Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απομενουν 1 ωρες και κατι !

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατεβάσουν και να χρησιμοποιούν για τα screenshot τους , το επίσημο theme του διαγωνισμού.

HWBOT Country Cup 2013 @ HWBOT

07l7.jpg

αντε παμε γερα και ελληνικα !! :-D

Δημοσ.

και δεν τον χαλασε τον zaknafein που ειναι απο κατω μου στους εξαπυρηνους :P

γατακι,ε γατακι :P

Μη μου θίγεις τον 6πυρήνο γιατί τον βλέπω να γίνεται φουρνάκι στο τέλος... στα 4.4+ η στοκ ψύκτρα δεν την παλεύει :(

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να ρίξω και εγώ ένα στα 5Ghz να δω τι θα καταλάβουμε. Τόσο τα fans του κουτιού, όσο και της H100i τα είχα στο τέρμα και η θερμοκρασία δεν πήγε πάνω από 56C. Δεν θέλω να ζορίζω το Chip. Με την πρώτη προσπάθεια έφτασα εκεί.

Cinebench

post-115429-0-78874100-1383311324_thumb.jpg

3dmark 2011

post-115429-0-45060700-1383311334_thumb.png

CPUZ Validation

post-115429-0-34435700-1383311416_thumb.png

Άκυρο Link/qtpab4

• Like 8
Δημοσ.

να μαι κ παλι..

δυστηχως οχι με καλα νεα..

εδω κ 3 μερες το Quad ειναι ορφανο..για λογους τελως παντων που δεν εχω ψυχολογικα τη διαθεση να εξηγησω,ξεκωλησα κατα λαθος ενα εξαρτημα απο τη μια 590 (πιθανον ολοκληρωμενο τρανζιστορ για οσους ξερουν) με αποτελεσμα να δουλευει μεν αλλα μονο ο ενας πυρηνας..

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ξανακολησω γιατι του εσπασαν κ τα 5 ποδια του αλλα ετσι κ αλλιως θα ηταν πολυ δυσκολο μιας κ μιλαμε για ενα εξαρτημα συνολικου ογκου 2 χιλιοστα..

ερωτω λοιπον....εχουμε κανεναν εδω ελλαδα που να μπορουσε να το αντικαταστησει αυτο το εξαρτημα? η εστω καποια εταιρια απο εξωτερικο που να αναλαμβανει τετοιες επιδιορθωσεις..

Δημοσ.

να μαι κ παλι..

δυστηχως οχι με καλα νεα..

εδω κ 3 μερες το Quad ειναι ορφανο..για λογους τελως παντων που δεν εχω ψυχολογικα τη διαθεση να εξηγησω,ξεκωλησα κατα λαθος ενα εξαρτημα απο τη μια 590 (πιθανον ολοκληρωμενο τρανζιστορ για οσους ξερουν) με αποτελεσμα να δουλευει μεν αλλα μονο ο ενας πυρηνας..

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ξανακολησω γιατι του εσπασαν κ τα 5 ποδια του αλλα ετσι κ αλλιως θα ηταν πολυ δυσκολο μιας κ μιλαμε για ενα εξαρτημα συνολικου ογκου 2 χιλιοστα..

ερωτω λοιπον....εχουμε κανεναν εδω ελλαδα που να μπορουσε να το αντικαταστησει αυτο το εξαρτημα? η εστω καποια εταιρια απο εξωτερικο που να αναλαμβανει τετοιες επιδιορθωσεις..

φιλε μου καλησπερα σε καταστηματα ηλεκρονικων υπαρχουν ανταλακτικα ψαξιμο θελει  εγω  ειμαι απο θεσσαλονικη εψαχνα προσφατα εναν πυκνωτη απο μια nvidia καρτα και βρηκα  κατι παρομιο αλλα επειδη μου χαλασε το κολητηρι το εδωσα σε ενα μαγαζι που φτιαχνει τηλεορασεις και μου το κολλησε και δε ηθελε και λεφτα τον αφησα κατι να πιει καμμια μπυρα !!

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα σε καταστηματα ηλεκρονικων υπαρχουν ανταλακτικα ψαξιμο θελει  εγω  ειμαι απο θεσσαλονικη εψαχνα προσφατα εναν πυκνωτη απο μια nvidia καρτα και βρηκα  κατι παρομιο αλλα επειδη μου χαλασε το κολητηρι το εδωσα σε ενα μαγαζι που φτιαχνει τηλεορασεις και μου το κολλησε και δε ηθελε και λεφτα τον αφησα κατι να πιει καμμια μπυρα !!

καλησπερα φιλαρακο..

το θεμα ειναι οτι το εξαρτημα δεν εχει καμια πληροφορια επανω..δεν γραφει απολυτως τιποτα..ειναι απλα μαυρο..μονο δηλαδη αν εβρισκα το ιδιο εξωτερικα που σ'αυτη την περιπτωση το θεμα ειναι τι θα ηταν απο μεσα αν θα ειχε δηλαδη κ τις ιδιες προδιαγραφες..

Δημοσ.

καλησπερα φιλαρακο..

το θεμα ειναι οτι το εξαρτημα δεν εχει καμια πληροφορια επανω..δεν γραφει απολυτως τιποτα..ειναι απλα μαυρο..μονο δηλαδη αν εβρισκα το ιδιο εξωτερικα που σ'αυτη την περιπτωση το θεμα ειναι τι θα ηταν απο μεσα αν θα ειχε δηλαδη κ τις ιδιες προδιαγραφες..

μαλιστα δυσκολη περιπτωση αλλα επιμενω ρωτησε αυτους που επισκευαζουν καταλαβες κοβει το ματι τους σιγουρα θα καταλαβουν τι ακριβως ειναι αυτο αν πεσεις στον σωστο θελω να πιστευω θα σου δωσει λυση !!

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα φιλαρακο..

Με τον κατασκευαστή επικοινώνησες; Με δυο φώτο (μια απ'το σημείο που ξεκόλλησε και μια το εξάρτημα) λογικά θα μπορούν να σου πουν τι είναι και αν υπάρχει δυνατότητα επισκευής.

• Like 1
Δημοσ.

Με τον κατασκευαστή επικοινώνησες; Με δυο φώτο (μια απ'το σημείο που ξεκόλλησε και μια το εξάρτημα) λογικά θα μπορούν να σου πουν τι είναι και αν υπάρχει δυνατότητα επισκευής.

με την nvidia οχι δεν εχω μιλησει γιατι απ'οτι ειδα στο site της δεν εχει δικο της σερβις αλλα καποιες εταιριες σε ολο τον κοσμο που τους το εχει αναθεσει..παντως οποιος ξερει κατι παραπανω,ειναι φυσικα ευπροσδεκτος.

Δημοσ.

Γιωργο κριμα ρε φιλε!

Ανεβασε μας 1-2 φωτογραφιες να καταλαβουμε τι εξαρτημα ειναι μπας και μπορεσουμε να βοηθησουμε και εμεις στο ψαξιμο.

Θα βγει ακρη πιστευω

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

δεν το εχεις καπου αυτο το εξαρτηματακι?εαν οχι,η αλλη δεν ειναι ιδια καρτα για να την ξεμονταρεις και να δεις εαν εκεινο γραφει επανω τι ειναι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5pinο gate driver πρέπει να 'ναι.

Καλές φωτογραφίες και θέμα στο xs.org/ocn.net να στο επιβεβαιώσει κάποιος, παραγγελία από κανένα τέτοιο -> http://uk.rs-online.com/web/c/passive-components/capacitors/ και fluxάκι και θερμοπίστολο για την αλλαγή, με αλουμινόχαρτα τριγύρω.

Επεξ/σία από caution
  • Like 2
Δημοσ.

δεν το εχεις καπου αυτο το εξαρτηματακι?εαν οχι,η αλλη δεν ειναι ιδια καρτα για να την ξεμονταρεις και να δεις εαν εκεινο γραφει επανω τι ειναι?

το εχω..αλλα δεν γραφει κατι..μπορει να σβηστηκε απο το χτυπημα..δεν πειραζει ομως γιατι το ειδα απ'την αλλη 590..το μονο που γραφει ειναι   c e    

5pinο gate driver πρέπει να 'ναι.

Καλές φωτογραφίες και θέμα στο xs.org/ocn.net να στο επιβεβαιώσει κάποιος, παραγγελία από κανένα τέτοιο -> http://uk.rs-online.com/web/c/passive-components/capacitors/ και fluxάκι και θερμοπίστολο για την αλλαγή, με αλουμινόχαρτα τριγύρω.

μακαρι ρε συ να το βρω..για το κολημα οχι,παρ'ολο που ξερω δεν θα παρω το ρισκο..ας το βρω πρωτα κ θα βρω κανενα επαγγελματια να κανει το κοληματακι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...