Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Κοντα πανε οι καρτες σε στοκ. Καπου 39.2-39.5 εβγαζα θυμαμαι σε ultimate preset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 καλά όπως λέει και το άλλο παιδί στο διπλά θρετ.780 χωρίς αλλαγμένο bios δεν έχει καμιά ελπίδα δίπλα στην 290. γιατί πολύ άπλα η 290 έχει ρεύμα στο Θεό,το ίδιο και το power limit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αντωνη ο λογος δεν ειναι τα παραπανω ρευματα ακριβως,δεν ειναι ιδιες καρτες για να τις συκρινεις ισα και ομοια,ειναι διαφορετικες αρχιτεκτονικες και πολλα αλλα,μια χαρα μπορει και να με ξεπερασει σε αλλα games αναλογα τα bios,oc που θα τις κανεις κτλπα Η καρτες θα ελεγα οτι ειναι σχεδον ιδιες,με την καθεμια να εχει τα θετικα και αρνητικα της. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αντωνη ο λογος δεν ειναι τα παραπανω ρευματα ακριβως,δεν ειναι ιδιες καρτες για να τις συκρινεις ισα και ομοια,ειναι διαφορετικες αρχιτεκτονικες και πολλα αλλα,μια χαρα μπορει και να με ξεπερασει σε αλλα games αναλογα τα bios,oc που θα τις κανεις κτλπα Η καρτες θα ελεγα οτι ειναι σχεδον ιδιες,με την καθεμια να εχει τα θετικα και αρνητικα της. Ακριβως. Πλακωθηκαμε στα oc με τις καρτες μας και ενα stock δεν βαλαμε Οριστε και το δικο μου score με Ultimate Settings+TressFx+Ultra Shadows Ultimate Settings+TressFx+Ultra Shadows Kαι σε overclock με 1346Μhz Core και 3350Μhz μνημες, παντα με την ταση στα 1.2V Ultimate Settings+TressFx+Ultra Shadows +26,1% σε σχεση με τα στοκ ρολογια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 επισης να προσθεσω οτι το Max ρευμα που βλεπετε ειναι μεν ανεβασμενο αλλα η καρτα συνηθως τρεχει αρκετα πιο κατω.αυτα ειναι spikes με το max ρευμα.good job prospector.και πολυ καλες θερμοκρασιες.σου εκατσε καλο κομματι τελικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ναι σωστό αυτό με την αρχιτεκτονική,αυτό που θέλω να πω είναι,ότι η nvdia έχει πολλά limit σε σχέση με amd και σε overclock η amd έχει το πάνω χέρι για το λόγο που είπα.με catsom bios αλλάζει το πράμα θανος καλορίζικο το τροφοδοτικό ρε συ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι τι ακριβως κανει το custom bios....Στη περιπτωση του Animal απενεργοποιει το turbo boost και υποθετικα σηκωνει παραπανω απο 1,212 αλλα η συγκεκριμενη ειναι κλειδωμενη. Δηλαδη με stock bios εχει max πχ [email protected] με boost που φτανει πανω απο 1250mhz ενω με custom παιζει παλι με 1.212V και 1300mhz πυρηνα. Anyway προσωπικα τις καρτες τις βλεπω στα ιδια επιπεδα με την 290 σα πιο φθηνη να κερδιζει τη πρωτια.. Prospector αν εχεις ακομα το AC ανεβασε ενα bench στη πρωτη πιστα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ωραιος prospector αν και βλεπω το ρευμα παει συννεφο εμενα δεν μου αρεσουν τα extremes sports γι αυτο εχω μεινει με το official bios ουτε δεινω εξτρα ρευμα απο το mods του ab(ενω εχω την δηνατοτητα να βαλω μεχρι 1,3)ισως καποια στιγμη δοκιμασω να δω μεχρι που φτανει η καρτα μου εδω με 1,187 ρευμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Σειρα εχει το Batman Arkham Origins Tip 1: Για να τρεξετε το bench του παιχνδιου, στη συντομευση στην επιφανεια εργασιας δεξι κλικ ===> ιδιοτητες ===> στο πλαισιο του target μετα τα " αφηνουμε κενο και βαζουμε την λεξη benchmark και παταμε οk. πχ. "E:\Games\Batman Arkham Origins\SinglePlayer\Binaries\Win32\BatmanOrigins.exe" benchmark Tip 2: Για να αποφυγετε τα ενοχλητικα αρχικα intro's πηγαινετε στον φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου ===> single player ===> BMGames ===> Movies και διαγραψτε τα παρακατω. Settings: Βαλτε το σε full screen ξεχασα να το διορθωσω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 ωραιος prospector αν και βλεπω το ρευμα παει συννεφο εμενα δεν μου αρεσουν τα extremes sports γι αυτο εχω μεινει με το official bios ουτε δεινω εξτρα ρευμα απο το mods του ab(ενω εχω την δηνατοτητα να βαλω μεχρι 1,3)ισως καποια στιγμη δοκιμασω να δω μεχρι που φτανει η καρτα μου εδω με 1,187 ρευμα Ωραιος Kyr αλλα δεν ειναι ultra shadows Αναφερα οτι μονο Ingame μπορουμε να βαλουμε ultra shadows,και εμενα στο adrenaline δεν μου το εχει σαν επιλογη. Αν θες ριξε και ενα με ολα τερμα,για να δουμε και με συγκριση με του AnimalPlanet. Τα εχω ολα ετοιμα και ξεκιναω σιγα σιγα τις διαδικασιες για το Batman,ποσταρουμε ενα στοκ και ενα max oc με max settings,εκτος physx. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ωραιος Kyr αλλα δεν ειναι ultra shadows Αναφερα οτι μονο Ingame μπορουμε να βαλουμε ultra shadows,και εμενα στο adrenaline δεν μου το εχει σαν επιλογη. Αν θες ριξε και ενα με ολα τερμα,για να δουμε και με συγκριση με του AnimalPlanet. Τα εχω ολα ετοιμα και ξεκιναω σιγα σιγα τις διαδικασιες για το Batman,ποσταρουμε ενα στοκ και ενα max oc με max settings,εκτος physx. μια χαρα ειναι και ετσι το ingame μου την σπαει γιατι δεν φαινονται τα settings Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Πρωτο run απο μενα, ολα stock στην GPU οπως φαινονται στο OSD του afterburner και CPU στα 4,6Ghz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το λοιπον. R9 290 STOCK 947/1250 MAX out settings R9 290 OC 1220/1575 +23% απο stock! Μετρια πραγματα μαλλον χτυπησαμε Tdp παλι.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ενα θα σας πω..περναω custom bios στις καρτες και σας ερχομαι απο αυριο.. Boost disabled και athrottleαριστος!!! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δε μας τα λεει καλα ο καιρος αποψε... Stock καρτα παρακατω και αν προλαβω ανεβαζω και OCed: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα