Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gtl0.png

κατσε ρε συ,πρωτα runs ειναι.

κατσε να αλλαξω ψυχτρα μια οπως λεει και ο σουηδος.ηθελα πρωτα να δω stock ψυχτρα για να δω ποσο θα πεσει και η καταναλωση με την mk 26 επανω.

οτι και να διαβαζω και να ακουω στο ιντερνετ και στα reviews παιδια,δεν εχω κανενα προβλημα με τον θορυβο ακομη και στο 55%.παλευεται ανετα για games.ειναι ελααααχιστα ενοχλητικος.

coil whine τωρα δεν παρατηρησα καθολου.

η καταναλωση του combined test firestrike ηταν στιγμαια στα 450 και μετα 400Watt*0.83 = 332.ετσι το εβγαλε το τεστ.

αφηστε και το plus που ειναι και τζαμπα θερμανση τον χειμωνα.....

Αληθεια θα μειωθει?? Το αναποδο θα περιμενα, αν δεν ηταν κλειδωμενη απο powertune βεβαια. Σε καθε περιπτωση, ξερεις πως περιμενουμε updates :)

Οσο για τον θορυβο, βρε μπα και κουφενεσαι σιγα σιγα :P Απ την αλλη ειναι υπερβολικοι στο νετ, και εγω ενα boeing εχω στο κουτι μου απ οτι λενε, αλλα καταφερε να με ενοχλησει περισσοτερο η ψυκτρα του 6300 το καλοκαιρι... BTW, τωρα που το θυμηθηκα, με την αλλαγη μητρικης δουλευει σωστα το ρημαδι, δεν ξεπερνα τις 3600 στροφες. Αν και επεσε δροσια, και η 212 οπου να ναι ερχεται, αντε να δουμε τι λεει και απο overclocking o 6300.

• Απαντ. 25,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1775

• ultraex2003

1488

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Δημοσ.

Αληθεια θα μειωθει?? Το αναποδο θα περιμενα, αν δεν ηταν κλειδωμενη απο powertune βεβαια. Σε καθε περιπτωση, ξερεις πως περιμενουμε updates :)

Οσο για τον θορυβο, βρε μπα και κουφενεσαι σιγα σιγα :P Απ την αλλη ειναι υπερβολικοι στο νετ, και εγω ενα boeing εχω στο κουτι μου απ οτι λενε, αλλα καταφερε να με ενοχλησει περισσοτερο η ψυκτρα του 6300 το καλοκαιρι... BTW, τωρα που το θυμηθηκα, με την αλλαγη μητρικης δουλευει σωστα το ρημαδι, δεν ξεπερνα τις 3600 στροφες. Αν και επεσε δροσια, και η 212 οπου να ναι ερχεται, αντε να δουμε τι λεει και απο overclocking o 6300.

Τι μητρικη εβαλες ? edit το είδα ... Τι διαφορά παίζει με τα ανεμιστήρια ?

Λοιπον δεν ανοιγουμε ενα θεματακι με κλοκαρισμα για FX 8350/8320/6350/6300  που όσοι συμμετέχουν να δίνουν screen από OCCT και συχνότητα  για συχνότητες πάνω από 4,6Ghz?

Να δούμε σε τι μοίρα είμαστε και που παίζουν τα τσιπάκια ?

Δημοσ.

ας ποσταρω κ γω το τελευταιο μου valley πριν τη ζημια....κριμα..πανω που ειχα αρχισει να ανεβαζω το σκορ μου κ ειχα αρχισει να βρισκω τις ρυθμισεις..

εδω ειναι μολις στα 700hz οι καρτες κ 5ghz επεξεργαστης με 1,540-1.610 ρευμα..

το μονο θετικο ειναι οτι με ολη αυτη την υποδομη σε ψυξη ο επεξεργαστης εχει κλειδωθει εδω κ πολυ καιρο στα 5ghz με 60 βαθμους μετα απο μια ωρα στο 100%

anyway..

00000png_zps5aa66770.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Τι μητρικη εβαλες ? edit το είδα ... Τι διαφορά παίζει με τα ανεμιστήρια ?

Λοιπον δεν ανοιγουμε ενα θεματακι με κλοκαρισμα για FX 8350/8320/6350/6300  που όσοι συμμετέχουν να δίνουν screen από OCCT και συχνότητα  για συχνότητες πάνω από 4,6Ghz?

Να δούμε σε τι μοίρα είμαστε και που παίζουν τα τσιπάκια ?

Ειχα γραψει παλιοτερα, εδω http://www.insomnia.gr/topic/496857-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%BF-cpu-fan/?do=findComment&comment=52574398

Η νεα μητρικη ηρθε οταν ειχε πεσει η θερμοκρασια, οποτε δεν μπορω να εγγυηθω οτι δεν θα κανει το ιδιο το καλοκαιρι. Γι αυτο και θα το αλλαξω.

Δημοσ.

παλι τους εκανα να παραμιλανε στο overclock.net http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0/8940 .........χαχαχαχαχαχ!!!!!!!ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως καταφερα να ξεπερασω το μεχρι τωρα φραγμα των 4500 valley points για quad 590 setup....μακαρι να μη μου συνεβαινε αυτη η κ@λοαπροσεξια μου κ το χα σιγουρο το ταλιρο....τωρα ετσι οπως τα κανα η θα βρω καμια 590 με ζημια η ακομα χειροτερα θα παρω αλλη..

• Like 5
Δημοσ.

παλι τους εκανα να παραμιλανε στο overclock.net http://www.overclock.net/t/1360884/official-top-30-unigine-valley-benchmark-1-0/8940 .........χαχαχαχαχαχ!!!!!!!ακομα δεν μπορουν να καταλαβουν πως καταφερα να ξεπερασω το μεχρι τωρα φραγμα των 4500 valley points για quad 590 setup....μακαρι να μη μου συνεβαινε αυτη η κ@λοαπροσεξια μου κ το χα σιγουρο το ταλιρο....τωρα ετσι οπως τα κανα η θα βρω καμια 590 με ζημια η ακομα χειροτερα θα παρω αλλη..

Ε προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να βρεις την άκρη με την 590 κάνε tri-sli! Αλλά όντως, εύγε το διέλυσες το Valley!

Έκοψαν οι μαλακές της ΔΕΗ τα καλώδια της forthnet και δεν έχει ίντερνετ ο γείτονας.γιαυτο αργησα τα updates.τώρα από κινητό.....

Αχαχαχαχαχα  :lol:  :lol:  :lol:  ''κλέβουμε'' Ίντερνετ Θάνο????  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Ε προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να βρεις την άκρη με την 590 κάνε tri-sli! Αλλά όντως, εύγε το διέλυσες το Valley!

να σαι καλα! χεχεε! λες να μη το προσπαθησα? δυστηχως σαν dual cards δεν μπορουν να δουλεψουν tri....ελπιζω τουλαχιστον να καταφερω να βρω ακρη..

Δημοσ.

Δηλαδή μόνο dual ήquad-sli? Damn man! Τώρα με στεναχώρησες! :(

Αν δεν βρεις άκρη τουλάχιστον κράτα την για spare parts για τις άλλες 3 ή βρες κανέναν τεχνικό να την αγοράσει για ανταλλακτικα μιας και είναι σχεδόν συλλεκτικές!

Μπορείς πάντα να μου στείλεις την μια από τις 3 που δουλεύουν να την βάλω πάνω μιας και έχω την ταπεινή 6200.  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον λοιπον.πολυ λιγα πραγματα σημερα.μαλλον δεν μου φτανει το τροφοδοτικο μου για Overclocking στην καρτα.
καταρχην οτι τεστ εγινε,εγινε με τον 8350 στα 4.7 με 1.39 ρευμα.και.
δευτερον καποιες απο αυτες πρεπει να τις ξαναεβαλα.

για αρχη ενα valley με την stock ψυχτρα που ξαναεβαλα.

sfa0.png

μετα ενα ιδιο με την mk 26 επανω

xf1q.png

μετα ενα με overclocked στα 1100

hpmp.png

ενα company of heroes 2 ολα τερμα τα Settings σε 1920Χ1080

2u9o.jpg

και τελος 2 φωτογραφιες της καρτας.περισσοτερα οταν με το καλο εχω ιντερνετ και δεν περιμενω να ερθω στην δουλεια.

o4bo.jpg

p2rh.jpg

οι μνημες δεν σηκωνονται πανω απο 1250.δεν ξερω μπορει να ειναι και θεμα τροφοδοτικου η Drivers.γιατι ο πυρηνας δεν πηγε ουτε 1105 mhz.παιζει να ειμαι στα ορια απο amperage του τροφοδοτικου.

α,και που στε,οι Drivers ειναι default ετσι....!!!!

• Like 7
Δημοσ.

455 max εδειξε ο μετρητης με κλοκια..το ιδιο εχει δειξει βεβαια και στιγμιαια χωρις κλοκια.

οποτε ισως ειναι πλεον θεμα τροφοδοτικου,δεν ξερω,δεν ειχα ιντερνετ σημερα και σπαστικα και σηκωθηκα και εφυγα απο το σπιτι,δεν ειχα χρονο για πολλες μετρησεις.

ενα toughpower 750 με 4Χ18 στην 12αρα (ιδιες δηλαδη με αυτο που εχω τωρα) μηπως βγαζει παραπανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...