Doc1355 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που ήθελα μόλις έγινε...πάει το 106% Limit!!! Kαι ούτε καν custom bios..έπαιξα με Kepler Tweaker 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό που ήθελα μόλις έγινε...πάει το 106% Limit!!! Kαι ούτε καν custom bios..έπαιξα με Kepler Tweaker ετσι....αυτο ηθελα να σου πω κ γω οτι μεχρι εκει μπορεις να το πας εκει κ μονος σου..αυτο λογικα θα σ'αφησει να δωσεις λιγο ακομα κ μολις χωσεις τα μπλοκς πετας κ το bios κ bye bye τα κολημενα ανεμιστηρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ετσι....αυτο ηθελα να σου πω κ γω οτι μεχρι εκει μπορεις να το πας εκει κ μονος σου..αυτο λογικα θα σ'αφησει να δωσεις λιγο ακομα κ μολις χωσεις τα μπλοκς πετας κ το bios κ bye bye τα κολημενα ανεμιστηρια.. Αφήνει να βάλω όσο max limit θέλω αλλά δεν υπάρχει λόγος..ίσα ίσα να ξεφύγω από το όριο που έπιανε θέλω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αφήνει να βάλω όσο max limit θέλω αλλά δεν υπάρχει λόγος..ίσα ίσα να ξεφύγω από το όριο που έπιανε θέλω! ετσι....εκανες καμια δομικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 ετσι....εκανες καμια δομικη? Μπα δεν έχω χρόνο τώρα,πρέπει να φύγω.. Το θέμα είναι ότι έκανα την δουλειά που ήθελα και χάρηκα που θα έχω την ευκαιρία να "παίξω" μόλις βάλω τα blocks! Έφτιαξα και αυτό που λέγαμε με τις RAM @1866 με 1.5v, 8-9-10-26-1T 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μπα δεν έχω χρόνο τώρα,πρέπει να φύγω.. Το θέμα είναι ότι έκανα την δουλειά που ήθελα και χάρηκα που θα έχω την ευκαιρία να "παίξω" μόλις βάλω τα blocks! Έφτιαξα και αυτό που λέγαμε με τις RAM τελεια..μενει μονο λοιπον να κανεις κ καμια δοκιμουλα να δουμε λιγο τα αλογα στην πραξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ένα PC MARK 8 το test WORK με τον i5 [email protected] και την 680 στα 1150MHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 εκανα κ το αναλογο update στο G19 κ μπορω να πω αρκετα πιο ωραιο απο πριν.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ενα χαλαρo firestrike extreme: Και ενα 3DMark 11 παλι στο extreme: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ενα χαλαρo firestrike extreme: Το εχεις αγορασει το 3Dmark? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 επιστροφη επιτελους στο κανονικο μου ονομα....κ πανω απ'ολα επιτελους μετα απο τραγικο τρεξιμο δωθηκε η asus κ επεστρεψα πριν λιγο σπιτι με μια πανεμορφη reference! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Τι έγινε σε πήρε από πίσω το ΣΔΟΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Τι έγινε σε πήρε από πίσω το ΣΔΟΕ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ασε γιατι δε φανταζεσαι ποσο το φοβηθηκα μη τυχον κ γινοταν καμια μαλακια κ μου περνανε τα λεφτα της καταθεσης για την asus) edit: για ακομα μια φορα εκατσε τελεια το sli connector του @ WalkerSW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε τώρα τα στήνεις κάτω τα 2 τερατάκια και κάνεις τα μαγικά σου. Και ο αρχαιοκάπηλος θα σας επισκεφτεί το βραδάκι με αποτελέσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 εννοειται οτι θα τους πιο το αιμα....για σενα ομως καποιος πρεπει να σου στειλει την αρχαιολογικη υπηρεσια..η εστω την αντιτρομοκρατικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα