Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μια μικρη παρουσιαση του υπολογιστη στην φαση οπως ειναι τωρα.. http://www.youtube.com/watch?v=ped9tLM11c8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δινει καλο boost... Επισημα το tesselation το βγαζουν στο overclock.net TOP 30??? ειναι allowed δλδ? Γνωριζει κανεις ποια ειναι τα επιτρεπομενα tweaks που πρεπει να γινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Επισημα το tesselation το βγαζουν στο overclock.net TOP 30??? ειναι allowed δλδ? Γνωριζει κανεις ποια ειναι τα επιτρεπομενα tweaks που πρεπει να γινουν? Ναι μπορεις να το βγαλεις το tesselation στο oc.net αλλα και στο hwbot. Με κλειστο το tesselation δεν σε πιανω με τιποτα Δεν ειναι δικαιο ομως... χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη αυτο μετραει κανονικα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αφου επιτρεπεται το tesselation tweaking (μεσα απο τους drivers της AMD), υποθετω πως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ρε συ μεταλλευτη.. επεξεργαστης 5αρης=τουμπανο καρτα διαμαντι=τουμπανο καπου ειδα και οθονη διαμαντι=τουμπανο δε μπα να παιξεις και κανα τζοκερ? εδιτ: απο που το κλεινω το tesselation να δοκιμασω και γω στο μαιμουνι μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 XD Απο AMD catalyst>3D applications>add new>επιλεγεις το .exe που θέλεις δλδ 3DMark.exe>και στο πινακακι πας στο section teselation και βάζεις την τριτη επιλογή αν θυμάμαι καλά και πατάς OFF. Αply και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 αστο μαλακια ειπα,νομιζα οτι γινετε και στις nvidia. ειπα να το ξεμπουκωσω λιγο.ολα στα 4.6 καρτα στοκ(μονο στο τσακιρ κεφι την σκαλιζω αυτη ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μάγκες κατεβάζω το 3d mark 2011 που είναι δωρεάν, πρέπει να βάλω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μολις βγηκε κ η τρομπα εξω................ενα εχω να πω,ειδικα τωρα......ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αθορυβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 μολις βγηκε κ η τρομπα εξω................ενα εχω να πω,ειδικα τωρα......ειναι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ αθορυβο.... Καλησπερα παιδια, χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους Ποσο εφτασε τελικα ο 3770k?? ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ένα 3d mark 2011 από εμένα...δυστυχώς επειδή είναι το basic η ανάλυση είναι 1280Χ1024 ... Η κάρτα 290, παίζει 1050/1325 core/memory .... Παραπάνω core εμφανίζει μαύρες κηλίδες....βέβαια αυτά με το power limit στο 25%, ίσως στο 50% να δώσει λίγο ακόμη, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει μιας και εκεί θα παίζω 24/7...οι μνήμες λογικά θα δίνουν λίγο ακόμη, αν και δε νομίζω ότι θα δω και καμιά διαφορά.... http://www.3dmark.com/3dm11/7715847 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλως ήρθες στο Real Topic Δεν μπορω να καταλάβω γιατί βάζεις 25% power,ή κανεις oc ή δεν κανεις. Δωστου 50% δεν θα αλλαξουν και πολλά στα temps και fan. Λογικά 1080+ ίσως να φτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους Ποσο εφτασε τελικα ο 3770k?? ^^ δεν εχω ασχοληθει ακομα να τον σηκωσω περα απο 4.7 ειχα κ κατι δουλειες..θα ξαναρχισω πιστευω μεσα σ'αυτες τις μερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια, ρωταω γιατι εχω εναν 3770k στα χερια μου και βγαζει bench στα 5.0Ghz με 1.44V. Δεν ξερω κατα ποσο καλος ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα