outlaw star Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έχω crappy 290 ref gigabyte, ο πυρήνας stable στα 1030 και οι μνήμες στα 1325.... ....να δώσω λίιιγο ρεύμα μέσω after burner (μέχρι 100mv δλδ όχι παραπάνω) και να δω τι γίνεται ή να μην ασχοληθώ καθόλου? Θεωρητικά το πολύ -πολύ να φτάσω τη max temp και να throttlarei σωστά??? Έτσι και αλλιώς έχω φτιάξει fan profile που από τους 70 βαθμούς και πάνω ο ανεμιστήρας ανεβαίνει ανάλογα.... Δλδ 70 βαθμούς@70 % fan, 80 βαθμούς@80%fan και στους 90, 100% fan να γουστάρουμε.... Ο ήχος που εσάς ενοχλεί γατάκια, στους πραγματικούς άνδρες σαν εμένα είναι μελωδία Ενδεικτικά να πω ότι μετά από 45 λεπτά online bf4 (μέχρι, δλδ που με πέταξε έξω ο server, κλασσικά πράματα δλδ ) είχα τις εξής θερμοκρασίες στα 1030/1325@stock voltage, 50% power target... max temp 77@77%fan profile vrm temp1@61 (max) vrm temp2@67 (max) max vddc@1,227 volts Τι λέτε με παίρνει λίγο παραπάνω, για benches και άμα τύχει κανά πολύ βαρύ παιχνίδι στο μέλλον (και για χειμώνα πάντα?? και αν ναι πόσο ρεύμα να δώσω με max τα +100?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Aπό τις πιο καλές αγορές που έκανα ποτέ αλλά ήρθε ο καιρός για αλλάγή. Τα βάζω και εδώ για να ανατρέχω και να τα νοσταλγώ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 για παμε σε κανα νουμερακι φρεσκο !!! 3δμαρκ 13 fun club 10k !!! unigine heaven 4.0 tomb raider ολα τερμα SSAA OFF SSAA ON Catzilla 1080 p resident evil 6 alien vs predator 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ενα και απο μενα overclock για το καλο της χρονιας προσπαθωντας να φτασω τον ΤΕΟΚΟ αλλα το Power limit δε με αφηνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς μιας και δεν εχω HD μονιτορ βάζω την ανάλυση μου που είναι 1360X768.Ολα τα ρολόγια πειραγμένα για την δοκιμή Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2014 από alldaynews 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 για παμε σε κανα νουμερακι φρεσκο !!! 3δμαρκ 13 fun club 10k !!! SSAA ON Εισαι χαμηλα στο metro last light... Σε ενα παλιοτερο δικο μου βγαζω 53,38fps. Πως ενεργοποιησες το 1080p στο catzilla? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Λογικά δεν θα δούλεψε καλά το SLI + η διαφορά του επεξεργαστή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπορει να ειναι και ο επεξεργαστης. Ας δοκιμασει ενα run με τον cpu στα 5Ghz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Λίγο offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω δεν αξίζει να κάνω cf με άλλη μια 7870 gigabyte 2gb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Catzilla 720p: Οι καρτες stock και ο επεξεργαστης στα 4,6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εισαι χαμηλα στο metro last light... Σε ενα παλιοτερο δικο μου βγαζω 53,38fps. Πως ενεργοποιησες το 1080p στο catzilla? εεε ενταξει ρε συ δε εχω και τις super duper καρτες συνολιικα εβγαλα 250 euro απο τη τσεπη μου για τις 2 η μια ειταν μεταχειρω σε αριστη εμφανιση σχεδον αδουλευτη και τη 2η απο την 5970 που πουλησα οποτε επεσα λιγο στα μαλακα και δε εχω δει βεβαια και τη cpu στα ψηλα αν βοηθαει το εν λογω game !! αλλα σε γενικες γραμμες παιζω παρα πολυ ομορφα και στρωτα οτι μου εχει πεσει δε εχω κανενα παραπονο!! τωρα αμα τις βαρεθω θα δω τιποτα κανα μεταχειρω σετακι αμα μου κατσει σε καλη τιμη !! τωρα για το 1080 p αγορασα την βασικη εκδοση πολυ φθηνα 2.5 ευρο αν θυμαμαι καλα αλλα πρεπει να παω στη επομενη εκδοση επειδη θελω να ανεβασω 720 p στο hwbot αλλιως δεν...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ούτε και θα έχεις κάποιο παράπονο απο τις κάρτες! Απλα μου έκανε εντύπωση πως σε όλα τ´ αλλα είσαι πάνω απο την 780 κ στο metro όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Ούτε και θα έχεις κάποιο παράπονο απο τις κάρτες! Απλα μου έκανε εντύπωση πως σε όλα τ´ αλλα είσαι πάνω απο την 780 κ στο metro όχι. πιθανον να μου τρωει fps o 8320 στα χαμηλα στο εν λογω bench-game αλλα θα τον γκαζωσω ψηλα για να δουμε αν βοηθαει και αν αλλαζει το σκηνικο !! παντως και στο catzilla και σε αλλα νουμερα πχ 3δμαρκ 13 που εχω δει και μερικα του χρηστη home cinema pc που παιζει με ιντελ με τις καρτες μου παιζει με πολυ καλυτερα νουμερα και σχεδον (2000 ποντους στο κεφαλι) οποτε θεωρω οτι ο 8320 πεφτει λιγος σε γενικες γραμμες και δε μπορει να δωσει το κατι παραπανω πχ http://hwbot.org/submission/2456838_homecinema_pc_3dmark___fire_strike_2x_geforce_gtx_760_11922_marks/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Catzilla 720p: Οι καρτες 1200/1900 και ο επεξεργαστης στα 4,6Ghz 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα