Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν σου πω οτι απο παιχνιδια,δεν κατεβαζω τιποτα εγω?τα φερνει ολα ο brother μου που ειναι ο κατεβαστης :P

εξου και η μικρη χωρητικοτητα σκληρων δισκων που εχω.

company of heroes 2 εχει δικο του Bench εαν το εχεις και ειναι να το δοκιμασουμε.αλλιως μετα αν και δεν ξερω εαν εχω benches μεσα ειναι τα witcher 2,farcry 3 deluxe,skyrim Με texture pack,bioshock 2 και τετοια.

ashmadia οχι,δεν ηταν τοση η διαφορα,20 κατω,πιο μικρη ηταν η διαφορα :P

απλα το χθεσινο ηταν σε ζεστο δωματιο και με ανεμιστηρες κουτιου χαμηλες στροφες και τετοια.τα ανεμιστηρακια ηταν σε εκεινες τις στροφες απο προηγουμενο run που ειχα manual για να δω πως ακουγοντε.απλα δεν εκλεισα και να ανοιξω το ab για να σβηστουν οι τιμες.

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Οχι αυτα τα games δεν εχουν εσωτερικο benchmark. Αφου δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνο λοιπον.. Θα βαλω σημερα να κατεβαινει,και αυριο θα το βαλω στα benchmarks,μονο πες μου σε τι ρυθμισεις το ετρεξες.

• Like 1
Δημοσ.

εαν σου πω οτι απο παιχνιδια,δεν κατεβαζω τιποτα εγω?τα φερνει ολα ο brother μου που ειναι ο κατεβαστης :P

εξου και η μικρη χωρητικοτητα σκληρων δισκων που εχω.

company of heroes 2 εχει δικο του Bench εαν το εχεις και ειναι να το δοκιμασουμε.αλλιως μετα αν και δεν ξερω εαν εχω benches μεσα ειναι τα witcher 2,farcry 3 deluxe,skyrim Με texture pack,bioshock 2 και τετοια.

ashmadia οχι,δεν ηταν τοση η διαφορα,20 κατω,πιο μικρη ηταν η διαφορα :P

απλα το χθεσινο ηταν σε ζεστο δωματιο και με ανεμιστηρες κουτιου χαμηλες στροφες και τετοια.τα ανεμιστηρακια ηταν σε εκεινες τις στροφες απο προηγουμενο run που ειχα manual για να δω πως ακουγοντε.απλα δεν εκλεισα και να ανοιξω το ab για να σβηστουν οι τιμες.

Αρα το AB σου ελεγε ψεματα :P χεχε ημουν ετοιμος :D

• Like 1
Δημοσ.

παιδια τη δινω την asus 590 οποιος ενδιαφερεται,υπαρχει σχετικη αγγελια στην αναλογη ενοτητα.το μπλοκ κ το μπακ κατα πασα πιθανοτητα θα δωθουν χωρια.. ;)

Δημοσ.

παιδια τη δινω την asus 590 οποιος ενδιαφερεται,υπαρχει σχετικη αγγελια στην αναλογη ενοτητα.το μπλοκ κ το μπακ κατα πασα πιθανοτητα θα δωθουν χωρια.. ;)

Για να δινεις block και back εσυ , κατι καινουργιο ετοιμαζεις.. για πες για πες...  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Για να δινεις block και back εσυ , κατι καινουργιο ετοιμαζεις.. για πες για πες...  :devil:

χαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!!ετσι..θα φτιαξω νεο gpu setup..εχω αποφασησει πιο μοντελο απλα δεν θελω να το πω ακομα μη το γρουσουζεψω..  :-D  το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι δυνατοτερο..  :shock:   :-D

• Like 3
Δημοσ.

Αν το ψηνει κανενας να ανεβασουμε κανα νουμερακι σε metro LL που εχω εγκατεστημενο και batman origins..Εχω και αλλα στο steam αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια install/unistall! Ισως μονο το tomb raider να κατεβασω αλλα σιγουρα οχι σημερα.:)

Δημοσ.

Αν το ψηνει κανενας να ανεβασουμε κανα νουμερακι σε metro LL που εχω εγκατεστημενο και batman origins..Εχω και αλλα στο steam αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια install/unistall! Ισως μονο το tomb raider να κατεβασω αλλα σιγουρα οχι σημερα. :)

ρε φίλε αφού έχεις 780...βάζε και συ νουμεράκια. :-)

Δημοσ.

Ενα προχειρο bench στο Metro, 1x Run D6 scene ολα τερμα με ssaa και advanced physics σε 1080p. :)

11111111_zps3494d4c7.jpg

222222222_zps1c914fa5.jpg

τελικά έχει αρκετή διαφορά η 290 με 780 στο metro.στο δίπλα φόρουμ ένα παλικάρι με 290 βγάζει 54fps.....εκτός αν βρωμάει κάπου η δουλειά......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...