Zapee995 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλημερα! Πηρες τη 280x απ'οτι ειδα καπου..Δεν ειναι λογικο να εχεις χαμηλοτερα νουμερα με τη 280x αλλα το λογικοτερο ειναι οτι εκανε optimize το παιχνιδι και εβαλε τα settings σε ultra..Αν εισαι σιγουρος οτι και με τις 2 καρτες ειχες βαλει τα ιδια settings τοτε θελει ψαξιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ακριβώς τα ίδια δεν άλλαξα κάτι δυστυχώς Είδα σχετικά πρόσφατο benchmark απο φώτο που έχω ανεβάσει εδώ και έχει καλύτερο σκορ απο την 280. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ποσο δουλευει η gpu ειδες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οχι αλλα που θα το δω αυτό???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απο το Gpu-z το βλεπεις στη καρτελα Sensors-->Gpu Load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απο το Gpu-z το βλεπεις στη καρτελα Sensors-->Gpu Load. Το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι θα το δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτά είναι που βγάζει το unique και το Gpu-z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απο οτι δειχνει ο μικρος χρονος του load της καρτας γραφικων,δεν εχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 απο οτι δειχνει ο μικρος χρονος του load της καρτας γραφικων,δεν εχεις προβλημα. Τα Max fps λίγα δεν είναι???Asic quality έχει 56,7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 καλα,το asic μην το δινεις τοσο σημασια.χαμηλο μεν αλλα οκ. δεν το εχω τρεξει το bench που λες.κανενα valley ετρεξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτά είναι που βγάζει το unique και το Gpu-z Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος στο forum... Ο 6300 είναι στα 3.5 ?? λέω μήπως είναι από bottleneck.. Δεν το clockάρεις λίγο να δείς αν έχεις καμία διαφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος στο forum... Ο 6300 είναι στα 3.5 ?? λέω μήπως είναι από bottleneck.. Δεν το clockάρεις λίγο να δείς αν έχεις καμία διαφορά... Τρέχει στα 4.6Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τρέχει στα 4.6Mhz Κάνε ενα reinstall τα drivers και δοκίμασε το (display driver uninstaller)... Είχα και γώ παρόμοιο πρόβλημα όταν έβαλα την 7870. Στείλε και κανένα 3DMark αργότερα να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ηρθε η καινουργια καρτούλα και αρχίσαμε να ανεβάζουμε και να μετράμε.... Με ελαχιστο ψαξιμο μαλλον εκει ειναι τα μαξ της καρτας με μαμα ρεύμα..... Οποιoδήποτε tip καλοδεχούμενο , κυριως όσο αφορά τα ρεύματα... διοτι έχω να πιασω πράσινη στα χερια μου απο εποχές 6800gs..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 σα δε ντρεπεσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα