Doc1355 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γιωργο εγω αλλο θελω να δω.. Αν ανεβασεις και ρευμα που θα παει το σκορ;;; :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γιωργο εγω αλλο θελω να δω.. Αν ανεβασεις και ρευμα που θα παει το σκορ;;; :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App xaxaxaxaxaxaxaaxax!!!!!!!!!!! ειμαι σιγουρος οτι θα εκανα τρελλα πραγματα αν ειχα καρτες με δυνατοτητα 1.212+....6αρι σιγουρα..απλα ρε φιλε οπως ειπα κ νωριτερα εισαι με το ενα ποδι στον ταφο..ενα τσαφ κ -500 ευρω απ'την τσεπη σου....ενω με το Tri τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ασφαλεστερα.. παω λοιπον για 47'η στην Overall κ 27'η στην Dual GPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Prolwer βάζε και χρονισμους, να βλέπω τι να περιμένω αύριο κ γω απο το SLi... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Prolwer βάζε και χρονισμους, να βλέπω τι να περιμένω αύριο κ γω απο το SLi... xaxaxaxaaxaxaxax!!!!! ρε συ δεν εβαλα γιατι πολυ απλα ειμαι στα ιδια..1215 με 1779..ειμαι εντελως οριο,δεν παει ουτε χιλιοστο αλλο απο καρτες..οτι κανω τωρα ειναι απο cpu ram κλπ..οτι βοηθεια χρειαστεις εδω ειμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 xaxaxaxaxaxaxaaxax!!!!!!!!!!! ειμαι σιγουρος οτι θα εκανα τρελλα πραγματα αν ειχα καρτες με δυνατοτητα 1.212+....6αρι σιγουρα..απλα ρε φιλε οπως ειπα κ νωριτερα εισαι με το ενα ποδι στον ταφο..ενα τσαφ κ -500 ευρω απ'την τσεπη σου....ενω με το Tri τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ασφαλεστερα.. παω λοιπον για 47'η στην Overall κ 27'η στην Dual GPU Ετσι ειναι, παντα προσοχη, ειδικα εσεις με τις μεγαλες. Αν και μου την μπηκε πολυ ο evagelou με 1323 core... (για 3Mhz ο αλητης) Να τον καρφωσω? 1330 θελω στα ~1.3V που επαιξα ηδη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν και μου την μπηκε πολυ ο evagelou με 1323 core... (για 3Mhz ο αλητης) Να τον καρφωσω? 1330 θελω στα ~1.3V που επαιξα ηδη. κλαιωωωωωωωωωωωω!!!!!!! ελιωσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Προς το παρόν (θα ξανακάνω τα Χριστούγεννα με Core i5 4670K..o A4 3400 είναι χάλια) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 3mhz ειναι αυτα....χαχαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 3mhz ειναι αυτα....χαχαχαχαχ του κλεισες το σπιτι κ συ..δεν θα κανει χριστουγεννα..κ ο αγιος βασιλης δεν θα του μπει κανονικα απ'την πορτα αλλα με καταδρομικη απο την καμιναδα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 του κλεισες το σπιτι κ συ..δεν θα κανει χριστουγεννα..κ ο αγιος βασιλης δεν θα του μπει κανονικα απ'την πορτα αλλα με καταδρομικη απο την καμιναδα! Υπαρχει Αγιος Βασιλης?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ρε ashmadia με το ενα φουρφουρι την παλευει η δικια σου σε θερμοκρασιες πχ με 1200 core 24/7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει Αγιος Βασιλης?? δεν ξερω,θα δειξει..του χω ζητησει μια 780..για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε ashmadia με το ενα φουρφουρι την παλευει η δικια σου σε θερμοκρασιες πχ με 1200 core 24/7? Δεν υποφερεται το fan πανω απο τα ~60-65%. Καπου εκει εχω δουλεψει ολα τα highly ocd runs του valley. Αν σου πω οτι με θερμοκρασιες χειμωνα (15-20C ambient) δεν εχει παει πανω απο 75C ο πυρηνας και 70C τα VRM θα με πιστεψεις? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από Ashmadia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 εμενα στο 60-65% ακουγεται ισα ισα στα αυτια μου...και το εχω και ακριβως διπλα στο δεξι μ αυτι! τωρα απο θερμοκρασιες δεν μπορω να πω γτ γενικοτερα παιζω league of legends και τι να το κανω το o/c εκει οταν βαζω κατι σκληρο το παω 1250 με 60% φουρφουρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 εμενα στο 60-65% ακουγεται ισα ισα στα αυτια μου...και το εχω και ακριβως διπλα στο δεξι μ αυτι! τωρα απο θερμοκρασιες δεν μπορω να πω γτ γενικοτερα παιζω league of legends και τι να το κανω το o/c εκει οταν βαζω κατι σκληρο το παω 1250 με 60% φουρφουρι... Ξεχασα να σου γραψω, 24/7 ειμαι με αθορυβο 35-38% fan (ισα που το αντιλαμβανεσαι σε σχεση με idle 25%), stock clocks και max temp 65-70 (και 60-65 vrm). Περισσοτερη δυναμη δεν χρειαζομαι, αρα δεν την ζοριζω καν. Τι bios εχεις? (028, 030, 032) Εχω διαβασει οτι δεν υποφερεται ουτε το δικο σου cooler στα 60-65%. Μηπως κανει καλη δουλεια το κουτι σου? Το δικο μου ειναι και τρυπιο και παρ ολα αυτα ειναι ησυχο. Ή εμεις ειμαστε κουφοι, ή αυτοι εκει εξω τρελοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα