Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το στοκ της gigabyte που την είχε στα 1000/1250

Στα ρεύματα δε πειράζω τίποτα, αυτό το bios δε αφήνει να επέμβεις στην ουσία στα ρεύματα και δίνει 1.25V από μόνο του

Δε με ενδιέφερε κάποια άλλη παρέμβαση για να βάλω άλλο bios που σε αφήνει να πειράξεις τάσεις

Μόνο συχνότητες έχω ανεβάσει λίγο και έχω χιλιοτσεκάρει (και σε ένα σωρό παιχνίδια πλέον) ότι εκεί δεν έχω ούτε artifacts ούτε κανενός είδους αστάθεια, είναι σχεδόν στο όριο της κάρτας αλλά είναι rock solid

Δεν έψαχνα 10-10 τα mhz για να βρω το ακριβές σημείο, 50-50 το τσεκαρα γιατί δοκίμαζα πολλά πράγματα κάθε φορά για να είμαι βέβαιος, όχι μόνο ένα bench και στη συνέχεια να είχα bsod σε πραγματική χρήση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το στοκ της gigabyte που την είχε στα 1000/1250

Στα ρεύματα δε πειράζω τίποτα, αυτό το bios δε αφήνει να επέμβεις στην ουσία στα ρεύματα και δίνει 1.25V από μόνο του

Δε με ενδιέφερε κάποια άλλη παρέμβαση για να βάλω άλλο bios που σε αφήνει να πειράξεις τάσεις

Μόνο συχνότητες έχω ανεβάσει λίγο και έχω χιλιοτσεκάρει (και σε ένα σωρό παιχνίδια πλέον) ότι εκεί δεν έχω ούτε artifacts ούτε κανενός είδους αστάθεια, είναι σχεδόν στο όριο της κάρτας αλλά είναι rock solid

Μου φάνηκε παράξενο το 0.807 σε idle, εμένα το stock είχε 1000/1250 @ 1.250 αλλά είχε idle 0.950V  :-( 

Μια χαρά είσαι 1100/1450 εφόσον είσαι rock solid, έχει μια καλή διαφορά σε επιδόσεις, από 1100 και πάνω δεν πολυαξίζει! Και από θερμοκρασίες πολύ καλά πας max 70 @56% το fan, πολύ καλό το WF3 της Gigabyte!

Μη δίνεις σημασία στο gpuz, δείχνει λάθος τάσεις στη κάρτα μας, το ίδιο και το afterburner

Μόνο το πρόγραμμα της gigabyte το δείχνει σωστά

Ναι το wf3 είναι καλό και πάνω από όλα ήσυχο (μόνο της asus πρέπει να το ξεπερνούσε σε αυτή τη γενιά/μοντέλο), αν σκεφτείς ότι και η τάση είναι στο θεό , τα vrm όμως είναι λίγο ζεστά (φτάνουν τους 100) γενικά και φαίνεται ότι αυτό προβληματιζε γιατί σε μεταγενέστερες κάρτες της gb μπήκαν ψυκτράκια και σε αυτά

Σε μας απλά ότι κάνει ο αέρας και αυτό ίσως είναι και περιοριστικός παράγοντας για o/c, τα 1200 δε τα φτάνεις παρά το ότι η κάρτα πωλείται με 1000 σε αντίθεση με άλλες στα 800 & 900

Η δικιά μου έχει heatsink στα VRM, είναι η Rev 2... όχι ότι παίζει στα 1200 αλλά λέμε τώρα :D

Εγώ τόσο καιρό έπαιζα στα 1000/[email protected]
Τώρα έχω στο BIOS switch 1 ( Μιας και είναι double-bios) και παίζω 1000/[email protected], με μειωμένες θερμοκρασίες σε σχέση με πριν.
Αργότερα, όταν θα μου είναι λίγη, για να τη βοηθήσω, γυρνάω το switch στη θέση 2, και παίζω 1150/[email protected] :)

• Like 1

ένα valley και από μένα για να τσεκάρω τη σταθερότητα του catalyst 14.8 

νομίζω ότι βγάζω λίγο λιγότερο από την τελευταία φορά που δοκίμασα πριν από 1+ χρόνο, αλλά γενικά επειδή δεν είναι ούτε 1fps διαφορά το δέχομαι σαν τυχαίο

valebnchmarrk_zpsa1d0423e.png

μπραβο!!! πολυ καλο score! αμμα μπορεσεις να το εχεις 24/7, εισαι κοντα σε μια 280χ. δες ενα στοκ απο την δικη μου μια 45 μια 44και κατι βγαζει. αλλα ολα στοκ cpu,gpu,ram.

image.png

• Like 3

Ευχαριστώ, αν και γενικά δεν έχω κάτι σπουδαίο για 7950 πιο πολύ κοιτούσα και κοιτάω τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα για να ωφελούμαι στα games

@selianx

Εγώ την έχω πάντα έτσι εδώ και 1.5 χρόνο χειμώνα/καλοκαίρι όπως και τον επεξεργαστή μου στα 3.8 από το '10 , βαριέμαι να του περνάω προφίλ και bios ανά περίπτωση. Απλά τα πάω εκεί που μπορούν για 24/7 και τα αφήνω έτσι μέχρι να τα αλλάξω..

Εδώ που τα λέμε ένα νέο pc πρέπει να δρομολογηθεί κάποια στιγμή, αλλά έχω στεγνώσει από €€ , για 1080p πάντως καλά είμαι

• Like 1

Εγώ πιο πολύ ψάχνω απόδοση/θερμοκρασία (και κατά συνέπεια απόδοση/θόρυβο), γιατί δε θέλω να κάνει καθόλου θόρυβο το μηχάνημα, είμαι κομπλεξικός :D
Με όλα τα test που έκανα, ο θόρυβος πάντα παραμένει "χαμηλός" (με custom fan curve) χωρίς μεγάλες θυσίες στη θερμοκρασία,γι'αυτό θα προσπαθήσω να τη βάλω και εγώ 1100/1450 @ 1.25V να δω αν είναι και εμένα rock solid σε games κλπ, αν ναι θα παίξω με αυτήν και εγώ για καιρό!

Πολύ καλά είσαι αν είσαι τόσο καιρό rock solid, είσαι στο πιο sweet spot πιστεύω όπως σου είπα πιο πριν, αρκετό boost σε σχέση με στοκ, και δε χρειάζεται να την ανεβάσεις άλλο!

• Like 3

Ευχαριστώ, αν και γενικά δεν έχω κάτι σπουδαίο για 7950 πιο πολύ κοιτούσα και κοιτάω τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα για να ωφελούμαι στα games

@selianx

Εγώ την έχω πάντα έτσι εδώ και 1.5 χρόνο χειμώνα/καλοκαίρι όπως και τον επεξεργαστή μου στα 3.8 από το '10 , βαριέμαι να του περνάω προφίλ και bios ανά περίπτωση. Απλά τα πάω εκεί που μπορούν για 24/7 και τα αφήνω έτσι μέχρι να τα αλλάξω..

Εδώ που τα λέμε ένα νέο pc πρέπει να δρομολογηθεί κάποια στιγμή, αλλά έχω στεγνώσει από €€ , για 1080p πάντως καλά είμαι

μια χαρα εισαι! εχεις μελλον για αναβαθμιση.

• Like 2

Ε μπορεί να είναι "παλιά" αλλά αν εξαιρέσεις τα maxwell (τα δυνατά μοντέλα) που βγήκαν τώρα, δεν έχει βγει τίποτα τρελό μετα τις HD79xx σειρές... όλο rebrands ήταν.
Μια χαρά κρατεί!

Ψήνω μια 970 μέσα στις γιορτές απ' αυτά που διαβάζω, απ' ό,τι φαίνεται θα είναι καλή αναβάθμιση για την περίπτωσή μου.

Οι 980 ανεβαίνουν πολύ.

qsis, όταν λες ούτε καν 2;

qsis, όταν λες ούτε καν 2;

Έλεγα να πάρω οθόνη 2K (1440p), αλλά μάλλον θα προσπεράσω και θα πάω κατευθείαν σε 4K σε καμιά 28-32" οθόνη και γενικά το μελλοντικό set-up μου λέω να γίνει για 4K

Για 1080 είμαι οκ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...