Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

απομενουν 1 ωρες και κατι !

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατεβάσουν και να χρησιμοποιούν για τα screenshot τους , το επίσημο theme του διαγωνισμού.

HWBOT Country Cup 2013 @ HWBOT

07l7.jpg

αντε παμε γερα και ελληνικα !! :-D

για πες λιγο τι ακριβως πρεπει να κανουμε γτ δεν εχω καταλαβη πως λειτουργεί το ολο θεμα σε πμ αν δεν θελεις να κουραζεις τον κοσμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικα εαν το πας σε καποιον ηλεκτρονικο θα μπορεσει να αναγνωρισει τι ειναι.στειλε και ενα μηνυμα εδω μεσα στον αδικος.

κ γω αυτο πιστευω ρε θαναση..να σαι καλα..του στελνω τωρα..

Καλησπέρα και από μένα.

@vagenrider, έχω την εντύπωση πως τη σωστή απάντηση σου την έδωσε ο caution:

5pinο gate driver πρέπει να 'ναι.

[...] fluxάκι και θερμοπίστολο για την αλλαγή, με αλουμινόχαρτα τριγύρω.

Αν δεν απατώμαι & 'γω είναι gate driver.

Για παραγγελία θες το part number & δυστυχώς service manual για τη κάρτα γραφικών δε θα βρεις, οπότε περιορίζεσαι στις εξής λύσεις:

Ψάχνεις στα φόρα για μια χαλασμένη 590 για να το αφαιρέσεις & στέλνεις mail στο κατασκευαστή ρωτώντας για το συγκεκριμένο part.

Αν πάρεις απάντηση και το βρεις η τοποθέτηση είναι το εύκολο της υπόθεσης, απλά πρέπει να γίνει με σταθμό θερμού αέρα από κάποιον ηλεκτρονικό.

• Like 2

Καλησπέρα και από μένα.

@vagenrider, έχω την εντύπωση πως τη σωστή απάντηση σου την έδωσε ο caution:

Αν δεν απατώμαι & 'γω είναι gate driver.

Για παραγγελία θες το part number & δυστυχώς service manual για τη κάρτα γραφικών δε θα βρεις, οπότε περιορίζεσαι στις εξής λύσεις:

Ψάχνεις στα φόρα για μια χαλασμένη 590 για να το αφαιρέσεις & στέλνεις mail στο κατασκευαστή ρωτώντας για το συγκεκριμένο part.

Αν πάρεις απάντηση και το βρεις η τοποθέτηση είναι το εύκολο της υπόθεσης, απλά πρέπει να γίνει με σταθμό θερμού αέρα από κάποιον ηλεκτρονικό.

δυσκολα λοιπον τα πραγματα..πραγματικα ελπιζω να βρω ακρη γιατι ειναι τελειως κριμα να βγει αχρηστη απο κατι τοσο απλο..

μιλησα χθες σε live chat με τεχνικο της nvidia κ μου ειπε να στειλω στον υλοποιητη της καρτας..οποτε εστειλα στη gigabyte κ τους εξηγησα την περιπτωση....τους εδωσα κ τις αντιστοιχες φωτογραφιες κ τους ειπα αν θελουν να μου το στειλουν κ να τους πληρωσω με paypal κ αν μου πουν οτι δεν μπορουν,στη χειροτερη θα τους πω να μου δωσουν ολα τα στοιχεια του smd να το βρω εγω..εχω ξαναμιλησει παντως με gigabyte κ με ειχαν βοηθησει μια χαρα κ γρηγορα θα ελεγα..

μιλησα χθες σε live chat με τεχνικο της nvidia κ μου ειπε να στειλω στον υλοποιητη της καρτας..οποτε εστειλα στη gigabyte κ τους εξηγησα την περιπτωση....τους εδωσα κ τις αντιστοιχες φωτογραφιες κ τους ειπα αν θελουν να μου το στειλουν κ να τους πληρωσω με paypal κ αν μου πουν οτι δεν μπορουν,στη χειροτερη θα τους πω να μου δωσουν ολα τα στοιχεια του smd να το βρω εγω..εχω ξαναμιλησει παντως με gigabyte κ με ειχαν βοηθησει μια χαρα κ γρηγορα θα ελεγα..

Ναι η nvidia δε μπορεί να σε βοηθήσει, λέγοντας κατασκευαστή εννοούσα την εταιρία που έκανε την υλοποίηση.

Αυτοί με τη σειρά τους δε μπορούν να σου στείλουν κάποιο part. Αυτό που μπορούν να κάνουν (αν θέλουν) είναι να σου στείλουν τα στοιχεία του part που θέλεις.

• Like 1

Ναι η nvidia δε μπορεί να σε βοηθήσει, λέγοντας κατασκευαστή εννοούσα την εταιρία που έκανε την υλοποίηση.

Αυτοί με τη σειρά τους δε μπορούν να σου στείλουν κάποιο part. Αυτό που μπορούν να κάνουν (αν θέλουν) είναι να σου στείλουν τα στοιχεία του part που θέλεις.

το ξερω..απλα ειπα να τους πω να μου το στειλουν μηπως κ γινει κανενα θαυμα..δεν εχω να χασω κατι..το πολυ πολυ τους λεω να μου στειλουν τα στοιχεια για να ξεκινησω το ψαξιμο..εμπλεξα..

ασχημα τα νεα..οπως το περιμενα..μου ειπαν οτι ουτε πουλανε χωρια το προιον ουτε μπορουν να μου δωσουν στοιχεια κ αναφερουν μονο το να την παω την καρτα στον επισημο της gigabyte εδω ελλαδα για επισκευη κατι που πιστευω οτι κοστισει πολυ....πολυ υπο την εννοια του να αξιζει να τη φτιαξω....μαλλον θα αρχισω να το παιρνω αποφαση οτι πρεπει να παρω αλλη.κριμα τοσος κοπος.

ασχημα τα νεα..οπως το περιμενα..μου ειπαν οτι ουτε πουλανε χωρια το προιον ουτε μπορουν να μου δωσουν στοιχεια κ αναφερουν μονο το να την παω την καρτα στον επισημο της gigabyte εδω ελλαδα για επισκευη κατι που πιστευω οτι κοστισει πολυ....πολυ υπο την εννοια του να αξιζει να τη φτιαξω....μαλλον θα αρχισω να το παιρνω αποφαση οτι πρεπει να παρω αλλη.κριμα τοσος κοπος.

Ε αυτοί με τη σειρά τους στη τελική δε θέλουν να χάσουν αγορές/υποστήριξη.

Plan B it is then. Ανέβασε μια αγγελία για καμιά καμμένη 590.

Είναι κρίμαζ να πάει στράφι για ένα τόσο μικρό προβληματάκι.

• Like 1

Ε αυτοί με τη σειρά τους στη τελική δε θέλουν να χάσουν αγορές/υποστήριξη.

Plan B it is then. Ανέβασε μια αγγελία για καμιά καμμένη 590.

Είναι κρίμαζ να πάει στράφι για ένα τόσο μικρό προβληματάκι.

δυστηχως δεν παιζουν πουθενα καμενες 590..ποτε δεν εχω πετυχει κατι ουτε εδω ελλαδα ουτε e bay..ειναι μια καρτα που δεν ειχε βγει σε μεγαλο αριθμο..αρα απ'οτι βλεπω θα επικρατησει το χειροτερο σεναριο..να γινει η δικια μου ανταλακτικα κ να παρω αλλη..

σιγα μην την κανεις ανταλλακτικα.δοκιμασε να κολλησεις πανω σε αυτο το τσουτσουνι ποδαρακια.κατι τελος παντων.και μετα κολλα το στην θεση σου.κολλα το εννοω με καλαι ετσι....

• Like 1

στο μυαλο μου εισαι ρε συ θανο..εκανα ηδη μια αποπειρα προχθες..χωρις αποτελεσμα..αλλα τουλαχιστον χωρις κ επιπλεον απωλειες..τωρα θελω να δοκιμασω το ακατορθωτο(για μενα)να κολησω ινες απο καλωδιο για ποδια..

μπορεις να πας και απο κανενα μαγαζι που να πουλαει τετοια μπας και καταφερουν να καταλαβουν τι ειναι,να το μετρησουν μπας και βγαλουν ακρη και τετοια.η πηγαινε με την καρτα κιολας στο χερι μπας και μπορεσουν να βρουνε τι ειναι απο το υπολοιπο κυκλωμα γυρω γυρω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...