kyriakosm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 7αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Όχι Phycho έχουμε πει χωρίς physX το γνωρίζουν νταξ. Οκ Kyr,θα δοκιμασω το βράδυ όταν γυρισω απο δουλεια,βρείτε εσείς το επομενο game για δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Παίξε κανένα παιχνίδι ρε συ που κοιτάς τα χαζο-νουμεράκια συνέχεια.Έχουν βγει αρκετά τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Όταν έχω ρεπό θα κάτσω να παιξω,τι να προλαβω σε 3-4 ώρες που θα έχω free.Ολ; στην ωρα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τι λετε να δοκιμαζουμε το Resident Evil 6 Benchmark ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Θελει το παιχνιδι για να τρεξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Απ'οσο θυμαμαι ναι, δεν ειναι standalone. Εγω μπορω να benchαρω το rayman legends και 2k14..Ειδικα στο πρωτο οποιος βγαλει πανω απο 150fps κερδιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Οχι υπαρχει Standalone bench αλλα ειναι πολυ meh παιχνιδι και βγαζει score οχι fps :/ Τεσπα εγω το καλυτερο το αφησα για το τελος,καπου εδω σταματαω για να παιξω κανα παιχνιδι γιατι το παρακανα this time Tomb Raider Ultimate +Tressfx+Ultra Shadows - (Διχως κανενα σημαδι απο artifact αλλα οτιδηποτε πανω απο αυτα τα ρολογια πεταει σκακιερες!) 1245/1600 1.33V +37% fps απο τα stock. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 mumble gumble !@#$%^&*()$%^%@#% που είναι επιτέλους οι castum 290 να μπώ και εγώ στο πάρτι??? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ενα update κι απο μενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Να βαλουμε και κατι απο CPU 3960X: 4600MHz (1.280V) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Τουμπανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 σε λιγοτερο απο μια ωρα το 780 sli θα ειναι γεγονος....θα πεσει τρελο παρτυ σημερα.. vagenrider. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prowler3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εδω ειμαστε λοιπον....!!!!ενα προχειρο valley τωρα μολις που την κουμπωσα.. αυτα ειναι! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μεγια το SLi Ποιες καρτουλες εχεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα