Ashmadia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 κατσε ρε συ,πρωτα runs ειναι. κατσε να αλλαξω ψυχτρα μια οπως λεει και ο σουηδος.ηθελα πρωτα να δω stock ψυχτρα για να δω ποσο θα πεσει και η καταναλωση με την mk 26 επανω. οτι και να διαβαζω και να ακουω στο ιντερνετ και στα reviews παιδια,δεν εχω κανενα προβλημα με τον θορυβο ακομη και στο 55%.παλευεται ανετα για games.ειναι ελααααχιστα ενοχλητικος. coil whine τωρα δεν παρατηρησα καθολου. η καταναλωση του combined test firestrike ηταν στιγμαια στα 450 και μετα 400Watt*0.83 = 332.ετσι το εβγαλε το τεστ. αφηστε και το plus που ειναι και τζαμπα θερμανση τον χειμωνα..... Αληθεια θα μειωθει?? Το αναποδο θα περιμενα, αν δεν ηταν κλειδωμενη απο powertune βεβαια. Σε καθε περιπτωση, ξερεις πως περιμενουμε updates Οσο για τον θορυβο, βρε μπα και κουφενεσαι σιγα σιγα Απ την αλλη ειναι υπερβολικοι στο νετ, και εγω ενα boeing εχω στο κουτι μου απ οτι λενε, αλλα καταφερε να με ενοχλησει περισσοτερο η ψυκτρα του 6300 το καλοκαιρι... BTW, τωρα που το θυμηθηκα, με την αλλαγη μητρικης δουλευει σωστα το ρημαδι, δεν ξεπερνα τις 3600 στροφες. Αν και επεσε δροσια, και η 212 οπου να ναι ερχεται, αντε να δουμε τι λεει και απο overclocking o 6300.
adtakhs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αληθεια θα μειωθει?? Το αναποδο θα περιμενα, αν δεν ηταν κλειδωμενη απο powertune βεβαια. Σε καθε περιπτωση, ξερεις πως περιμενουμε updates Οσο για τον θορυβο, βρε μπα και κουφενεσαι σιγα σιγα Απ την αλλη ειναι υπερβολικοι στο νετ, και εγω ενα boeing εχω στο κουτι μου απ οτι λενε, αλλα καταφερε να με ενοχλησει περισσοτερο η ψυκτρα του 6300 το καλοκαιρι... BTW, τωρα που το θυμηθηκα, με την αλλαγη μητρικης δουλευει σωστα το ρημαδι, δεν ξεπερνα τις 3600 στροφες. Αν και επεσε δροσια, και η 212 οπου να ναι ερχεται, αντε να δουμε τι λεει και απο overclocking o 6300. Τι μητρικη εβαλες ? edit το είδα ... Τι διαφορά παίζει με τα ανεμιστήρια ? Λοιπον δεν ανοιγουμε ενα θεματακι με κλοκαρισμα για FX 8350/8320/6350/6300 που όσοι συμμετέχουν να δίνουν screen από OCCT και συχνότητα για συχνότητες πάνω από 4,6Ghz? Να δούμε σε τι μοίρα είμαστε και που παίζουν τα τσιπάκια ?
vagenrider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ας ποσταρω κ γω το τελευταιο μου valley πριν τη ζημια....κριμα..πανω που ειχα αρχισει να ανεβαζω το σκορ μου κ ειχα αρχισει να βρισκω τις ρυθμισεις.. εδω ειναι μολις στα 700hz οι καρτες κ 5ghz επεξεργαστης με 1,540-1.610 ρευμα.. το μονο θετικο ειναι οτι με ολη αυτη την υποδομη σε ψυξη ο επεξεργαστης εχει κλειδωθει εδω κ πολυ καιρο στα 5ghz με 60 βαθμους μετα απο μια ωρα στο 100% anyway.. 6
Ashmadia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τι μητρικη εβαλες ? edit το είδα ... Τι διαφορά παίζει με τα ανεμιστήρια ? Λοιπον δεν ανοιγουμε ενα θεματακι με κλοκαρισμα για FX 8350/8320/6350/6300 που όσοι συμμετέχουν να δίνουν screen από OCCT και συχνότητα για συχνότητες πάνω από 4,6Ghz? Να δούμε σε τι μοίρα είμαστε και που παίζουν τα τσιπάκια ? Ειχα γραψει παλιοτερα, εδω http://www.insomnia.gr/topic/496857-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF-cpu-fan/?do=findComment&comment=52574398 Η νεα μητρικη ηρθε οταν ειχε πεσει η θερμοκρασια, οποτε δεν μπορω να εγγυηθω οτι δεν θα κανει το ιδιο το καλοκαιρι. Γι αυτο και θα το αλλαξω.
aetos1988 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 F1 2013 Μια χαρά τα πάει η ΑΤΙ 5850 παρά τα χρονάκια της. Όλα είναι Ultra , 8msaa , 1080p . 4
vagenrider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 παλι τους εκανα να παραμιλανε στο overclock.net http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0/8940 .........χαχαχαχαχαχ!!!!!!!ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως καταφερα να ξεπερασω το μεχρι τωρα φραγμα των 4500 valley points για quad 590 setup....μακαρι να μη μου συνεβαινε αυτη η κ@λοαπροσεξια μου κ το χα σιγουρο το ταλιρο....τωρα ετσι οπως τα κανα η θα βρω καμια 590 με ζημια η ακομα χειροτερα θα παρω αλλη.. 5
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Έκοψαν οι μαλακές της ΔΕΗ τα καλώδια της forthnet και δεν έχει ίντερνετ ο γείτονας.γιαυτο αργησα τα updates.τώρα από κινητό..... 3
STORM1978 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 παλι τους εκανα να παραμιλανε στο overclock.net http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0/8940 .........χαχαχαχαχαχ!!!!!!!ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως καταφερα να ξεπερασω το μεχρι τωρα φραγμα των 4500 valley points για quad 590 setup....μακαρι να μη μου συνεβαινε αυτη η κ@λοαπροσεξια μου κ το χα σιγουρο το ταλιρο....τωρα ετσι οπως τα κανα η θα βρω καμια 590 με ζημια η ακομα χειροτερα θα παρω αλλη.. Ε προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να βρεις την άκρη με την 590 κάνε tri-sli! Αλλά όντως, εύγε το διέλυσες το Valley! Έκοψαν οι μαλακές της ΔΕΗ τα καλώδια της forthnet και δεν έχει ίντερνετ ο γείτονας.γιαυτο αργησα τα updates.τώρα από κινητό..... Αχαχαχαχαχα ''κλέβουμε'' Ίντερνετ Θάνο???? 2
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δεν κλέβω,μου έχει δώσει κωδικό μόνος του..:-P
vagenrider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ε προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να βρεις την άκρη με την 590 κάνε tri-sli! Αλλά όντως, εύγε το διέλυσες το Valley! να σαι καλα! χεχεε! λες να μη το προσπαθησα? δυστηχως σαν dual cards δεν μπορουν να δουλεψουν tri....ελπιζω τουλαχιστον να καταφερω να βρω ακρη..
STORM1978 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή μόνο dual ήquad-sli? Damn man! Τώρα με στεναχώρησες! Αν δεν βρεις άκρη τουλάχιστον κράτα την για spare parts για τις άλλες 3 ή βρες κανέναν τεχνικό να την αγοράσει για ανταλλακτικα μιας και είναι σχεδόν συλλεκτικές! Μπορείς πάντα να μου στείλεις την μια από τις 3 που δουλεύουν να την βάλω πάνω μιας και έχω την ταπεινή 6200. 1
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 λοιπον λοιπον.πολυ λιγα πραγματα σημερα.μαλλον δεν μου φτανει το τροφοδοτικο μου για Overclocking στην καρτα.καταρχην οτι τεστ εγινε,εγινε με τον 8350 στα 4.7 με 1.39 ρευμα.και.δευτερον καποιες απο αυτες πρεπει να τις ξαναεβαλα. για αρχη ενα valley με την stock ψυχτρα που ξαναεβαλα. μετα ενα ιδιο με την mk 26 επανω μετα ενα με overclocked στα 1100 ενα company of heroes 2 ολα τερμα τα Settings σε 1920Χ1080 και τελος 2 φωτογραφιες της καρτας.περισσοτερα οταν με το καλο εχω ιντερνετ και δεν περιμενω να ερθω στην δουλεια. οι μνημες δεν σηκωνονται πανω απο 1250.δεν ξερω μπορει να ειναι και θεμα τροφοδοτικου η Drivers.γιατι ο πυρηνας δεν πηγε ουτε 1105 mhz.παιζει να ειμαι στα ορια απο amperage του τροφοδοτικου. α,και που στε,οι Drivers ειναι default ετσι....!!!! 7
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 455 max εδειξε ο μετρητης με κλοκια..το ιδιο εχει δειξει βεβαια και στιγμιαια χωρις κλοκια. οποτε ισως ειναι πλεον θεμα τροφοδοτικου,δεν ξερω,δεν ειχα ιντερνετ σημερα και σπαστικα και σηκωθηκα και εφυγα απο το σπιτι,δεν ειχα χρονο για πολλες μετρησεις. ενα toughpower 750 με 4Χ18 στην 12αρα (ιδιες δηλαδη με αυτο που εχω τωρα) μηπως βγαζει παραπανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα