Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη ;) Οποτε θελήσεις ρίξε ενα firestrike extreme με το maximum oc σου,χωρίς πειραγματα /tweaks κτλπα.

Σε SLi ή με μια καρτα?? Αν χρησιμοποιησω tweaks θα το αναφερω :D

Θα κατσω σημερα να ασχοληθω με το 3DMark, μιας και ειμαστε νομιμοι πλεον ^^

Δημοσ.

το ψωνισα και γω το 3δμαρκ σε τετοια τιμουλα   :-D  !!

απο βδομαδα που θα μπει και το 2ο καρτονι θα χουμε πολλα να λεμε και φυσικα να δειχνουμε B) !!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εληξε και η προσφορα :D

Λαθος... εχει 23h ακομα :P

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΜΠΕΡΖΕΡΕΣ ,ΚΡΕΒΑΤΙΑ...........

Επεξ/σία από AnimalPlanet
  • Like 3
Δημοσ.

δυστηχως ειτε μας αρεσει ειτε οχι....αυτα καταλαβαινει ο αλλος..γιατι απλα αυτα βλεπει....δεν ξερει κ ουτε τον ενδιαφερει το τι υπαρχει απο μεσα..δεν ντρεπομαι να πω δηλαδη οτι εγω για παραδειγμα για να παρω το sli με τις 780 κ τον 3770κ οτι στερηθηκα ακομα κ τη θερμανση μου κ ναι μεν εχω τις καρτες κ τον επεξεργαστη αλλα παραλληλα  τουρτουραω μες το σπιτι μου..

δεν παραπονιεμαι φυσικα,επιλογη μου ειναι,απλα καλο ειναι να λεγοντε κ οι δυο οψεις του νομισματος..

Δημοσ.

δυστηχως ειτε μας αρεσει ειτε οχι....αυτα καταλαβαινει ο αλλος..γιατι απλα αυτα βλεπει....δεν ξερει κ ουτε τον ενδιαφερει το τι υπαρχει απο μεσα..δεν ντρεπομαι να πω δηλαδη οτι δεν ξερει οτι εγω για παραδειγμα για να παρω το sli με τις 780 κ τον 3770κ οτι στερηθηκα ακομα κ τη θερμανση μου κ ναι μεν εχω τις καρτες κ τον επεξεργαστη αλλα παραλληλα  τουρτουραω μες το σπιτι μου..

δεν παραπονιεμαι φυσικα,επιλογη μου ειναι,απλα καλο ειναι να λεγοντε κ οι δυο οψεις του νομισματος..

Τωρα όσο δεν έχεις τις καρτες στο νερο ακομη, βαλτες να τρεχουν furmark κανενα μισαωράκι να δεις για ποτε θα ζεσταθει το δωμάτιο!!  :P  :P

• Like 2
Δημοσ.

Untitled.jpg

Untitled.jpg

το εβαλα καρφωτα 1.5 volt το vcore και το LLC extreme.οταν ετρεχε το bench με βαση το cpu-z τραβουσε 1,548 volt.στην φωτο που δειχνει 1,512 ειναι αφου τελειωσε και πατησα print screen.πως γινεται ενω το εβαλα 1,5 να δινει 1,548 κατα την διαρκεια του bench

Δημοσ.

Το CPU-z δεν είναι αξιόπιστο για τέτοιες μετρήσεις, προτίμησε το HWInfo ή ακόμα καλύτερα, σημεία μέτρησης τάσης εάν έχει τέτοια η μητρική σου, θα χρειαστείς και πολύμετρο αλλά είναι η πιο αξιόπιστη μέτρηση.

Δημοσ.

Για να ξεκιναμε σιγα σιγα

Firestrike Extreme -Cpu 4.8ghz,graphics score κοιταγα μονο,αλλα γενικα δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα score αυτα ή οχι.

Stock 947/1250

firestrike_ext_stock.jpg

OC 1220/1600

firestrike_ext_oc.jpg

+27% απο stock αλλα δεν μπορω να κερδισω παραπανω :/ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...