Zapee995 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εμενα δε μου μοιαζει και τοσο για throttling... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημήτρη ανάλυση είδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ναι γιαυτο ρωτησα ,αυτες οι συνεχομενες σκουρες γραμμες αυτο δεν δειχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Με αλλο bios δειχνει να τα πηγαινει καλυτερα στα games (batman και metro που benchαρα) ενω χανει ελαχιστα σε heaven και valley. Μιλαω για Asus stock bios 1000/1750 vs moded bios 1040/1650. Στο modαρισμενο bios εχει απενεργοποιηθει το boost της καρτας και πιστευω οτι ενω στο gpu-z δεινει boost 50-60mhz στη πραγματικοτητα παει παραπανω. Ριξτε ενα βλεφαρο στα 2 runs, το ενα ειναι το χθεσινο με stock bios και oc και το δευτερο σημερινο με evga bios και παλι oc. ***Και ενα add ακομα, με τα ιδια ρολογια, συμφωνα παντα με το gpu-z σε στοκ bios. Στη πρωτη περιπτωση εχω 959mhz-998mhz με boost ενω στη δευτερη εχω 998mhz σταθερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το συμπέρασμα είναι ότι καμία ΜΟΝΗ κάρτα δεν είναι ικανή για 1600P(Πάντα μιλάμε για τα βαριά παιχνίδια).Ειδικά το AC4 που η nVidia το διαφημίζει με 4K κλπ, ούτε 2 780 Ti δεν θα 'ναι αρκετές, λολ Εν τω μεταξύ ρε Zapee, κάνε αναβάθμιση αυτό το ρημαδο-GPU-z 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το συμπέρασμα είναι ότι καμία ΜΟΝΗ κάρτα δεν είναι ικανή για 1600P(Πάντα μιλάμε για τα βαριά παιχνίδια).Ειδικά το AC4 που η nVidia το διαφημίζει με 4K κλπ, ούτε 2 780 Ti δεν θα 'ναι αρκετές, λολ Εν τω μεταξύ ρε Zapee, κάνε αναβάθμιση αυτό το ρημαδο-GPU-z Με οτι καρτα υπαρχει στην αγορα,κανενα sli και κανενα cf δεν μπορει να στηριξει 4k gaming.Ολα ειναι @@,για να τα σταζουν εις διπλουν τα "κοροιδα". Για να γινει αυτο,πρεπει να βγει καρτα ακριβως με τις διπλασιες δυνατοτητες και βαααααλε σε οτι κυκλοφορει σε καθε εταιρεια. Πρεπει να'χει περι ανω των 12-14 GFlops!Μονοκαρτη παντα. Ετσι οπως το πανε ολοι,καλο 2020+... Φυσικα,με το αναλογο κοστος ετσι; Eδω ουτε 3 titan δεν την "παλευουν",σε 4k,τι να σου κανουν 2 780ti;η αναλυση στις οθονες ανεβαινει γρηγορα για τα δεδομενα,αλλα τα τσιπακια στα γραφικα δεν συμβαδιζουν.Θελει να πεσει παααρα πολυ χρημα και αν,και οταν φτασουν στο ποθητο σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 2x780ti για 4k ειναι μπομπα στα περισσοτερα παιχνιδια..Δε μιλαμε για 70αρια και 80αρια στην οθονη αλλα 50-60fps παιζουν ανετα. Η nvidia διαφημιζει το ac black flag και τα 4k λες και η 780ti ειναι η ιδανικη...Σημερα εβαλα το παιχνιδι και σε 1600p με 8xMsaa (απο περιεργια και μονο) σερνοταν, χωρις το aa ομως επαιζε ανετα. Επομενως εκει το χανει η nvidia και η amd...Σα τη διαφημιση του 11888 ενα πραμα...Βγαινουν και λενε "το τρεξαμε το παιχνιδι στα 4k με gtx780ti αλλα με ποσες gtx780ti το τρεξαμε....?!?!?!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 και ναι,ειναι σταθερος ο επεξεργαστης σε αυτα τα ghz με αυτο το ρευμα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 και ναι,ειναι σταθερος ο επεξεργαστης σε αυτα τα ghz με αυτο το ρευμα. Καλώς ήρθες στο club των 5Ghz παρακάτι ... Θα ανοίξω ένα θέμα στην αντίστοιχη ενότητα για κλοκάρισμα των FX 8XXX ώστε να δούμε συμπεριφορά με multi και fsb, τάσεις που θέλει ο κάθε ένας , θερμοκρασίες και συμπεριφορά γενική και ανά εφαρμογή. Πρόσεξε όμως γιατί ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τα 5,3-5,5Ghz .... αν και δύσκολο με 2x alphacool UT6 + EKWB A/N + EK-D5 ... :devil: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 και ναι,ειναι σταθερος ο επεξεργαστης σε αυτα τα ghz με αυτο το ρευμα. Με την 290 είναι αυτά τα σκορ; Μήπως κάτι μου διαφεύγει; Το λέω γιατί το βρίσκω χαμηλό. Extreme είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Με την 290 είναι αυτά τα σκορ; Μήπως κάτι μου διαφεύγει; Το λέω γιατί το βρίσκω χαμηλό. Extreme είναι; 11.5k Graphics Score σου φαίνεται χαμηλό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα ειναι το σκορ στο grafhics αν υπολογισεις οτι η 760 μου σκασμενη εχει 7250 στο συγκεκριμενο κομματι του bench το firestrike ετσι στα αλλα ( cloud και icestorm )ειναι αρκετα μεγαλυτερο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες στο club των 5Ghz παρακάτι ... Θα ανοίξω ένα θέμα στην αντίστοιχη ενότητα για κλοκάρισμα των FX 8XXX ώστε να δούμε συμπεριφορά με multi και fsb, τάσεις που θέλει ο κάθε ένας , θερμοκρασίες και συμπεριφορά γενική και ανά εφαρμογή. Πρόσεξε όμως γιατί ετοιμάζομαι πυρετωδώς για τα 5,3-5,5Ghz .... αν και δύσκολο με 2x alphacool UT6 + EKWB A/N + EK-D5 ... :devil: τα εχω πιασει για validation τα 5ghz με 1.47 εαν θυμαμαι καλα.αλλα για cinebench ηθελε 1.52.και 5.1 εχει παει.αντεχει καλα η noctua. 1600αρες ειναι οι μνημες εδω.λειπει ενα νημα παντως σαν αυτο που λες.αλλα δεν τον εχω ψαξει πολυ τον επεξεργαστη γιατι ετσι και αλλιως δεν προκειται να τον εχω εκει πανω λογω καταναλωσης.αντε,ξεκινα το νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 11.5k Graphics Score σου φαίνεται χαμηλό; Αυτό το βρίσκω λογικό, πχ η δική μου φτάνει τα 8700 με oc. Τα αποτελέσματα στα άλλα δυο τεστ είναι που μου φαίνονται παράξενα. Ίσως να μην έχω καταλάβει ακριβώς πως λειτουργεί το 3dMark13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 το firestrike μας ενδιαφερει στην συγκεκριμενη περιπτωση.τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.ουτε καν τα δινω σημασια.πιο πολυ σκορ μου εβγαζε ο phenom II με την 6970 παρα τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα