Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 11/11/2013 στις 1:32 ΜΜ, Thanos1972 είπε

coil whine,ελαχιστο στο κλεισιμο του bench.ελαχιστο.ανεμιστηρας δεν με ενοχλησε καθολου,ουσιαστικα πρωτο run πρωτη δοκιμη με τους 13.11 beta.

Βαλε πανω την mk ρε Θανουλη... δεν σε πονάει η καρδια να βλέπεις αυτο το 93αρι.... ??

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gtl0.png

Στις 11/11/2013 στις 1:42 ΜΜ, Millennium είπε

4.6 ακόμα;

κατσε ρε συ,πρωτα runs ειναι.

κατσε να αλλαξω ψυχτρα μια οπως λεει και ο σουηδος.ηθελα πρωτα να δω stock ψυχτρα για να δω ποσο θα πεσει και η καταναλωση με την mk 26 επανω.

οτι και να διαβαζω και να ακουω στο ιντερνετ και στα reviews παιδια,δεν εχω κανενα προβλημα με τον θορυβο ακομη και στο 55%.παλευεται ανετα για games.ειναι ελααααχιστα ενοχλητικος.

coil whine τωρα δεν παρατηρησα καθολου.

η καταναλωση του combined test firestrike ηταν στιγμαια στα 450 και μετα 400Watt*0.83 = 332.ετσι το εβγαλε το τεστ.

αφηστε και το plus που ειναι και τζαμπα θερμανση τον χειμωνα.....

post-164700-0-37795200-1384190006_thumb.jpg

Επεξ/σία από Thanos1972
  • Like 8
Δημοσ.

απο αυριο το απογευμα ξανα τα benches και με την ψυχτρα.δουλευω τωρα μεχρι αυριο το μεσημερι :P

μονο company of heroes 2 εχω γραμμενο και farcry 3.

αυτα που λες,δεν τα εχω.(η μηπως τα εχω καπου μεσα στον σκληρο ξεχασμενα?χμμμμμμ.....)

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής ναι και από το bench. Θα δούμε μήπως και καταφέρω να τον ξεζουμίσω λιγάκι ακόμη όταν καταλάβω καλύτερα το bios της μητρικής μου!  :-D

Δημοσ.

Έλα πλάκα κάνω! Δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις από 3,5 στα 5.0! Απλά θα ψάξω να βρω τις ρυθμίσεις για να βελτιώσω την κατανάλωση και την απόδοση!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...