AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα και παλι Μια μικρη βελτιωση στο Metro Last Light με: GTX 780: Core 1372Mhz (1.212V) και μνημες 3350Mhz 3960X: οπως παντα στα 4600Μhz Με το σταγονομετρο τα δινει αυτο το bench τα fps.... ^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Η καρτα ειναι σε αερα ή σε νερο?? Με τι ταση παιζεις 24/7, gaming κλπ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σε νερό είναι η κάρτα Για κάθε μέρα την έχω default στα 941 με το bios του skyn3t. Παίζω το AC4 με ΤΧΑΑ x4 αυτές τις μέρες με τον πυρήνα στα 1215 με 1.15v χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν έχω κοιτάξει για παραπάνω. Θα δοκιμάσω αργότερα να δω μέχρι που φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος! Εμενα με τα περισσοτερα του skynet η gpu δε παιζει καλα...Δηλαδη πανω απο 1120Mhz μου δινει artifacts ξεκινοντας απο 1,180 και χωρις να αλλαζει κατι μεχρι τα 1,212v..Ειναι λες και δεν ακουει στην αλλαγη τασης. Περιμενω ομως τωρα να βγαλει το Rev4 και για τις πρωτες παρτιδες με bios 80.10..Προς το παρον μονο 80.80 υποστηριζει, οποτε αν εισαι εκει, δοκιμασε το, λενε οτι ειναι πολυ πιο σωστο απο το rev3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα voltage soft mods που δινει, τα εχεις δοκιμασει για την ταση?? Δυστυχως/ευτυχως (δεν ξερω ακομα) ειμαι στην πρωτη παρτιδα των bios και γω Για να δουμε... Edit 3DMark 2013 12.50€ μεχρι 3/12 στο steam, οποιος ενδιαφερεται Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από AnimalPlanet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 AnimanPlanet, βάλε καταρχήν τα patch που έχουν βγει για το Tomb Raider και ξανατρέξε το benchmark, με τα updates το shadows πάει ultra, οπότε δώσε ένα αποτέλεσμα αν μπορείς με τα πάντα όλα ultra και 4xSSAA και TressFX. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 AnimanPlanet, βάλε καταρχήν τα patch που έχουν βγει για το Tomb Raider και ξανατρέξε το benchmark, με τα updates το shadows πάει ultra, οπότε δώσε ένα αποτέλεσμα αν μπορείς με τα πάντα όλα ultra και 4xSSAA και TressFX. Ok, επανερχομαι σε λιγακι!!! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Γαμωτο δεν είμαι σπίτι :/ Το βράδυ τα δικά μου. Το BioShock μην ξεχάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Οοps... το ξεχασα το BioShock... Θα μεριμνησω Εχουμε και λεμε: Νεα εκδοση: Και η προηγουμενη αρχικη εκδοση, για να μην ψαχνετε στα πισω post's : Πιο ανθρωπινο το αποτελεσμα... Μαλλον καποιο σκαλωμα ετρωγε η πρωτη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Επιτέλους ανθρώπινο αποτέλεσμα Δύσκολα τα πραγματα για την 290 μου Θυμάμαι με τα ίδια settings είχα βγάλει 39-40fps με stock. Για να δουμε τι θα δουμε. Εντάξει υπάρχει το tomb ειναι λίγο favor of AMD γιαυτό και θέλουμε να δουμε το Bioshock που τρέχει λίγο καλυτερα σε nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Και ενα run με τα ιδια settings (GPU-CPU-Game) με το post #8837 Οποτε... SOLVED!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μήτσο μήπως ήταν με ultra shadows το δικό σου; Είναι normal του παιδιού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μήτσο μήπως ήταν με ultra shadows το δικό σου; Είναι normal του παιδιού Δεν εχω καποια επιλογη στα shadows περα απο Normal και shadows resolutions: high Ας το κοιταξει οποιος μπορει στα settings του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχω καποια επιλογη στα shadows περα απο Normal και shadows resolutions: high Ας το κοιταξει οποιος μπορει στα settings του Tρέξε και ένα με High να δούμε αν και πόσο θα πέσει BTW Κοίτα το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 1080p : Όχι παίδες normal ειναι το αποτέλεσμα του ,ακριβως τα ίδια settings ειχαμε. Και εγώ shadows high είμαι διότι παντα ξεχναω να το αλλάξω..BTW αν θυμάμαι καλά το 748 update έχω και εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα