Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραια, ρωταω γιατι εχω εναν 3770k  στα χερια μου και βγαζει bench στα 5.0Ghz με 1.44V. Δεν ξερω κατα ποσο καλος ειναι :P

κοιτα, τα 4.7 τα εχω με 1.190 απο κει κ περα θα φανει στην πραξη το ποσο θα χρειαστει κ ο δικος μου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Για τους 3570k/3770k αν σας βγάζουν Spi32M @ 5GHz @ <1.25 είναι αστέρια και <1.35 είναι "απλά ok". Παραπάνω voltage είναι μπανανίτσες, γιατί το stability θα έρθει δύσκολα.

Για τους 4670k/4770k περίπου τα ίδια ισχύουν, αλλά γενικά ότι κάνει 4.8GHz+ αέρα 3D το κρατάτε γιατί παίζουν ποοοοοολές μπανάνες εκεί έξω, που εκεί τρώνε τοίχο σε ambient και θα ζοριστείτε να βρείτε low-voltage κομμάτια.

"ΧΩ ΧΩ ΧΩ ΧΩΩΩ" @ everyone, Guys and Gals :)

• Like 4

Αρα μπανανιας ειναι αυτος που εχω...  :-(

Αντε να τους βρεις τους 3770k με 1,25V στα 5Ghz.... :P

Απο 4930k/4960X εχεις δει-ακουσει ποιο θεωρουνται "καλα" κομματια??

( Σίγουρα δεν είναι "αστέρι" Animal - αλλά οι τάσεις που λέω είναι για ένα απλό 32Μ - όχι full linx/prime stable, που πιθανόν αναφέρεις ;) )

4930k αν βρεις κάποιον να κάνει 4.5GHz @ 1.2v και 4.9GHz/5GHz με 1.3Χv-1.4λίγοV γενικά τον κρατάς ΑΛΛΑ πρέπει να τσεκάρεις με σωστή μητρική (όχι παλιές Gigabyte κτλ που δεν δίνουν pll overvoltage) και συνήθως με νερό ή πολύ τσαμπουκαλεμένες ψύκτρες/ΑΙΟ, για να μην πηγαίνει 90άρες και γίνεται thermally compromised το stability που τσεκάρεις :)

• Like 1

μια ερωτηση

εσεις που εχετε ας το πουμε τους "golden" 3770k,σας ετυχε να ειναι "golden" ή το κυνηγησατε για καλο κομματι;

και κατι αλλο,οντως οι μεταγενεστεροι 3770k ειναι καλυτερα κομματια σε σχεση με τα 2012 batches;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτρεξα το 3d mark 2011 σε extreme mode (ευχαριστώ τον @animal planet για το κλειδάκι) και έβγαλα αυτό το σκορ..τώρα αν είναι καλό δεν ξέρω, εγώ έχω μείνει στην έκδοση του 2006 :P .... οι μνήμες στα 1400 πετάνε artifacts και ο πυρήνας για παραπάνω θέλει ρεύμα ή και παραπάνω powertune....μάλλον θα μείνω εδώ για 24/7 οι ρυθμίσεις είναι καλές, πρέπει να είμαι κοντά στην 290 X :P

post-65865-0-52794100-1387984678_thumb.jpg

Επεξ/σία από outlaw star
  • Like 3

Για να ανέβουμε λίγο ακόμη :P  Οι μνήμες μέχρι τα 1350 φαίνεται ότι παίζουν οκ, αλλά ο πυρήνας φαίνεται ότι δεν την παλεύει, μιας και σε κανά 2 περιπτώσεις πέταξε κάτι τετραγωνάκια η οθόνη. Μάλλον θέλει περισσότερο ρεύμα. Οι θερμοκρασίες πάντως μια χαρά, απλά όσοι έχετε ευαίσθητα αυτιά, η κάρτα δεν είναι για εσάς..(μένα πάντως ούτε και με ενδιαφέρει ο θόρυβος)

post-65865-0-38154600-1388065409_thumb.jpg

post-65865-0-65162500-1388065453_thumb.jpg

Να βαλω και γω ενα 3DMark 11 Extreme, με τις καρτες στα 1241/1877 και CPU στα 4600.

Πειραματιστικα  λιγο με τα priority's απο το task manager, βαζοντας το 3DMark 11 στο High και το combined score πατωσε χαχα!

2ce4vus.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

damn 2 X GTX780 talking about some serious firepower!!! B) nice!!!

Με τρώει το χέρι μου εν τω μεταξύ να ξεκλειδώσω ρεύματα στη 290 και να το τσιμπήσω λιγάκι, αλλά δε θα το κάνω :P

Επεξ/σία από outlaw star

Εν το μεταξυ ειμαι βλακας.animal φιλαρακι thanks για το κλειδακι αλλα το ειχα ηδη upgraded γιατι ειχε κλειδι μεσα η 6950 που ειχα καποτε :P

ενταξει,οτι και να πειτε εχετε δικιο.ειμαι βλακας οποτε πρεπει να επανορθωσω καπως. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...