Zaknafein Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Έχουν βγει και οι τελικοί 13.11 Στο Overclockers το χουν πει. Που είναι οι τελικοί 13.11; Μήπως λες τους unofficial 13.11 WHQL που είναι παλαιότεροι της beta 9.2; Για τις μνήμες, οι Hynix πάνε και 1700, τα καλά κομμάτια πάνε και 1800, με Elpida αν πάει πάνω από 1600 να πάει να ρίξει και ένα Τζόκερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτούς λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 31 βαθμους idle στα 5ghz..σα να σου λεει ΣΚΙΣΕ ΜΕ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καποια πρωτα δειγματα oc με στοκ cooler. Valley Stock Heaven Stock Valley Oc 1130/1425 Heaven Oc 1130/1425 Ικανοποιημενος ειμαι απο τα πρωτα δειγματα Oc,τωρα μου εχει μεινει να αλλαξω το bios σε Asus για να δωσω λιγο ρευματακι παραπανω διοτι παει μονο 1.22V,και εγω θα το παω 1.25V. Ισως να φτασω τα 1150,θα δειξει. Εφυγα για δουλεια! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δώσε stock vs o/c σε κάνα παιχνίδι να δούμε εκεί διαφορές γιατί από τα unigine που βλέπω δεν αξίζει το κόπο η διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Elpida είναι οι μνήμες.drivers οι τελευταία beta.ρεύμα εάν θυμάμαι καλά 1.23.ακόμη Δεν έχω ίντερνετ...ή εγκατάσταση των οδηγών ήταν σωστή γιατί πριν είχα nvidia.έδωσα σημασία εκει....δεν ξέρω,prospector αναμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και εμενα Elpida ειναι τελικα. Hynix ακουσα οτι εχουν πολλες XFX.. Το βραδυ θα ανεβασω αν ειναι,stock/oc,το Tomb Raider MsAA x4,που εβγαλα ιδιο αποτελεσμα με techpowerup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 31 βαθμους idle στα 5ghz..σα να σου λεει ΣΚΙΣΕ ΜΕ! Καλός ο Ι7 αλλά φίλε μου 1,576V είναι παααααρα πολύ ρεύμα, ήρεμα είπαμε με τα ρεύματα γιατί θα πάρετε τίποτα στα χέρια και θα κλαίτε. Και εγώ idle είμαι 33-34 βαθμούς στα 5ghz αλλά με 1,464V. Το 1,49V είναι σε Load! Ροκάρ ει ο 8320 λέμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ξέμπαρκο benchmark με φλασάκια (πριν αναρωτηθείτε για τα χαμηλά νούμερα) , μιας και χρειάστηκα παραπάνω χώρο και πήρα καινούριο 32αρι trancent jetflash 530 16GB (usb 2.0 ) vs jetflash 760 32GB (usb 3.0 πάνω σε usb 3.0, σε 2.0 και τα δύο βγάζουν ακριβώς ίδια νούμερα) δε θα έλεγα ότι με συγκινεί ιδιαίτερα η ταχύτητα εγγραφής του 760 αν και κάπως καλύτερο, αλλά στο read τα σπάει συγκριτικά με το προηγούμενο και αυτό φαίνεται πολύ στη πράξη ο μη-native usb 3.0 controller της μητρικής μου φαίνεται να δουλεύει καλά και δίνει τα νούμερα που υπόσχεται ο κατασκευαστής του φλασακίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλός ο Ι7 αλλά φίλε μου 1,576V είναι παααααρα πολύ ρεύμα, ήρεμα είπαμε με τα ρεύματα γιατί θα πάρετε τίποτα στα χέρια και θα κλαίτε. Και εγώ idle είμαι 33-34 βαθμούς στα 5ghz αλλά με 1,464V. Το 1,49V είναι σε Load! Ροκάρ ει ο 8320 λέμε!!! καλως η κακως μονο σ'αυτο το ρευμα ειναι σταθερος στα 5..οτιδηποτε λιγοτερο ισουται με μπλε οθωνιτσα..κ οχι μονο αυτο..αν σου φαινεται πολυ αυτο το ρευμα σκεψου οτι σε φορτια χτυπαει 1.610 για τον επεξεργαστη ειδικα προσωπικα εγω δεν θα κλαψω καθολου αν κανει μπαμ..το πολυ πολυ να γελασω κιολας μιας κ τον εχω πιει ως εκει που δεν παει..με αφηνει παγερα αδιαφορο αυτο το ενδεχομενο.. για τις θερμοκρασιες που λες,σε αδρανια ολοι λιγο πολυ τα ιδια ειμαστε..το θεμα ειναι τι γινεται στα φορτια..ο δικος μου ισα που αγγιζει τους 60 μετα απο 1 ωρα στο 100% με ειδικη στεγασμενη εγκατασταση εξω απο το σπιτι με τεραστιο ψυγειο κ ανεμιστηρα κλπ κλπ..αν μου πεις δηλαδη οτι εισαι εστω κ κοντα σ'αυτους τους βαθμους τα ξηλωνω ολα την ιδια στιγμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 καλως η κακως μονο σ'αυτο το ρευμα ειναι σταθερος στα 5..οτιδηποτε λιγοτερο ισουται με μπλε οθωνιτσα..κ οχι μονο αυτο..αν σου φαινεται πολυ αυτο το ρευμα σκεψου οτι σε φορτια χτυπαει 1.610 για τον επεξεργαστη ειδικα προσωπικα εγω δεν θα κλαψω καθολου αν κανει μπαμ..το πολυ πολυ να γελασω κιολας μιας κ τον εχω πιει ως εκει που δεν παει..με αφηνει παγερα αδιαφορο αυτο το ενδεχομενο.. για τις θερμοκρασιες που λες,σε αδρανια ολοι λιγο πολυ τα ιδια ειμαστε..το θεμα ειναι τι γινεται στα φορτια..ο δικος μου ισα που αγγιζει τους 60 μετα απο 1 ωρα στο 100% με ειδικη στεγασμενη εγκατασταση εξω απο το σπιτι με τεραστιο ψυγειο κ ανεμιστηρα κλπ κλπ..αν μου πεις δηλαδη οτι εισαι εστω κ κοντα σ'αυτους τους βαθμους τα ξηλωνω ολα την ιδια στιγμη.. θα σου το πει φίλε.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αλλα συγκρινεται ανομια πραγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μισή ώρα OCCT μαξ 59 βαθμοί και 1,49-1,50V μαξ με μια ''ταπεινή'' CM SEIDON 240M! Το βράδυ θα κάνω ένα run 1 ώρα OCCT και τα ξαναλέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 θα σου το πει φίλε.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αλλα συγκρινεται ανομια πραγματα. το ξερω..απλα το λεω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 ριξτε ενα black hole στα 5ghz τα δυο σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τι λες βρε τον θέλω τον 8320 μου όχι και να μας τον φάει η μαύρη τρύπα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα