pesis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πολυ καλη! θερμοκρασια? ποσο ηταν? την memory clock μην την πειραζεις και πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πολυ καλη! θερμοκρασια? ποσο ηταν? την memory clock μην την πειραζεις και πολυ 77-78 βαθμούς σε δωμάτιο που ψήνεται στους 33 βαθμούς. Γιατί να μην πειράζω το Memory clock; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 περιπου στα ιδια ειμαστε εγω δεν εχω ουτε ενα φανακι μονο της καρτας και του επεξεργαστη. ετσι μου ειπαν οι μεγαλοι overclockers για την memory οχι πολυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) 77-78 βαθμούς σε δωμάτιο που ψήνεται στους 33 βαθμούς. Γιατί να μην πειράζω το Memory clock; αν εχεις την asus top μην μασας δωσε πονο στις μνημες.φοραει hynix και ανεβαινουν στο θεο.μεχρι 7200 τις εχω παει.με τον 8320 στα 4.6 και την καρτα ιδιες ρυθμισεις με την δικια σου.οταν τρεχεις bench κλοκαρισμενος βαζε τον ανεμιστηρα στο 100%.με το συγκεκριμενο clock που εκανες θα τρεχει στους 67-68 βαθμους στο valey. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από saks80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 περιπου στα ιδια ειμαστε εγω δεν εχω ουτε ενα φανακι μονο της καρτας και του επεξεργαστη. 00000.png Χωρίς τίτλο.png Χωρσίς τίτλο.png ετσι μου ειπαν οι μεγαλοι overclockers για την memory οχι πολυ. Θέλω το wallpaper man τέλειο είναι!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Θέλω το wallpaper man τέλειο είναι!!! πμ σε λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ειπα να παραακουσω τον δασκαλο και ανεβασα μνημη αλλα πηγαμε 80βαθμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν έχω ιδέα αν είμαι καλά στα σκορ... Στο valley πιάνει 3251 αλλά ξεχασα να βγάλω screenshot.. Ειναι καλά? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 3251; fps θυμάσαι; Καλό είναι πάντως. Στο firestrike είσαι λίγο κάτω, λόγω cpu/physics, graphics είσαι ΟΚ. edit, hold on a sec, φρέσκο CFX; Καλορίζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) edit, hold on a sec, φρέσκο CFX; Καλορίζικο Ω, ναι... Και δεν προκειται να παίξω ουτε ενα παιχνιδι με αυτό... Όλα για το openCL! Ούτε για Mining.. Πρωτεϊνες θα διπλώνει.. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από aneurysm 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 καλησπερα λεω να δοκιμασω ενα benchmark τωρα με τον A10-6800k που τον συνοδευει μια Arctic Freezer Xtreme Rev.2 για θερμοκρασιες θα κοιταξω με HW-Monitor, επεξεργαστη cpu-z, πιο προγραμμα να δοκιμασω? και μετα με κλοκαρισμα στα 4,4GHz να δω αν μου προσφερει καμμια διαφορα ο επεξεργαστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλυτερα κοιταζε τις θερμοκρασιες απο το προγραμμα της μητρικης ή κατεβασε 3-4 διαφορετικα third party...Συνηθως καποια προγραμματα δειχνουν οτι θερμοκρασιες να ναι στους apu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 20247 πόντοι και 2ος με FX8350, 2η η ομάδα με 8350 και 7ος συνολικά με 8πύρηνο. Not bad... http://hwbot.org/submission/2600738_ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) τον θελω και εγω τον 8350 (gpu=7850) http://valid.x86.fr/p7833a επισης θελω να μου πειτε γιατι δεν μπορω να ανεβασω τις μνημες μου πλζ εφτιαξα της μνημες, ανεβηκε λιγο, FPS: 37.4 Score: 1565 Min FPS: 17.3 Max FPS: 64.4 την gpu δεν την κλοκαρω γενικα, το εκανα τωρα για το benhmark Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από hackerW32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πάρτον τότε!!! Πλάκα πλάκα μην δίνεις τόσο ρεύμα στην gpu... Για το bench και μόνο δηλαδή, όχι 24/7! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα