Prospector8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παίδες γιατί δεν με φώναξε κανεις?? Τι χαμός γίνεται εδώ??!! @Animal 1 κάρτα εχεις γενικα και ο @Vage έχει δυο,σωστα?? Κάτσε να πάω σπιτι animal,και θα δεις πως κοκκινιζει η Lara :> Cage,αμα τρέξεις ενα cinebench R15 με το full oc σου,ποσο θα ειναι οι θερμοκρασίες επεξεργαστη? Μπορείς να ανεβασεις photos με Max,min temps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σου prospector Εκανα SLi και γω ^^ Περιμενω να ξαναπαρεις τα πρωτεια στην Lara (δεν νομιζω να μπορω για παραπανω.... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον τελικα τσαμπα χαρηκα, το hwmonitor δειχνει αλλο για vcore και αλλο ειναι στη πραγματικοτητα (το VID ειναι). τελικα μετα απο πολλα το εφερα ετσι στα 4.5 που πιστευω ειναι καλα για τωρα το χειμωνα. Το καλοκαιρι ειδωμεν........ Το λοιπον...... επειδη εχω κρατησει και τον 3770Κ, θα σας πω την εμπειρια μου και απο τους 2. Ο Haswell ειναι ελαφρως πιο ζεστος και οχι τοσο πολυ οσο τον παρουσιαζουν αλλα η διαφορα που βλεπω εστω και στο ματι ειναι οτι εχει αρκετα πιο γρηγορη ανταποκριση. Βεβαια τον 3770 τον εχω στα 4,2. Προτιμω τον haswell εν' ολιγοις. Αισθητα πιο γρηγορος σε ολα..... λεμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σου prospector Εκανα SLi και γω ^^ Περιμενω να ξαναπαρεις τα πρωτεια στην Lara (δεν νομιζω να μπορω για παραπανω.... ) Δεν μπορω να κρατηθω άλλο,αλλά απο Δεύτερα θα τα βάλω ΚΑΙ με τις δύο καρτες σου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορω να κρατηθω άλλο,αλλά απο Δεύτερα θα τα βάλω ΚΑΙ με τις δύο καρτες σου Πηρες και 2η???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ελα τωρα που κανει κρυο να "ανεβουμε" λιγακι....... λεμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ελα τωρα που κανει κρυο να "ανεβουμε" λιγακι....... λεμε Θα πεσουν κορμια χαχα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πηρες και 2η???? Yep,με εσένα θα πλακωνομαι στα παιχνίδια και με στου Vage θα του δείξω πως μπαινεις στο Top 10 του Valley!!!!(Ούτε στο τοπ 10 απο το τέλος δεν με βλέπω αλλά δεν έχει σημασία ) Κανει κρύο και μοναξιά εκεί πανω ε Vage?? Πες μου για να ξέρω τι έχω να αντιμετοπισω!! Χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Yep,με εσένα θα πλακωνομαι στα παιχνίδια και με στου Vage θα του δείξω πως μπαινεις στο Top 10 του Valley!!!! (Ούτε στο τοπ 10 απο το τέλος δεν με βλέπω αλλά δεν έχει σημασία ) Κανει κρύο και μοναξιά εκεί πανω ε Vage?? Πες μου για να ξέρω τι έχω να αντιμετοπισω!! Χαχαχα χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ετοιμαζομαι ψυχολογικα για τα 5800 αυτη τη φορα η κ παραπανω..αναλογα,δεν θελω να πω κατι απο τωρα..δεν ξερω,μπορει να ξεκινησω κ απο σημερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλυτερα απο σήμερα γιατι εγώ απο δεύτερα πάω για τα 5900 :p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλυτερα απο σήμερα γιατι εγώ απο δεύτερα πάω για τα 5900 :P ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ! αντε ποση ωρα θα περιμενω να πεις κ συ "θα σε συντριψω!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Παρτε για προθερμανση....... https://www.youtube.com/watch?v=m7u8foRldF4 https://www.youtube.com/watch?v=klaZujCRYFc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 κλαιωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) 3DMark 2,49€ στο Steam Flash Sales Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2013 από AnimalPlanet 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα