Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δε μπορω να ανεβω σε αυτα τα ρολογια με stock bios. Αλλα το valley που εχει τρεξει ειναι σχεδον normal για τετοια συχνοτητα στον πυρηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Prospector8 το ενα ειναι το GPU usage και το αλλο ειναι το TDP διπλα. Δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα... ουτε απο το game ουτε απο drivers. Οτι μου βγαζει σας δινω τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο! Να φταιει ο CPU? Απιθανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Αλλο παιχνιδι εχεις να δοκιμασεις?? Γιατι αυτο ειναι ακυρο 100% απ'οτι φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Prospector8 το ενα ειναι το GPU usage και το αλλο ειναι το TDP διπλα. Δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα... ουτε απο το game ουτε απο drivers. Οτι μου βγαζει σας δινω τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο! Να φταιει ο CPU? Απιθανο... Οχι δεν ειναι ο cpu, το Tomb ηταν απο τα πιο optimized/gpu limited παιχνιδια, χρειαζεσαι απλα εναν επεξεργαστη για να τρεξει, δεν προσφερει τιποτα παραπανω. Δε μπορω να ανεβω σε αυτα τα ρολογια με stock bios. Αλλα το valley που εχει τρεξει ειναι σχεδον normal για τετοια συχνοτητα στον πυρηνα. Εστω 1200? το μαξ σου τελοσπαντων, απλα apply και φωτο του gpu-z main Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου οριστε ο αντιπαλος της full overclocked και αυτος με τα ιδια settings με εσενα και 1080p : Πιστευεις οτι εχεις ακριβως 50% παραπανω αποδοση απο μια 290 ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δε μπορω να ανεβω σε αυτα τα ρολογια με stock bios. Αλλα το valley που εχει τρεξει ειναι σχεδον normal για τετοια συχνοτητα στον πυρηνα. Οχι σχεδον, 100% φυσιολογικο μου φαινεται το valley εχοντας δει απο φιλο 780. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου οριστε ο αντιπαλος της full overclocked και αυτος με τα ιδια settings με εσενα και 1080p : Πιστευεις οτι εχεις ακριβως 50% παραπανω αποδοση απο μια 290 ? Φυσικα και οχι... Αλλα γιατι να γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν ειναι ο cpu, το Tomb ηταν απο τα πιο optimized/gpu limited παιχνιδια, χρειαζεσαι απλα εναν επεξεργαστη για να τρεξει, δεν προσφερει τιποτα παραπανω. Εστω 1200? το μαξ σου τελοσπαντων, απλα apply και φωτο του gpu-z main Χαχαχαχαχα! Μου εφυγε το χερι και εβαλα στο AB 1000mhz +..Εφαγα μια πολυ ωραια ροζ οθονη! Με το αλλαγμενο bios που εχει ανεβαινει εκει η καρτα παντως. Απλα μου κανει πολυ εντυπωση το 1.21V για 1333mhz αν σκεφτεις οτι στοκ παιζει καπου στα 1.175V και 900κατι mhz... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα και οχι... Αλλα γιατι να γινεται αυτο? Τρεξε και κατι αλλο παρεα με τον Prospector (metro πχ αν το εχεις) να δουμε τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα και οχι... Αλλα γιατι να γινεται αυτο? Τρεξε ενα αλλο παιχνιδι να δεις τι γινεται...Εγω κοβω παντως να ειναι αυτο που ειπα...Η εκδοση μαλλον ειναι μουφα και ενω βαζει στις ρυθμισεις ultra@1080p αυτο κανει τα δικα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Και ενα στα low που ανεφερε παραπανω ο Zapee, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα! Μου εφυγε το χερι και εβαλα στο AB 1000mhz +..Εφαγα μια πολυ ωραια ροζ οθονη! Με το αλλαγμενο bios που εχει ανεβαινει εκει η καρτα παντως. Απλα μου κανει πολυ εντυπωση το 1.21V για 1333mhz αν σκεφτεις οτι στοκ παιζει καπου στα 1.175V και 900κατι mhz... Τι ροζ οθονη μωρε, εγω οτι ρολοι θελω βαζω στο AB, σε iddle clocks 300 γυρναει δεν ανεβαινει για κανενα λογο εκει. Δουλευει διαφορετικα σε σενα? Εχεις απερνεργοποιησει power settings? Απλα θελω να δω τους υπολογισμους του gpu-z. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τα ρολογια του καλα δουλευουν απλα στο bios του skynet ειναι απενεργοποιημενο το boost. Κοιτα και σε εμενα με αυτο του skynet, ιδια φιλοσοφια απλα χαμηλοτερα ρολογια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ας παμε και στο Metro Last Light 780: 1333MHz και μνημες stock 3960Χ: 4.6 Ghz Settings: Result: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τωρα μαλιστα!! Ποιους drivers εχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα