Ashmadia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Site: Ολα φαινονται, ξεχασα μονο ταση και fan, 1.291V και 77%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 κ το βιντεο με τα 5535.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Prowler ποσά watt psu έχεις;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Prowler ποσά watt psu έχεις;;; 3 750αρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε και κανένα τροφοδοτικό ρε Παιζει να ερθει αυτήν την βδομάδα μια 290 φίλου,και άλλος φίλος εχει 1200watt PSU,οποτε λογικα θα τις βάλουμε πανω σε συστημα I7 975extreme-Giga UD9-Kingston 8gb ram 1866mhz να δουμε τι ψαρακια θα πιάσουν Και ξαφνικα μια σταγονα ιδρώτα κυλισε απο το πρόσωπο του Prowler !!! (Χαχαχα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Πάρε και κανένα τροφοδοτικό ρε Παιζει να ερθει αυτήν την βδομάδα μια 290 φίλου,και άλλος φίλος εχει 1200watt PSU,οποτε λογικα θα τις βάλουμε πανω σε συστημα I7 975extreme-Giga UD9-Kingston 8gb ram 1866mhz να δουμε τι ψαρακια θα πιάσουν Και ξαφνικα μια σταγονα ιδρώτα κυλισε απο το πρόσωπο του Prowler !!! (Χαχαχα) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ γελαω γιατί τα αποτελεσματα μου θα ειναι τόσο γελεια μπροστά στα δικά σου, που θα γίνω ρεζίλι!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ γελαω γιατί τα αποτελεσματα μου θα ειναι τόσο γελεια μπροστά στα δικά σου, που θα γίνω ρεζίλι!!! κλαιωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα γίνω ρεζίλι!!! ειδικα με το που διαβαζω αυτο πηγε να μου φυγει το κακομοιρο το naga epic κ να κλαιω πραγματικα με μαυρο δακρυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Truth to be told,φιλέ Χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Παρελαβα τις δυο νέες μου 780 CUII με μνημουλες samsung επιτέλους! Έχει ξενυχτι απόψε χαχαχα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 3-sli?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μακάρι... Αλλα δε βασταει το τροφοδοτικο για 3 way... Τη έδωσα σ´ενα φίλο αυτή που είχα μιας και δεν ασχολείται με OC και πήρα άλλες δυο για το SLi που ήθελα να κάνω Θα παραγγειλω και block για τη δεύτερη σύντομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μακάρι... Αλλα δε βασταει το τροφοδοτικο για 3 way... Τη έδωσα σ´ενα φίλο αυτή που είχα μιας και δεν ασχολείται με OC και πήρα άλλες δυο για το SLi που ήθελα να κάνω Θα παραγγειλω και block για τη δεύτερη σύντομα τα καλοριζικα μου φιλε μου! ετσι να σηκωσουμε τον πυχη ψηλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 τα καλοριζικα μου φιλε μου! ετσι να σηκωσουμε τον πυχη ψηλα! Να ´σαι καλα Ευχαριστώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλά δεν θα βγει η 'castum' 290Χ? Εκεί να σας δω που θα βρείτε να κρυφτείτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα