Zapee995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εκεινο ειναι στα 5.4GHZ. Το Cinebench βλεπει τη συχνοτητα του BIOS. Ναι λογικο ειναι. Απλα απορω πως βγαζειται ακρη με τοσα λαθη στις ενδειξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 σα δεν ντρεπεστε...με κοροιδευετε κιολας ε με τα 5αρια σας....το θετικο ειναι οτι βλεπω πολλους υποψηφιους επεξεργαστες για αγορα.οποιος μου κανει την καλυτερη προσφορα κερδιζει αντε παρτε τωρα τους μουφοπυρηνες σας και σε αλλο νημα.με σκισατε εδω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Το throttle ερχεται απο την μητρικη .... οχι απο τον επεξεργαστη !! Ειναι η ασφαλιστική δικλείδα για την προστασια των VRM . Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι το chip αυτό που έχει το πρόβλημα μιας και η ίδια η AMD το βγάζει κοντά στα 5Ghz. Με την μητρική που έχεις στα χέρια σου με 12+2 VRM και 220TDP υποστήριξη, εγώ θα τον τραβούσα στα 5Ghz ανετότατα !! με τον 8150, όταν έκανα τα test με την Corsair H100i για το πως αποδίδει σε Push και Pull, όπως φαίνεται και παρακάτω, έτρωγα Throttling από το CPU. http://www.insomnia.gr/topic/487471-corsair-graphite-600t-white-corsair-h100i/?p=52408434 Ωραία τα 5Ghz. Πως θα κρατήσεις όμως το Chip κάτω από τους 61C με 1.5+V τάση, για πόσο και με πόση φασαρία; Η sabertooth είναι μια χαρά για πουσάρισμα του 8350/20 στα όρια ... Εγώ είμαι με την UD7 που τραβάει τον 8350 στα 5Ghz που έχω αλλά απ`όσο είδα από την GIGA το REV3.0 έχει πιστοποίηση για 220tdp και όχι το R1.1 που έχω. Από την άλλη γλυκοκοιτάω τον 9590 στην νέα τιμή του (310€) !! Αν πέσει στα 280€ πάω κατευθείαν εκεί για κλοκάρισμα στα 5+Ghz 24/7 !! Εχω είδη μια sabertooth να κάθεται αλλά προς το παρόν η UD7 με τα πολλά PCI-E μου έχει λύσει τα χέρια σε ότι αφορά περιφερειακές συσκευές ... κάρτες δορυφορικής, κάρτες TV, κ.λ.π. !! Είναι ότι πιο πλήρες είχα ποτέ ! CPU από την AMD για τις εντυπώσεις κατά τη γνώμη μου. Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος έναν i7 4770k; Γιατί δεν στρογγυλοποιείς λίγο τα νούμερα; 5000MHZ 1.51V 280W Άκυρο Link/3nxn6v Τι θερμοκρασίες έχεις στο Prime και στο OCCT; Τα 5gz πλεον τα χουμε για πλακα!χαχα πεσαμε σε καλα κομματια η ειναι η ιδεα μου; Όταν βάλατε αγγελίες να πουλήσετε τα CPU θα είμαι ο κακός που θα λέω να μην τα αγοράσει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Τι θερμοκρασίες έχεις στο Prime και στο OCCT; Πανω απο 65C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Φαντάζομαι δεν το έχεις 24/7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με τον 8150, όταν έκανα τα test με την Corsair H100i για το πως αποδίδει σε Push και Pull, όπως φαίνεται και παρακάτω, έτρωγα Throttling από το CPU. http://www.insomnia.gr/topic/487471-corsair-graphite-600t-white-corsair-h100i/?p=52408434 Ωραία τα 5Ghz. Πως θα κρατήσεις όμως το Chip κάτω από τους 61C με 1.5+V τάση, για πόσο και με πόση φασαρία; CPU από την AMD για τις εντυπώσεις κατά τη γνώμη μου. Ποιος ο λόγος να μην πάρει κάποιος έναν i7 4770k; Γιατί δεν στρογγυλοποιείς λίγο τα νούμερα; Τι θερμοκρασίες έχεις στο Prime και στο OCCT; Όταν βάλατε αγγελίες να πουλήσετε τα CPU θα είμαι ο κακός που θα λέω να μην τα αγοράσει κανείς. Μηπως ειχες το APM MASTER MODE στο AUTO είναι ENABLE ? Αυτό κάνει throttle στον επεξεργαστή αν είναι ενεργοποιημένο !! Δεν στρογγυλοποίησα τα νούμερα γιατί ΔΕΝ είναι το overclock που κάνω στο CPU . Πήγα με FSB για να δω αν θα έχω καλύτερα αποτελέσματα απ`ότι με multi μόνο . Να πω πως σε CINEBENCH τα νούμερα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ... με FSB. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν θυμάμαι. Αυτό που έχει σημασία είναι πως το CPU πλησιάζει σε θερμοκρασίες εκτός προδιαγραφών, οπότε ήταν λογικό να συμπεριφέρεται παράξενα. Ενδιαφέρον ότι με το FSB έχεις χαμηλότερες επιδόσεις. Περίμενα το αντίστροφο. Ίσως να παίζει ρόλο HT Link. Δεν μου απάντησες πως θα έψυχες το CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 custom υδρόψυξη. Το APM κοιτάζει να μην βγει εκτός TDP ορίων το CPU . Βρε ψήνεστε μια μια ομαδική για custom σετάκι υδόψυξης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 custom υδρόψυξη. Το APM κοιτάζει να μην βγει εκτός TDP ορίων το CPU . Βρε ψήνεστε μια μια ομαδική για custom σετάκι υδόψυξης ? εχεις κατι κατα νου? δεν χαλιεμαι να σουταρω την h100i αν εχω τοση μεγαλη διαφορα ομωςς σε αποδοση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Να σου πω την αλήθεια καιρό το ψάχνω για κάτι πολύ αποδοτικό χωρίς να σκάσω πολλά χρήματα. Με μια ομαδική θα πήγαινε παρακάτω το κόστος πιστεύω ... Εγώ είμαι με αερόψυξη πάντως και στα 4,8-4,9 είμαι στο όριο ... Βέβαια εσύ θες πρώτα μητρική ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 να του πουλησουμε μια μητρικη αμα ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 custom υδρόψυξη. Το APM κοιτάζει να μην βγει εκτός TDP ορίων το CPU . Βρε ψήνεστε μια μια ομαδική για custom σετάκι υδόψυξης ? Δεν έχω Custom υδρόψυξη συνδεδεμένη. Τα έχω τα parts και προς το παρόν δεν σκοπεύω να παιδεύομαι άλλο με τέτοιες λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω Custom υδρόψυξη συνδεδεμένη. Τα έχω τα parts και προς το παρόν δεν σκοπεύω να παιδεύομαι άλλο με τέτοιες λύσεις. Για εμένα πάντως κακώς δεν έχεις τον 8320 στα 4,8Ghz ... Τι τα θες τα 12+2 VRM και την EXTREME μητρική . Ρίξε ενα ακόμα κλόκι να γουστάρεις ! Το τσιπακι δεν μασάει από τάση ούτε από κλόκι ... Φαίνεται και από τον 9590 που είναι σταθερά στο 1,5V και 4,7/5Ghz με την εγγύηση της AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Με ίδιο Tj Max; Που ξέρεις ότι πρόκειται για ίδιο υλικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Με ίδιο Tj Max; Που ξέρεις ότι πρόκειται για ίδιο υλικό; Ιδιος ακριβως cherry picked επεξεργαστής ειναι..... Ακριβώς ιδιο υλικο και οι δύο... πυρίτιο ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα