Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

το παρτυ συνεχιζεται..

00013png_zps26fecbd7.jpg

Γιωργο ποσο ειναι οι μνημες με +295;

1800;

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

το τελευταιο ειναι με 1200 κ +397=3400=1700

(παρε τηλ)

Δημοσ.

Ειμαι δουλεια ρε!

Αντε με 1210-1800 τα εχεις τα 130 :-)

• Like 1
Δημοσ.

το παρτυ συνεχιζεται..

το τελευταιο ειναι με 1200 κ +397=3400=1700

(παρε τηλ)

Το πηγες απο δω με τις 590, το πηγες απο κει με τις 780, το φαγες το 5ο-χιλιαρο! Παμε για 6k τωρα!

• Like 1
Δημοσ.

Για θυμησε μας σκορ που ειχες με τις 590 σε συγκριση με αυτες.

θανο η διαφορα ειναι αλματωδης σε καθε τομεα ανεξαρτητα πο το σκορ κ μονο..

οπως texture loading,πολυ λιγοτερη καταναλωση,μακραν πιο ευκολη στο κλοκαρισμα κ bios editing..κ διαφορα αλλα..

ωστοσο,οι 590 ηταν μεγαλο σχολειο για μενα γιατι λογο του ποσο δυσκολο ηταν να πειραχτουν αυτο με εκανε να μαθω πολλα τα οποια τα αξιοποιω τωρα στις 780..

δεν μπορω να πω οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος απ'τις 590 κ απο οσα εκανα μ'αυτες με σημαντηκοτερο το οτι περασα κ με πολυ μεγαλη διαφορα οποιαδηποτε αλλη 590 στον πλανητη..στο valley για παραδειγμα χτυπησα 4858 οταν ο αμεσος προηγουμενος βρισκεται στα 4500 κ σκεψου οτι το καταφερα με μικροτερο ρολοι κ πολυ λιγοτερο ρευμα.

σε οτι αφορα τωρα τις 780 δεν θελω να ξεπερασω το ασφαλες οριο των 1.212v κ να ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο οπως ημουν κ με τις 590 στο τελευταιο σκορ....δεν υπαρχει λογος να παρω ενα τετοιο ρισκο κ να θεσω τις καρτες σε αμεσο κινδυνο..γι'αυτο κ εχω επιλεξει ηδη να κανω την ασφαλεστερη επιλογη προχωροντας σε Tri SLI πολυ συντομα..

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρα όλα αυτά... Αλλα νομίζω ότι δεν αξίζει να προχώρησεις σε 3way SLi, έχει τέτοιο κακο scalling που δεν αξίζει τα χρήματα που θα δαπανησεις.

Προσωπική μου γνώμη πάντα :)

• Like 1
Δημοσ.

σεβαστη η αποψη σου οπως κ ολες οι αποψεις για μενα που παντα κ τις ζυγιζω κ τις υπολογιζω..με το θεμα του scaling ετυχε να ασχοληθω αφανταστα λογω του quad 590 που ειχα..αφιερωσα απιστευτο χρονο πανω σ´αυτο γιατι το θεμα ηταν τεραστιο..ειναι φρικη να βλεπεις 50-60% scaling..τελικα ομως την βρηκα την ακρη κ ξερω πλεον να κανω ενα τετοιο συστημα να δουλεψει..γιατι οπως ειπα κ πριν δεν θα κατσω να θεσω σε κινδυνο τις καρτες μου που τις πηρα με τοσες στερησεις..γιατι να ξερετε οτι πισω απο τα τεραστια σκορ ειδικα σε 780 sli υπαρχουν αλλα τοσα ατομα που εχουν καψει τις καρτες τους καποιοι ακομα κ 3 φορες..

• Like 1
Δημοσ.

Και γω δεν υπαρχει περιπτωση, μιας και δεν μπορω κιολας αφου ειναι κλειδωμενες οι CUII με max 1,2V (μονο με hardmod βλεπε hotwire...), να παω πανω απο αυτο. Μου εχει τυχει ηδη μια καλη καλη καρτα απο θεμα πυρηνα αλλα τεμπελικες μνημες, ελπιζω η δευτερη να εχει καλες μνημες και πυρηνα. 

Εχεις δοκιμασει μια μια τις καρτες να δεις πως πανε, απο μνημες κυριως....?

• Like 1
Δημοσ.

επιτελους επιασα ενα 65 στο valley χωρις artifacts με random ουσιαστικα ρευματα και herts.

πιο πολυ για να δω θερμοκρασιες ηθελα στα vrm υστερα απο αυτο που εφτιαξα.

unuy.jpg

και εδω μια φωτο απο τα heatsinks για τα 3 vrm δηλαδη το vrm2 που φτιαχτικαν με μια λαμα απο σιδεροπριονο και ενα northbridge cooler και thermaltape της akasha.

ggm5.jpg

απλα πρεπει σιγουρα να βγαλω και να ξαναβαλω την ψυχτρα γιατι βιαζομουν κατα την συναρμολογηση και τα εκανα σκ@τ@ με την παστα και το mounting.σφιξιμο οχι χιαστη τις βιδες αλλα οπως ναναι και η παστα δεν εχει απλωθει σωστα.

4sfv.png

• Like 3
Δημοσ.

Και γω δεν υπαρχει περιπτωση, μιας και δεν μπορω κιολας αφου ειναι κλειδωμενες οι CUII με max 1,2V (μονο με hardmod βλεπε hotwire...), να παω πανω απο αυτο. Μου εχει τυχει ηδη μια καλη καλη καρτα απο θεμα πυρηνα αλλα τεμπελικες μνημες, ελπιζω η δευτερη να εχει καλες μνημες και πυρηνα. 

Εχεις δοκιμασει μια μια τις καρτες να δεις πως πανε, απο μνημες κυριως....?

χμμ....κοιτα δυστηχως δεν ειχα για πολυ μονο τη μια με αποτελεσμα οτι δεν καθησα να την τσεκαρω μονη της..θα σου πω ομως αν το κανω..απο μνημες παντως βρηκα ταβανι σημερα στα 1777..καλα ειναι πιστευω..

Δημοσ.

Σιγουρα μια μια θα μπορεσουν να παιξουν παραπανω Γιωργη!

Ωστε 3way κουφαλιτσα ε;

Δεν μου τα ειχες πει αυτα!

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα μια μια θα μπορεσουν να παιξουν παραπανω Γιωργη!

Ωστε 3way κουφαλιτσα ε;

Δεν μου τα ειχες πει αυτα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

για τις μνημες εννοειται οτι πανε κ αλλο..απλα με περισσοτερο "φαι" κ........μπουμ..

• Like 1
Δημοσ.

Blocks ποτε θα παρεις ρε;

Διψανε για νερακι οι καρτες :-P

Δημοσ.

Μανο τελικα τα block ειναι ιδια απλα εκει που μπαινουν οι πυκνωτες η νεα σειρα εχει περισσοτερο χωρο για να μπουν. Δηλαδη στο block της 780 δε μπαινει η ti ενω στης ti μπαινει η 780 (οπως ειδες και στη φωτο των pcb). :)

Πραγματικα το μετανιωσα και τωρα καθομαι και τη κοιταω..Και η μαλακια ειναι οτι ειναι γυμνη, υπαρχει βεβαια και η στοκ ψυκτρα αλλα δε παιζει ουτε για αστειο να τη βαλω πανω για χαβαλε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...