Vatos_locos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 περιμένω μια 4850 αύριο να κρατήσω την 8800Gt για physX μόνο τι λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 sure why not... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 θα παίζει όμως ή θα γίνουν όλα nini με τους drivers ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ε σιγά λες και θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνεις format αν συμβεί κάτι κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 muhahahah Νο F(l)uking Way Format τώρα δεν γίνετε με την καμία μόνο όταν πάρω τους δίσκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αν τα εχεις στο ιδια win μαλλον θα γινει αυτο που λες. Αν εχεις 2 φορες περασμενα)ενα για καθε καρτα,με δικους της drivers),μαλλον οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τι λες ρα για τα ίδια μιλάμε η μία να έχει τα PhysX και η άλλη το 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @ermaros εχω banana cpu η οποια εχει fsb wall 389Mhz:-( με quad core@4Ghz θα ειχα + 1400 points. Προς το παρων εχω το Ε2140 περιμένω μια 4850 αύριο να κρατήσω την 8800Gt για physX μόνο τι λέτε ? Oχι και ασχιμη ιδεα, προτιμιση την υλοποιηση της gainward που πηρα εγω εχει 4φασηκη παροχη ρευματος και 8πιν αντι για 6πιν εισαγωγη, πικνοτες solid state 100% made in japan. Πριν που την δοκιμασα ηταν 800mhz:whistle: για 2d stable και 712mhz 3d stable, οπος καταλαβενεις με v-mod&νερο ανεβενει 800+. Αν κανεις συχνα format δοκιμασε να ghostαρεις τα winfasle. Ενα απο τα μειον με τις δυο καρτες ειναι οτι η abit ip 35 pro η ταχυτητα γινεται 8χ+8χ(σε αντι8εςη με το Χ38 chipet 16χ+16x). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ops....κατι αλλα ειχα στο μυαλο μου,γραψε λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 @ermaros εχω banana cpu η οποια εχει fsb wall 389Mhz:-(με quad core@4Ghz θα ειχα + 1400 points. Προς το παρων εχω το Ε2140 Oχι και ασχιμη ιδεα, προτιμιση την υλοποιηση της gainward που πηρα εγω εχει 4φασηκη παροχη ρευματος και 8πιν αντι για 6πιν εισαγωγη, πικνοτες solid state 100% made in japan. Πριν που την δοκιμασα ηταν 800mhz:whistle: για 2d stable και 712mhz 3d stable, οπος καταλαβενεις με v-mod&νερο ανεβενει 800+. Αν κανεις συχνα format δοκιμασε να ghostαρεις τα winfasle. Ενα απο τα μειον με τις δυο καρτες ειναι οτι η abit ip 35 pro η ταχυτητα γινεται 8χ+8χ(σε αντι8εςη με το Χ38 chipet 16χ+16x). 16x 8x παίζουν 8-8 μόνο σε CF για την κάρτα δεν μας νοιάζει πήρα τώρα την sapphire μικρές διαφορές άσε που η gainword δεν είναι reference και βαριέμαι να διαβάζω pdf για να βγάλω τα mod και πέρα από αυτό ακριβό hardware από plaisio μόνο image έχω οπότε ούτε το format μας ενδιαφέρει αν πάνε γενικά όπως πήγε η 3850 που έιχα ( 1026Mhz Core 1.8Vcore ) τότε δεν μας νοιάζει τίποτα τα phase επίσης θα μπούνε έξτρα πραγματάκια πάνω ε και στην τελική άμα δεν παίξει δεν έπαιξε δεν θα τρελαθούμε κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=8065445 αυτό για τον liopyr που το ζήτησε στο πολύ χαλαρό χωρίς tweaks κλπ και ένα Pi 32M? τρίτος Q9450 νομίζω http://www.hwbot.org/result.do?resultId=768930 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Aντε να ανεβασω κι εγω το κατορθωμα μου, και ας μου ριχνει λιγο στ'αυτια η cpu σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 και εδώ η 8800Gt πήρε πόδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemesisUltra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 vatos ακομα 3.8 ε? κραταει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 χαλαρά χρόνο/όρεξη να κάτσω να το πάω παραπάνω δεν έχω ξενέρωσα που δεν μου δώσανε C2D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα