Prowler3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε μάλλον τέλος ο i7 ε? Αν και είχες πεί ότι του είχες πιει το αίμα ήδη οπότε μάλλον ήταν αναμενόμενο! ναι ρε συ..τον ειχα ξεσκισει..δεν εχω κανενα παραπονο..ειδικα χθες με το 5679 που εβγαλε λιγες ωρες πριν ξεψυχησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 να υποθέσω ότι πλέον και λιγότερο ρεύμα να βάλεις δεν θα παίξει να σταθεροποιηθεί ακόμη και στα default του ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ετσι..ακομα κ default που ειναι τωρα με το που φαει κανενα black hole η κατι παρομοιο παγωνουν τα windows κ τελος..αρα σιγουρα αυτος ειναι κ οχι η μητρικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αν έχεις τουλάχιστον κανένα άλλο επεξεργαστή να δοκιμάσεις για να μας φύγει η απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 δυστηχως δεν εχω γιατι η αληθεια ειναι οτι κ γω θελω να βεβαιωθω μη τυχον κ εχει παιχτει τιποτα με την τροφοδοσια της μητρικης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ποση ταση ηθελε για τα 5,3?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 1.670........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 1.670........... Στο bios ή η μεγιστη ηταν αυτη?? Οπως και να χει ειναι λιγακι υψηλη... μεχρι ενα 1,65v απ' οσο εχω διαβασει ειναι το οριο σε υδροψυξη και εκει οχι για πολλα πολλα.... Ποια μητρικη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 για μητρικη παντως δεν το πολυκοβω..maximus v gene εχω..κοιτα στο bios ειχα δωσει 1.630 κ τα υπολοιπα τα δινει η μητρικη για να σταθεροποιηθει..με την ψυξη που εχω,θερμοκρσιες δεν ειχα..ισα που επιασε 37,παρ'ολα αυτα μαλλον την ακουσε ο επεξεργαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 37 βαθμους? Τι ψυξη εχεις? Απορια το εχω... αν ειναι ο επεξεργαστης, αν παθει κατι δηλαδη, δεν το παθαινει μια κι εξω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 37 βαθμους? Τι ψυξη εχεις? Απορια το εχω... αν ειναι ο επεξεργαστης, αν παθει κατι δηλαδη, δεν το παθαινει μια κι εξω??? εχω τελως παντων ειδικη στεγασμενη εγκατασταση εξω απ'το σπιτι με ενα τεραστιο ψυγειο απο air condition αυτοκινητου που το χρυπαει κανονικος ανεμιστηρας αυτη τη στιγμη πχ στους 7 βαθμους.. για τον επεξεργαστη οχι δεν ειναι απολυτο..εχει τυχει να ακουσω κ γω περιπτωσεις σαν τη δικη μου που υπολειτουργουσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 στο OCCT μου δινει σφαλμα ποτε στον 0 πυρηνα κ ποτε στον 3 τωρα που το τρεχω..αρα αρχιζει να σιγουρευεται το θεμα οτι ο 2600k ψωφησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 στο OCCT μου δινει σφαλμα ποτε στον 0 πυρηνα κ ποτε στον 3 τωρα που το τρεχω..αρα αρχιζει να σιγουρευεται το θεμα οτι ο 2600k ψωφησε.. Δοκιμασες να δωσεις λιγη ταση παραπανω μηπως και...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασες να δωσεις λιγη ταση παραπανω μηπως και...? εννοειται ρε συ.. κ φυσικα ουτε windows δεν μπαινει..παει,τελειωσε,παμε γι'αλλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Κριμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα