Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είπαμε το βράδυ, τώρα είμαι στην δουλειά! Τα λέμε προς το παρόν αργότερα παίδες!

Σταθερα στα 5Ghz τον εχεις και τελος ?

Εγώ εδώ τον θέλω αλλά θέλει ψύξη .

2013_11_15_19_05_57.jpg

Ενα μπράβο απο εμενα γιατι είσαι και με μικρομεσαία μητρική  !!!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη εχω την ιδια cpu με vagenrider,ο 8320 ακομη και στα 5100 συμφωνα με αυτο,

http://hwbot.org/submission/2424474_ultraex2005_black_hole_benchmark_fx_8320_15256_marks

Θα ειναι λιγο πισω τον i7 2600k.Χωρις να σημαινει και να λεω οτι ο 8320 δεν εχει ψυχη βαρβατη! B)

Και οι 2 cpu's το λενε η ψυχη τους.Οι sandy ειναι πιο κρυοι απο καθε cpu που εχει βγει μεχρι σημερα( της intel),και εχουν πιο δυνατα chip's.

Μετα απο την σειρα 2χχχ δεν μπορω να σκεφτω καποια cpu της intel στα 5ghz 24/7.Θα τα φτυσουν καποια στιγμη. :P

• Like 1

Επειδη εχω την ιδια cpu με vagenrider,ο 8320 ακομη και στα 5100 συμφωνα με αυτο,

http://hwbot.org/submission/2424474_ultraex2005_black_hole_benchmark_fx_8320_15256_marks

Θα ειναι λιγο πισω τον i7 2600k.Χωρις να σημαινει και να λεω οτι ο 8320 δεν εχει ψυχη βαρβατη! B)

Και οι 2 cpu's το λενε η ψυχη τους.Οι sandy ειναι πιο κρυοι απο καθε cpu που εχει βγει μεχρι σημερα( της intel),και εχουν πιο δυνατα chip's.

Μετα απο την σειρα 2χχχ δεν μπορω να σκεφτω καποια cpu της intel στα 5ghz 24/7.Θα τα φτυσουν καποια στιγμη. :P

οπως κ να χει ετσι κ αλλιως εγω δεν το παω διαγωνιστικα..απο παντα δεν μου αρεσαν κ ουτε μ'αρεσουν ολα τα cpu bench..τα θεωρω αψυχα κ βαρετα..σκεψου μονο οτι αυτη ειναι κ η πρωτη φορα που ποσταρω τετοιας κατηγοριας bench..εγω γουσταρω μονο gpu bench καταστασεις γι'αυτο κ εχω ξενερωσει τη ζωη μου που μου κατσε αυτο στη μια 590..

γι'αυτο κ εχω ξενερωσει τη ζωη μου που μου κατσε αυτο στη μια 590..

H αλλη καηκε; ^_^ ή καταλαβαινω λαθος;

Ναι βρε,δεν μιλαμε ανταγωνιστικα.Μιλαμε για διαφορετικες εταιρειες,η καθεμια με την αρχιτεκτονικη της.Ολα αποδιδουν,και ολα κανουν την δουλεια τους.Γι'αυτο και μιλησα περισσοτερο για 2χχχ σειρα,σε σχεση με τις καινουριες cpu's της Intel.

Αν βαλεις μεσα ποσο κοστιζε ο 2600κ και ποσο ο 8320,ο amd ειναι μπροστα,με τα μισα χρηματα,και πολυ δυνατη ως cpu.

• Like 1

H αλλη καηκε; ^_^ ή καταλαβαινω λαθος;

εκανα μια δουλεια στο μπλοκ της κ εκανα μια απροσεξια οταν την εβαζα στη μητρικη κ της ξεκολησα ενα εξαρτημα κ η gigabyte δεν δινει τα στοιχεια του για να το βρω απο αλλου κ δεν μπορω να κανω τιποτα..

Εκεί ψιλά πάνε μια η άλλη με την Intel να έχει τον πρώτο λόγο σε ότι δεν θέλει πολλά πυρήνια , την AMD να είναι σε μερικά άλλα .

Πολύ καλά cpu οι Sandy . Δεν νομίζω να το πιστευε η Intel πως θα της βγουν τόσο καλοί.

Σε 3DMARK, cinebench και Sysmark (αυτά ξέρω προς το παρόν) όπου παίζει intel compiler ποτέ η AMD δεν θα μπορέσει να πάρει κεφάλι.

Ο λόγος είναι προφανής. Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει .  Δεν είναι blog κανενός τυχαίου. Καθηγητής πανεπιστημίου είναι ο άνθρωπος απ`ότι ξέρω.

http://www.agner.org/optimize/blog/read.php?i=49

πως γινεται να βαραει υπερωριες το τροφοδοτικο (απληρωτες φυσικα στις μερες που ζουμε) ?

το wattoμετρο εδειξε 530watts με 82% efficiency ας πουμε παμε στα 434,6

με asus bios (απλα πηγε στα 1000 ο πυρηνας μονος του).

οι μνημες ισως παιξουν και λιγο παραπανω.

δεν ειμαι ικανοποιημενος.

ειχα artifacts,οχι τιποτα αλλο.η καρτα δεν ακουει στο ρευμα.ανοηστε την max μετρηση του ab στον πυρηνα στα 1150.ειναι απο προηγουμενη μετρηση.στα 1140 ηταν.

fwhb.png

edit no2 :ασχετο αλλα παει και 5.0ghz και ο επεξεργαστης με 1.49 και βγαζει cinebench.

αλλα πολυυυυ ρευμα ρε παιδι μου.δεν μπορω να τα δοκιμασω και τα 2 μαζι :P

• Like 1

Τελικά δεν μπορεί να βγάλει πάνω από μισή ώρα OCCT, έκανε επανεκκίνηση μόνο του.

Ακόμη και με παραπάνω τάση 1,52V δεν ήταν σταθερός throtlare οπότε θα το αφήσω για τώρα όσο είναι και θα ασχοληθώ περισσότερο όταν με το καλό πάρω την κάρτα γραφικών και μάθω και την μητρική μου καλύτερα.

Για αυτά που μου έχει δώσει έως τώρα βέβαια και ο επεξεργαστής και η μητρική είναι διαμάντια! OC με ελάχιστο ρεύμα από 3.5ghz στα 5ghz!  :wub:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...