Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο μυαλο μου εισαι ρε συ θανο..εκανα ηδη μια αποπειρα προχθες..χωρις αποτελεσμα..αλλα τουλαχιστον χωρις κ επιπλεον απωλειες..τωρα θελω να δοκιμασω το ακατορθωτο(για μενα)να κολησω ινες απο καλωδιο για ποδια..

Φιλε μου διαβασα την κατασταση σου και πως εχει το θεμα, αν θες να δοκιμασεις για επισκευη εχω εναν πολυ καλο ηλεκτρονικο που ισως να μπορει να σε βοηθησει. Εγω τον ειχα χρειαστει για πλακετα τηλεορασης και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος, αν θες στειλε μου pm να σου δωσω το τηλ του να μιλησετε μηπως και το αναλαβει.

• Like 1
Δημοσ.

βαλε Llc στο αμεσως επομενο και δες.η ταση,καλη ειναι.μπορει να παει και 4.7 με αυτην λογικα.

cinebench ιδιο σκορ εχουμε ιδια ρολογια :P

δεν μου λες,πως εκανες single core cinebench R15.σε εμενα δεν το εχει.

Δημοσ.

χαχα ρε πατε καλα!!! Παντως εμενα με stock ρευμα 1.39 παιζει 4512 ο 8120 φανταζομαι και ο 8320 τα εχει. Δοκιμασες και με bus η μονο με multi;

Μονο με multi δεν ημουν σταθερος.

Δημοσ.

Ετσι φαινεται, απο θερμοκρασιες πως πας; εμενα για 4.7 θελει 1.44  αν θυμαμαι καλα. Αυτο με το throtling το εφτιαξες που αναφερεις πιο πανω;

Με llc στο high αν και αποδιδει διαφορετικα σε διαφορετικες μητρικες.

Δημοσ.

Μα κάνε κλικ στην εικόνα και δες! 49 μαξ η θερμοκρασία! Το Throttle πάπαλα αφού είχα ξεχάσει ανοικτό το C6 state στην μητρική και το έκλεισα. Το LLC στο medium.

Δημοσ.

Μα κάνε κλικ στην εικόνα και δες! 49 μαξ η θερμοκρασία! Το Throttle πάπαλα αφού είχα ξεχάσει ανοικτό το C6 state στην μητρική και το έκλεισα. Το LLC στο medium.

Nαι οντως δεν το προσεξα αφου δεν χρειαστηκε να την ανοιξω. Δωσε και αλλο να δουμε που θα βρει ταβανι, απο οτι φαινεται εχεις πεσει σε παρα πολυ καλο κομματι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...