πχ 47 φπς και ξανακανω το ιδιο ξανα και βγαζει 38φπς. δεν ξερω τι σκατα.. κουραζεται η καρτα και δεν το ξερουμε...

θερμοκρασίες για πιθανό throttle να δει 

οχι απλα εδωσε τα ολα της σε στοκ. πχ οπως ο επεξεργαστης μου δουλευει στα 3,4 και οταν χρειαστει παραπανω ισχυ παει στα 3.8 (ανοιγει το turbo boost) ετσι το ονομασε η intel.

ναι αλλά δεν πάνε όλοι οι πυρήνες στα 3.8 , για αυτό μου τη δίνει το turbo

άμα δε το κάνεις με τα χεράκια σου δε γίνεται σωστή φάση

• Like 3

θερμοκρασίες για πιθανό throttle να δει 

ναι αλλά δεν πάνε όλοι οι πυρήνες στα 3.8 , για αυτό μου τη δίνει το turbo

άμα δε το κάνεις με τα χεράκια σου δε γίνεται σωστή φάση

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΡΒΜΟ ΤΟΥΣ!! ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ NON (k) την τρελα μου μεσα!!

παιδια χωρις πλακα τωρα τι φαση παιζει. μετα απο ενα υπερχρονισμο βγαζω καλο σκορ. 

στον επομενο και στοκ να κανω bench βγαζει 30φπς. που το κανονικο ειναι γυρο στα 44-45 μιλαμε για valley.

παρατηρησα οτι την επομενη μερα επανερχεται στα κανονικα της τεστακια. αλλα μονο μια φορα ρε γ@μοτο. 

Μπορεί να μην δουλεύει το boost στο optimal κάθε φορά τι να πώ? Αλλά και το boost παίρνει πολλούς παράγοντες under consideration όπως φορτίο, θερμοκρασία κλπ.

πεσης

κρασαρει η καρτα σου,μαλλον απο μνημες.κανεις επανεκκινηση και εισαι οκ

θα το δοκιμασω γιατι δεν ειναι φυσιολογικο. ειναι σαν να  μου λεει ( ασε με φτανει για σημερα, ελα αυριο για το επομενο πηδημα) :P

ρε γενικα εγινε ζημια!!! κανω πχ OC sta 1170/1600 τα στο gpuz/valley/heaven/ βγαζει οτι ειμαι στα 950/1550 kai ta score ειναι συμφωνα μετα ρολογια δλδ χαμηλα. WHATTT THE FUCK IS THAT!?!?!? και στα στοκ το ιδιο γινεται... :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

Μάλλον και οι 2 τις μαμήσατε ολίγον τις κάρτες σας! Ότι OC έχετε κάνει επαναφέρετε τα στα στοκ όλα και ρεύματα και για να σιγουρέψετε ότι δεν έγινε ζημιά κάντε και underclocking πυρήνα/μνήμη κανα 50-100 mhz κάτω και δουλέψτε τες εκεί για λίγο.

Όταν σιγουρευτείτε ότι όλα είναι καλά τότε επαναφέρετε τα ρολόγια στα στοκ και ξαναδοκιμάζετε oc.

Αν τώρα δεν... εγγύηση έχετε - RMA them.

Με ποιό πρόγραμμα φτιάνετε τα προφίλ στο OC σας?

Μήπως κάτι έχει κολλήσει από εκεί?

Για σβήστε τα όλα, πετάξτε κα ιτο πρόγραμμα (MSI AB?), επανεκκινήστε, ξαναπροσπαθήστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...