AnimalPlanet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και ενα overclocked απο την 780 στα 1360/3350 : +23% και δω απο στοκ Θα κοιταξω αυριο μηηηπως και παρει κατι παραπανω.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μαρεσουν οι χρωματισμοι στα +% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα παντως πηγε λιγο παραπανω ...αλλα its not enough ... +25% απο στοκ!! Ισως να μπορουσα λιγο ακομα,αλλα αμα βγαλεις αλλο 1 fps ,u just won at this game.. Σου χρωσταγα ενα Metro LL Maximum settings,το οποιο καραμαμαει το memory clock και δεν προκειται να το ξανατρεξω ποτε ξανα ... Ετοιμαζεται το AC 4,βαλτε maximum settings no physX και τρεξτε αυτο το Run το οποιο ειναι στην αρχικη πολη.Απο τερμα αριστερα του map ξεκιναει: [ctecvideo]55103[/ctecvideo] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Για ac4 είναι καλύτερα να τρέξεις αυτό που γράφω πιο πίσω. Ξεκινάς με ναυμαχία και πολλές εκρήξεις και τελειώνεις μέσα στο βουνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Σου πανε τα fps πανω απο 63 εσενα? Δηλαδη μεχρι εκει που σκοτωνω τον assasino? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, τοσο εχω μαξ καπου στη στερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 τεσπα,ετρεξα ενα run με Stock και εβγαλα ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια fps με οσο ειχα βγαλει με το δικο μου bench που ειχε διαρκεια 33seconds Wanna try mine? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ρευμα 1,187 1200 πυρινας στο χαλαρο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 τεσπα,ετρεξα ενα run με Stock και εβγαλα ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια fps με οσο ειχα βγαλει με το δικο μου bench που ειχε διαρκεια 33seconds Wanna try mine? Το εχω τρεξει σε διαφορα σημεια του παιχνιδιου μεχρι το 50% που εχω φτασει και πανω κατω ειμαι στα ιδια επιπεδα. Ενδεικτικα ενα run που ειναι και το κατωτερο που εχω βγαλει με SSAO: Frames: 28186 - Time: 562985ms - Avg: 50.065 - Min: 32 - Max: 63 Και ενα ακομα σε 1600p: Avg: 39.147 - Min: 18 - Max: 61 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ουφ παει και το AC4 MAX OUT bench by Zappee Το πανω stock ,το κατω oc: +23% απο το stock. Παω να στειλω email,να αυξησουν τα TDP δεν ειναι δουλεια αυτη Περισσοτερα αυριο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Και ενα τελευταιο AC με λιγο oc στη καρτα γιατι ειναι ωρα για υπνο... Τα max καθονται εκει...Ουτε πανω ουτε κατω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μπα κοιμαστε κιολας; Εγω νομιζα οτι θα βρυκολακιασετε παλι :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει με πεισατε,κάπως θα βρω το 1fps,αν και έχω πιασει TDP limit. Kyr δεν πιστεύω να εχεις και εσύ τα Win 8.1 !? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά τα αποτελέσματα είναι χωρίς PhysX έτσι ; Γιατί με PhysX όταν παίρνεις τα shock gloves και πολεμάς τρώει κάτι κατρακύλες στα 10άρια-15άρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα