Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός, ειδικά στο Metro είναι τελείως λάθος τα min fps που βγάζει το benchmark τα οποία δεν τα βλέπεις πουθενά όσο τρέχει απλά αλλάζει σκηνή και εκείνη την ώρα πέφτουν υπερβολικά για κλάσματα του δευτερολέπτου και το χαζο-benchmark τα μετράει ως min.

Πολύ καλό το αποτέλεσμα της 290 πάντως, είμαι περίεργος πως τα πάει σε σχέση με μια 780 Ti.

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Απο διπλανο φορουμ

Evga 780ti Oc max

qs82.jpg

Οπως βλεπεις εχουμε πολυ δυσκολη δουλεια για να φτασουμε αυτο το οverclocking BEAST!!! O_O

Το καλο ειναι οτι εχω φτασει ηδη το 50αρι στο benchmark και εχω λιγο χωρο ακομα στα ρολογια.αν δεν φτασω 55 δεν σταματω,ή θα παω ή θα παει η καρτα RMA! :D

Δημοσ.

Απο διπλανο φορουμ

Evga 780ti Oc max

qs82.jpg

Οπως βλεπεις εχουμε πολυ δυσκολη δουλεια για να φτασουμε αυτο το οverclocking BEAST!!! O_O

Το καλο ειναι οτι εχω φτασει ηδη το 50αρι στο benchmark και εχω λιγο χωρο ακομα στα ρολογια.αν δεν φτασω 55 δεν σταματω,ή θα παω ή θα παει η καρτα RMA! :D

Καλο νουμερακι! Απο 290x (εμπιστο) εχουμε κατι??

Δημοσ.

Απο overclockers.net

290x 1150/1500 Air

49e3119d_metroll.jpeg

Μια 290 βγαζει 53fps στα 1235/1450,αλλα με στοκ cpu. Δεν ξερω ποσο μπορει να βγαλει μια 290Χ στα 1200+ core clock,μαλλον θα μας πει ο The_Blade :D . (Τα ghz παιζουν λιγο ρολο στο benchmark αυτο,αλλα δεν ξερω σε ολα τα απο πανω αν ηταν με στοκ ή oc cpu)

Δημοσ.

Απο διπλανο φορουμ

Evga 780ti Oc max

Δύναμις..Μοιράζει φαπίδια, καταλαβαίνεις το Maxwell σε λίγα μηνάκια τι θα φτιάξει :)

Πάντως το αποτέλεσμα θα ήταν εντυπωσιακό αν έπιανε αυτά τα frames σε 1600P, τώρα σε 1080..κλάιν..Θέλουμε δύναμη, δεν κάνουν αυτές οι κάρτες..

Δημοσ.

Ουδετερους drivers δεν εχει το metro ll? Δηλαδη αποδιδουν καλα και οι drivers της Nvidia αλλα και της Amd. Αν και νομιζω ειναι λιιιιγο καλυτεροι οι drivers της Amd..

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να ξεπεράσει μια 290X την 780 Ti, εκτός και αν συγκρίνεις stock vs o/c.Ευτυχώς η 290 είναι αρκετά πιο φτηνή αλλιώς θα το κλαίγαν και οι ρέγγες το φουρνάκι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...