Prospector8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ultimate + MsAA x4 1220/1425 η καρτα ,4.6Ghz o Cpu 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Είμαι ο μόνος που απορεί πως γινεται ο Κυριάκος να βγάζει παραπανω score απο μια 780 που τον περνάει +115mhz? Μήπως γιατί ο Κυριάκος τρέχει με FXAA ενώ ο Animal με 4xSSAA και shadows normal.. ^^Και 'συ prospector βάλε ultra shadows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 1200 o πυρινας(2500 στοκ αθανατο τσιπακι ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μήπως γιατί ο Κυριάκος τρέχει με FXAA ενώ ο Animal με 4xSSAA και shadows normal.. ^^Και 'συ prospector βάλε ultra shadows. Οταν το ειπα ιδια settings ειχανε τρεξει.Απο αυριο θα μαθουμε τι τρεχει με την καρτα του animal planet Αντε ενα τελευταιο παω να τρεξω με ULTRA SHADOWS και θα την πεσω. Διευκρινηση,ειχε δικιο ο animal ,στο adrenaline δεν εχει την επιλογη ULTRA στο shadow option,οποτε το benchmark γινεται μονο Ingame. 1220/1425 MAX OUT Κοψανε φετα τα Ultra shadows. Καπου εδω τελειωνει και το Bench του Tomb raider για την καρτα μου και σας περιμενει να συγκρινουμε στα επομενα benchies 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Γατακι.ε γατακι prospector....πισω εισαι παντου.πετα την καρτουλα απο το παραθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δε κάνει τίποτα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 @animalplanet κατεβασε και εσυ το adrenaline και τρεξε απο εκει κανενα στο tomb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πολυ σωστη η παρατηρηση του prospector... κατι τρεχει με το adrenaline... To score μου μεσω adrenaline: 56,1fps και μεσα απο το benchmark του game 49,1fps Στα 1333Mhz ο πυρηνας και μνημες stock για να εχουμε την συγκριση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 δεν παει αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Μαλλον καπου μεχρι εδω ειμαι: Δεν εχω καλες μνημες... ελπιζω αυτη που θα μου ερθει να ειναι καλυτερη σε μνημες Θα δοκιμασω αυριο μπας και παρω κατι λιγο ακομα απο το πυρηνα ^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ειναι κριμα παντως να τραβαει σαν γαιδουρι ο πυρινας και να σε κρατανε οι μνημες χαμηλα στο σκορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ειναι κριμα παντως να τραβαει σαν γαιδουρι ο πυρινας και να σε κρατανε οι μνημες χαμηλα στο σκορ Σκετη λοτταρια ειναι το να αγοραζεις GPU/CPU... Σε γενικες γραμμες ειναι καλη καρτουλα Μπορεις να μου κανεις μια χαρη? Να το ξανατρεξεις με τα ιδια settings, με τον πυρηνα στα 1200 και τις μνημες stock? Να δω τι χασουρα εχω περιπου στα fps με τις τεμπελομνημες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Σκετη λοτταρια ειναι το να αγοραζεις GPU/CPU... Σε γενικες γραμμες ειναι καλη καρτουλα Μπορεις να μου κανεις μια χαρη? Να το ξανατρεξεις με τα ιδια settings, με τον πυρηνα στα 1200 και τις μνημες stock? Να δω τι χασουρα εχω περιπου στα fps με τις τεμπελομνημες μου Απο περιεργια καθαρα...Μπορεις να κατεβασεις τον πυρηνα στοκ και να ανεβασεις μονο μνημες στα 300+?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Απο περιεργια καθαρα...Μπορεις να κατεβασεις τον πυρηνα στοκ και να ανεβασεις μονο μνημες στα 300+?? Πεισμωνουν στα 3350Mhz Αντε να παρουν λιγο ακομα 3360~3370Μhz... Γενικα απ'οτι διαβαζω σε αρκετους με non-reference GTX 780 ( CUII-Lightning-Class κλπ) τυχαινουν να εχουν μνημες με τσιπακια Elpida σαν τις δικες μου, παλι καλα που πανε και τοσο αυτες χαχα!!! Εχω δει και πολυ χειροτερα ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Και εγω εχω δει χειροτερα..Απλα ελεγα μηπως εισαι πιο τυχερος. Αλλα γενικα ειναι που θα πεσεις..Ενας φιλος μου παιζει στα 3800+ με samsung μνημες αλλα αλλοι με τις ιδιες κατω απο 3500..Αυριο θα κατσω να τη ψησω λιγο ακομα.. Επισης καπου πηρε το ματι μου, νομιζω στο site της EVGA, οτι μετα το launch εγιναν δυσευρετες στην αγορα οι sammy και οι περισσοτερες, αν οχι ολες, φορανε elpida.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα