george_o/c Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ιδού το πιο γρήγορο wPrime 32M run που έχει γίνει ποτέ με S478 Northwood / Prescott / Celeron cpu http://www.hwbot.org/result.do?resultId=775861 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν εβαλες ενα κομματι για teaser ρε σι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Με τι ψυξη george?? Ωραιος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 phase change(single stage). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 To κατορθωμα μου με SLi.Η Cpu κοβει πολυ παντως. Αυριο αν καποιος θυμηθει να μου φερει ενα Cd, θα περασω Vista να δω τι κανει και στο vantage. το θυμήθηκα σκάσε αλλά μου πήρατε το kvm από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν εβαλες ενα κομματι για teaser ρε σι Δεν κρατήθηκα Σάκη ... Kαι όσο για την ψύξη που με ρώτησες Lunatic, όπως είπε και ο Σάκης είναι στο SS (γύρω στους -42*C ) ... Σάκη, bench-αρα τώρα το απόγευμα το wPrime 1024M αλλά κάτι δεν πάει καλά με την κομμένη εγκατάσταση των XP (την καινούργια) οπότε δεν πήγε και πολύ καλά ... Και ξόδεψα 4 ώρες για το τπτ ... Επειδή υπάρχουν εδώ γύρω 2 x W/D Raptor 36GB εύκαιροι (special thanks to kAtSu), σήμερα το βράδυ μετά το καφεδάκι (δλδ μεταμεσονύκτιες ώρες ) λέω να προσπαθήσω λίγο PC Mark 2005 on air όμως ... για να έχει και λίγο σασπένς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 single stage ΔΗΛΑΔΗ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 σκέψου ένα μοτέρ από ένα ψυγείο πάνω σε ένα cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 σαν vapochill,prometeia? σορρυ αν εχω μεινει πολυ πισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 oh yhea ( Fuck 10 χαρακτήρες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 AHA !!!!!!!!!!!!!! COOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Είπα να παίξω λίγη dota και να αφήσω τα benches, αλλά λέω δε μαμιέται ... Οπότε bench-αρα λίγο δοκιμαστικά (κάνα 2ωρο ) PC Mark 05 με τον Prescott στα ~3.85GHz on air (από ότι είδα με τους δύο Raptor σε Raid 0 δεν χρειάζεται παραπάνω cpu freq) ... Καλά πήγαμε Max Benchable PC Mark 05 frequency ... 4180MHz on air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Είπα να παίξω λίγη dota και να αφήσω τα benches, αλλά λέω δε μαμιέται ... Οπότε bench-αρα λίγο δοκιμαστικά (κάνα 2ωρο ) PC Mark 05 με τον Prescott στα ~3.85GHz on air (από ότι είδα με τους δύο Raptor σε Raid 0 δεν χρειάζεται παραπάνω cpu freq) ... Καλά πήγαμε Max Benchable PC Mark 05 frequency ... 4180MHz on air Από θερμοκρασίες πως τα πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 τωρα που ειπες dota ... αστα αυτα και ελα να παιξουμε κανα AT ... ingame nickname dalunatic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Από θερμοκρασίες πως τα πάει; Τσουρουφλίζεται ... Όταν λέμε ότι βαράει 60άρες με τη Scythe πάνω ... Αλλά και εγώ τον έχω σκοτώσει, δίνω Volts αβέρτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα