Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Και τα Windows έχουν κάποια θεματάκια ακόμα με το UI scaling για να είσαι ΟΚ με 4Κ στις 28" πχ. Δεν θα έστηνα σήμερα σύστημα για 2Κ πάντως, θα έκανα υπομονή για 4Κ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας βαλω και εγω το τερας μου το οποιο εχει αγριες διαθεσεις τελευτεα.....Φοβαται μην το αποχωριστω για καμια maxwell.

GTX 780 DCU με CPU Waterblock Cuplex kryos μονταρισμενο για gpu.Περαν απο αυτο στην καρτα εχω κανει Volt mod με 10κ variable resistor.Το να δινεις ρευμα μανουαλ με κατσαβιδακι και πολυμετρο ειναι κολαση  :devil:

Προς το παρον 1411ΜΗΖ με 1.43v max temp 48 βαθμοι.Η καρτα σπερνει!Την εχω ετσι για gaming και λιωνω στα 1440p.

DSC_0354_zps4560c3fe.jpg

3DM1116196K_zps3b466b09.png

FR11426_zps4d1eb271.png

Επεξ/σία από john-X
  • Like 8
Δημοσ.

Ας βαλω και εγω το τερας μου το οποιο εχει αγριες διαθεσης τελευτεα.....Φοβατε μην το αποχωριστο για καμια maxwell.

GTX 780 DCU με CPU Waterblock Cuplex kryos μονταρισμενο για gpu.Περαν απο αυτο στην καρτα εχω κανει Volt mod με 10κ variable resistor.Το να δινεις ρευμα μανουαλ με κατσαβιδακι και πολυμετρο ειναι κολαση  :devil:

Προς το παρον 1411ΜΗΖ με 1.43v max temp 48 βαθμοι.Η καρτα σπερνει!Την εχω ετσι για gaming και λιωνω στα 1440p.

Ok, μαμάτο όντως.

Τα VRM's??? Δεν έχουν ανατιναχθεί χωρίς καθόλου ψύξη???

Δημοσ.

ο πετρος μαλλον εννοει τις μνημες γιατι στα vrm υπαρχει ψυχτρακι οπως βλεπουμε σην φωτο.αλλα και οι μνημες δεν εχουν αναγκη αμα τους φυσαει ο kaze ultra.

• Like 2
Δημοσ.

Ας βαλω και εγω το τερας μου το οποιο εχει αγριες διαθεσης τελευτεα.....Φοβατε μην το αποχωριστο για καμια maxwell.

DSC_0354_zps4560c3fe.jpg

3DM1116196K_zps3b466b09.png

FR11426_zps4d1eb271.png

Καλως ήρθες και εδώ John-X!

• Like 2
Δημοσ.

ο πετρος μαλλον εννοει τις μνημες γιατι στα vrm υπαρχει ψυχτρακι οπως βλεπουμε σην φωτο.αλλα και οι μνημες δεν εχουν αναγκη αμα τους φυσαει ο kaze ultra.

To πήρα χαμπάρι σε 2η ανάγνωση, αλλά θεώρησα πως η παθητική ψύξη από το ψυκτράκι δεν επαρκούσε ούτε για αστείο με τόσο ρεύμα!

Ο φίλος όπως φαίνεται είχε προνοήσει με το παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλως ήρθες και εδώ John-X!

Ειμαι χρονια εδω αλλα δεν μιλαω δεν λαλαω απλα κοιταω  B) 

To πήρα χαμπάρι σε 2η ανάγνωση, αλλά θεώρησα πως η παθητική ψύξη από το ψυκτράκι δεν επαρκούσε ούτε για αστείο με τόσο ρεύμα!

Ο φίλος όπως φαίνεται είχε προνοήσει με το παραπάνω.

Οχι το ψυκτρακι δεν επαρκει πανω απο 1.40v....τραβανε 100αρες τα vrms και οι καρτα πεταει τους drivers.Με τον καζε ειναι ολα στην πενα και μνημες μαζι.

Στις μνημες εχω ψυκτρακια.... B) 

CAM00126_zpsddfddc6e.jpg

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...