Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ο μόνος που απορεί πως γινεται ο Κυριάκος να βγάζει παραπανω score απο μια 780 που τον περνάει +115mhz?

Μήπως γιατί ο Κυριάκος τρέχει με FXAA ενώ ο Animal με 4xSSAA και shadows normal..

^^Και 'συ prospector βάλε ultra shadows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως γιατί ο Κυριάκος τρέχει με FXAA ενώ ο Animal με 4xSSAA και shadows normal..

^^Και 'συ prospector βάλε ultra shadows.

Οταν το ειπα ιδια settings ειχανε τρεξει.Απο αυριο θα μαθουμε τι τρεχει με την καρτα του animal planet :P Αντε ενα τελευταιο παω να τρεξω με ULTRA SHADOWS και θα την πεσω.

Διευκρινηση,ειχε δικιο ο animal ,στο adrenaline δεν εχει την επιλογη ULTRA στο shadow option,οποτε το benchmark γινεται μονο Ingame.

1220/1425 MAX OUT

MAX_out_tomb_raider.jpg

Κοψανε φετα τα Ultra shadows. :o Καπου εδω τελειωνει και το Bench του Tomb raider για την καρτα μου και σας περιμενει να συγκρινουμε στα επομενα benchies :)

• Like 4

Πολυ σωστη η παρατηρηση του prospector... κατι τρεχει με το adrenaline...

To score μου μεσω adrenaline: 56,1fps και μεσα απο το benchmark του game 49,1fps

Στα 1333Mhz ο πυρηνας και μνημες stock για να εχουμε την συγκριση 

maz8f5.png

• Like 1

Μαλλον καπου μεχρι εδω ειμαι:

25725ud.png

Δεν εχω καλες μνημες... ελπιζω αυτη που θα μου ερθει να ειναι καλυτερη σε μνημες :D

Θα δοκιμασω αυριο μπας και παρω κατι λιγο ακομα απο το πυρηνα ^^

• Like 1

ειναι κριμα παντως να τραβαει σαν γαιδουρι ο πυρινας και να σε κρατανε οι μνημες χαμηλα στο σκορ  ;)  :(

Σκετη λοτταρια ειναι το να αγοραζεις GPU/CPU... Σε γενικες γραμμες ειναι καλη καρτουλα :P

Μπορεις να μου κανεις μια χαρη? Να το ξανατρεξεις με τα ιδια settings, με τον πυρηνα στα 1200 και τις μνημες stock? Να δω τι χασουρα εχω περιπου στα fps με τις τεμπελομνημες μου :D

Σκετη λοτταρια ειναι το να αγοραζεις GPU/CPU... Σε γενικες γραμμες ειναι καλη καρτουλα :P

Μπορεις να μου κανεις μια χαρη? Να το ξανατρεξεις με τα ιδια settings, με τον πυρηνα στα 1200 και τις μνημες stock? Να δω τι χασουρα εχω περιπου στα fps με τις τεμπελομνημες μου :D

Απο περιεργια καθαρα...Μπορεις να κατεβασεις τον πυρηνα στοκ και να ανεβασεις μονο μνημες στα 300+??

Απο περιεργια καθαρα...Μπορεις να κατεβασεις τον πυρηνα στοκ και να ανεβασεις μονο μνημες στα 300+??

Πεισμωνουν στα 3350Mhz :D 

Αντε να παρουν λιγο ακομα 3360~3370Μhz... Γενικα απ'οτι διαβαζω σε αρκετους με non-reference GTX 780 ( CUII-Lightning-Class κλπ) τυχαινουν να εχουν μνημες με τσιπακια Elpida σαν τις δικες μου, παλι καλα που πανε και τοσο αυτες χαχα!!! Εχω δει και πολυ χειροτερα ^^

Και εγω εχω δει χειροτερα..Απλα ελεγα μηπως εισαι πιο τυχερος. Αλλα γενικα ειναι που θα πεσεις..Ενας φιλος μου παιζει στα 3800+ με samsung μνημες αλλα αλλοι με τις ιδιες κατω απο 3500..Αυριο θα κατσω να τη ψησω λιγο ακομα.. :P

Επισης καπου πηρε το ματι μου, νομιζω στο site της EVGA, οτι μετα το launch εγιναν δυσευρετες στην αγορα οι sammy και οι περισσοτερες, αν οχι ολες, φορανε elpida.. B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...