Thanos1972 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εαν σου πω οτι απο παιχνιδια,δεν κατεβαζω τιποτα εγω?τα φερνει ολα ο brother μου που ειναι ο κατεβαστης εξου και η μικρη χωρητικοτητα σκληρων δισκων που εχω. company of heroes 2 εχει δικο του Bench εαν το εχεις και ειναι να το δοκιμασουμε.αλλιως μετα αν και δεν ξερω εαν εχω benches μεσα ειναι τα witcher 2,farcry 3 deluxe,skyrim Με texture pack,bioshock 2 και τετοια. ashmadia οχι,δεν ηταν τοση η διαφορα,20 κατω,πιο μικρη ηταν η διαφορα απλα το χθεσινο ηταν σε ζεστο δωματιο και με ανεμιστηρες κουτιου χαμηλες στροφες και τετοια.τα ανεμιστηρακια ηταν σε εκεινες τις στροφες απο προηγουμενο run που ειχα manual για να δω πως ακουγοντε.απλα δεν εκλεισα και να ανοιξω το ab για να σβηστουν οι τιμες.
Prospector8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οχι αυτα τα games δεν εχουν εσωτερικο benchmark. Αφου δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνο λοιπον.. Θα βαλω σημερα να κατεβαινει,και αυριο θα το βαλω στα benchmarks,μονο πες μου σε τι ρυθμισεις το ετρεξες. 1
Ashmadia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 εαν σου πω οτι απο παιχνιδια,δεν κατεβαζω τιποτα εγω?τα φερνει ολα ο brother μου που ειναι ο κατεβαστης εξου και η μικρη χωρητικοτητα σκληρων δισκων που εχω. company of heroes 2 εχει δικο του Bench εαν το εχεις και ειναι να το δοκιμασουμε.αλλιως μετα αν και δεν ξερω εαν εχω benches μεσα ειναι τα witcher 2,farcry 3 deluxe,skyrim Με texture pack,bioshock 2 και τετοια. ashmadia οχι,δεν ηταν τοση η διαφορα,20 κατω,πιο μικρη ηταν η διαφορα απλα το χθεσινο ηταν σε ζεστο δωματιο και με ανεμιστηρες κουτιου χαμηλες στροφες και τετοια.τα ανεμιστηρακια ηταν σε εκεινες τις στροφες απο προηγουμενο run που ειχα manual για να δω πως ακουγοντε.απλα δεν εκλεισα και να ανοιξω το ab για να σβηστουν οι τιμες. Αρα το AB σου ελεγε ψεματα χεχε ημουν ετοιμος 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 780 δεν έχει κανείς εδώ πέρα να τη βάλει απέναντι στις 290 να δούμε τι γίνετε?oc vs oc φυσικά
cliobaccarra Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 780 δεν έχει κανείς εδώ πέρα να τη βάλει απέναντι στις 290 να δούμε τι γίνετε?oc vs oc φυσικά Υπαρχουν αναλυτικα σε διπλανο forum. 2
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχουν αναλυτικα σε διπλανο forum. τα είδα εκεί .εδώ τι γίνετε?
adtakhs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 τα είδα εκεί .εδώ τι γίνετε? Ποιο αυτο ? http://www.3dmark.com/3dm11/7504127 Εδώ περιμένουμε τις customιές. 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ποιο αυτο ? http://www.3dmark.com/3dm11/7504127 Εδώ περιμένουμε τις customιές. βάλε και ένα από 780 παράλληλα....κατά προτίμηση Unigine.
vagenrider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 παιδια τη δινω την asus 590 οποιος ενδιαφερεται,υπαρχει σχετικη αγγελια στην αναλογη ενοτητα.το μπλοκ κ το μπακ κατα πασα πιθανοτητα θα δωθουν χωρια..
WalkerSW Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 παιδια τη δινω την asus 590 οποιος ενδιαφερεται,υπαρχει σχετικη αγγελια στην αναλογη ενοτητα.το μπλοκ κ το μπακ κατα πασα πιθανοτητα θα δωθουν χωρια.. Για να δινεις block και back εσυ , κατι καινουργιο ετοιμαζεις.. για πες για πες... 1
vagenrider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Για να δινεις block και back εσυ , κατι καινουργιο ετοιμαζεις.. για πες για πες... χαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!!ετσι..θα φτιαξω νεο gpu setup..εχω αποφασησει πιο μοντελο απλα δεν θελω να το πω ακομα μη το γρουσουζεψω.. το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι δυνατοτερο.. 3
Zapee995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν το ψηνει κανενας να ανεβασουμε κανα νουμερακι σε metro LL που εχω εγκατεστημενο και batman origins..Εχω και αλλα στο steam αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια install/unistall! Ισως μονο το tomb raider να κατεβασω αλλα σιγουρα οχι σημερα.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν το ψηνει κανενας να ανεβασουμε κανα νουμερακι σε metro LL που εχω εγκατεστημενο και batman origins..Εχω και αλλα στο steam αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια install/unistall! Ισως μονο το tomb raider να κατεβασω αλλα σιγουρα οχι σημερα. ρε φίλε αφού έχεις 780...βάζε και συ νουμεράκια.
Zapee995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ενα προχειρο bench στο Metro, 1x Run D6 scene ολα τερμα με ssaa και advanced physics σε 1080p. 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ενα προχειρο bench στο Metro, 1x Run D6 scene ολα τερμα με ssaa και advanced physics σε 1080p. τελικά έχει αρκετή διαφορά η 290 με 780 στο metro.στο δίπλα φόρουμ ένα παλικάρι με 290 βγάζει 54fps.....εκτός αν βρωμάει κάπου η δουλειά......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα