pesis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 να ευχαριστησω πολυ τον φιλο μασ τον Ashmadia για την βοηθεια του υπερχρονισμου της καρτας που καναμε μαζι! δυστυχως δεν παει παραπανω, αυτα εχει να προσφερει μονο η 270χ για να εχει μονιμο και σταθερο χρονισμο. οριστε τα αποτελεσματα: αντε και τον χειμονα παμε για μια 290 να ξεφτυλησουμε το ps4 που το εχω τοση αχτη να το σκισω. γιατι λενε δυνατοτερο απο ps4 δεν προκεται να φιτα3εις το pc. (κατι φιλαρακια μου το λενε που δεν ξερουν που παν τα 4) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ενα valley κ απο μενα με τους 14.6 drivers!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Κατεβαίνουμε σιγά σιγά! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ενα και απο μενα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για πες λίγο τα timings-volts-διαιρέτες για τις μνήμες σου μιας και από ότι βλέπω έχουμε τις ίδιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αυτο λες φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ναι αλλά αν μπορείς όλες τις ρυθμίσεις όπως φαίνονται στο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ένα Valley με την 780Ti 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ενα λιγο πιο παλιο spi 1m !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ναι αλλά αν μπορείς όλες τις ρυθμίσεις όπως φαίνονται στο bios. Ποιες απο ολες?χαμος γινεται εκει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ποιες απο ολες?χαμος γινεται εκει!! Στην καρτέλα για τον χρονισμό των μνημών και τις ρυθμίσεις τους. Λογικά θα έχεις κάποια τέτοια καρτέλα: Αυτές τις ρυθμίσεις θέλω. Αν δεν βαριέσαι γράψτες αλλιώς φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ένα Valley με την 780Ti Με τι ρολόγια είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εδω ειμαστε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εδω δείχνει μόνο τα ρεύματα, εγώ θέλω αυτή που δείχνει τα timings (σαν αυτά που μου έδειξες από το cpu-z), δηλαδή 10 - 10 - 10 κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα