Heatspreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 πιο πανω γιατι δεν πας? Τι εννοείς; Σε συχνότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν εκανε λεει; μονο εκανε; το καλακαιρι με 'σωσε. τωρα το εχω κλειστο γιατι εχω πολυ χαμηλες θερμοκρασιες. τον ροοστατη, το 'πα καλα ; τον ειχε το ανεμηστηρακι απο την μανα του. ο διακοπτης on-off ειναι "παντετα" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και οι δικές μου μετρήσεις στο σύστημα μου.Ακούω και γω επισημάνσεις-προτάσεις βελτίωσης Τι εννοείς; Σε συχνότητα; Ασχετο αλλα επειδή είδα την υπογραφή σου από την Corsair H100i είσαι ευχαριστημένος γιατί σκέφτομαι να μπώ σε watercooling έστω και με έτοιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σήμερα παρέλαβα και εγκατέστησα έναν 3TB δίσκο στο PC. Είχα 2 500άριδες στο συρτάρι με data, έναν 1TB εξωτερικό 3,50" Lacie και έναν Passport 500GB. Είχα χάσει τη μπάλα, οπότε είπα να τα έχω όλα μέσα στο PC και στους 2 500άριδες το Back up, ή στους άλλους, θα δω τι θα κάνω. Έτρεξα και ένα Bench έτσι για πλάκα. Seagate 3TB 7200rpm Samsung 840 250GB Samsung 840 250GB Raid 0 (500GB) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 core temp kai hwmonitor στους 62-63 βαθμους επαιζαν καθως ετρεχε το cinebench.δειχνουν σωστες θερμοκρασιες τα προγραμματα η οτι να ναι?γιατι οταν καθεται το pc δειχνουν και τα 2 12-13 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μετα απο αυτο (καγκουρια ομως) καρφωνω 5gz και 1.55 ρευμα! μπουταρει με την μια! και λεω για να δουμε! στο 80% του renderμου κατεβαζε το ρευμα στο 1.30 δλδ θροτλ!!! κριμα... εμ με αυτην την σαπιομητρικη ....αχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ούτε καν UD3 και σηκώνει 4.6, καλά είσαι... Τα VRMs τι τραβάνε να μας πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ούτε καν UD3 και σηκώνει 4.6, καλά είσαι... Τα VRMs τι τραβάνε να μας πεις ειναι το τελευταιο rev που εχει ψυκτρες σαν της ud3 τραβανε τα παντα αλλα υπαρχει εσωτερικος ανεμιστηρας που βαραει εκει χεχε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Έβαλα το PcMark8, είπα να είμαι ο πρώτος που θα postάρει αλλά μου βγάζει πως θέλει ΙΕ10 ή νεώτερο... Neeeeeext.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μετα απο αυτο (καγκουρια ομως) καρφωνω 5gz και 1.55 ρευμα! μπουταρει με την μια! και λεω για να δουμε! στο 80% του renderμου κατεβαζε το ρευμα στο 1.30 δλδ θροτλ!!! κριμα... εμ με αυτην την σαπιομητρικη ....αχχα Δεν έχει σχέση η μητρική με το Throtling. Και εγώ έτρωγα με τον 8150 όταν τον πίεζα με την Crossahair V Formula. Μην ακούτε αυτά που λένε στα Forums. Τα chip αυτά παίζουν το πολύ μέχρι τα 4.6GHz σταθερά και αξιόπιστα. Δεν πρέπει να υπερβαίνεις τους 61C οπότε πρέπει να είσαι γύρω στους 55 για να λες ότι είσαι Safe. Μάλιστα καλό είναι η μέτρηση να γίνεται το καλοκαίρι. Το ότι κάποιοι παίζουν κοντά στα 5Ghz, είναι δικό τους πρόβλημα. Τα έχουμε πει πολλές φορές και στο Topic με τις κάρτες γραφικών. Overclocking δεν είναι όσο πάω και όπως πάω. Πρέπει να υπάρχει μελέτη, σύνεση και ακρίβεια. Και τέλος πάντων επειδή ο καθένας λέει τα δικά του, τα chip είναι ίδια. Και ναι ακόμα και στο overclocking είναι ίδια. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα δεις κάποια μεγάλη διαφορά προς τα πάνω ή προς τα κάτω με διαμάντι κομμάτι ή μπανάνα αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει σχέση η μητρική με το Throtling. Και εγώ έτρωγα με τον 8150 όταν τον πίεζα με την Crossahair V Formula. Μην ακούτε αυτά που λένε στα Forums. Τα chip αυτά παίζουν το πολύ μέχρι τα 4.6GHz σταθερά και αξιόπιστα. Δεν πρέπει να υπερβαίνεις τους 61C οπότε πρέπει να είσαι γύρω στους 55 για να λες ότι είσαι Safe. Μάλιστα καλό είναι η μέτρηση να γίνεται το καλοκαίρι. Το ότι κάποιοι παίζουν κοντά στα 5Ghz, είναι δικό τους πρόβλημα. Τα έχουμε πει πολλές φορές και στο Topic με τις κάρτες γραφικών. Overclocking δεν είναι όσο πάω και όπως πάω. Πρέπει να υπάρχει μελέτη, σύνεση και ακρίβεια. Και τέλος πάντων επειδή ο καθένας λέει τα δικά του, τα chip είναι ίδια. Και ναι ακόμα και στο overclocking είναι ίδια. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα δεις κάποια μεγάλη διαφορά προς τα πάνω ή προς τα κάτω με διαμάντι κομμάτι ή μπανάνα αντίστοιχα. Το throttle ερχεται απο την μητρικη .... οχι απο τον επεξεργαστη !! Ειναι η ασφαλιστική δικλείδα για την προστασια των VRM . Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι το chip αυτό που έχει το πρόβλημα μιας και η ίδια η AMD το βγάζει κοντά στα 5Ghz. Με την μητρική που έχεις στα χέρια σου με 12+2 VRM και 220TDP υποστήριξη, εγώ θα τον τραβούσα στα 5Ghz ανετότατα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με την δικια μου και 4.6 πολλα ειναι ! επομενη αγορα μαλλον sabertooth.....η extreme 9....η καμια αλλη σκληρη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 με την δικια μου και 4.6 πολλα ειναι ! επομενη αγορα μαλλον sabertooth.....η extreme 9....η καμια αλλη σκληρη ! Η sabertooth είναι μια χαρά για πουσάρισμα του 8350/20 στα όρια ... Εγώ είμαι με την UD7 που τραβάει τον 8350 στα 5Ghz που έχω αλλά απ`όσο είδα από την GIGA το REV3.0 έχει πιστοποίηση για 220tdp και όχι το R1.1 που έχω. Από την άλλη γλυκοκοιτάω τον 9590 στην νέα τιμή του (310€) !! Αν πέσει στα 280€ πάω κατευθείαν εκεί για κλοκάρισμα στα 5+Ghz 24/7 !! Εχω είδη μια sabertooth να κάθεται αλλά προς το παρόν η UD7 με τα πολλά PCI-E μου έχει λύσει τα χέρια σε ότι αφορά περιφερειακές συσκευές ... κάρτες δορυφορικής, κάρτες TV, κ.λ.π. !! Είναι ότι πιο πλήρες είχα ποτέ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 αρα αφου μπουταρω και ειναι κομπλε στα 5 εκτος αμα τον πιεσω στο τερμα αξιζει να αλλαξω μητρικη?^^ Η sabertooth είναι μια χαρά για πουσάρισμα του 8350/20 στα όρια ... Εγώ είμαι με την UD7 που τραβάει τον 8350 στα 5Ghz που έχω αλλά απ`όσο είδα από την GIGA το REV3.0 έχει πιστοποίηση για 220tdp και όχι το R1.1 που έχω. Από την άλλη γλυκοκοιτάω τον 9590 στην νέα τιμή του (310€) !! Αν πέσει στα 280€ πάω κατευθείαν εκεί για κλοκάρισμα στα 5+Ghz 24/7 !! Εχω είδη μια sabertooth να κάθεται αλλά προς το παρόν η UD7 με τα πολλά PCI-E μου έχει λύσει τα χέρια σε ότι αφορά περιφερειακές συσκευές ... κάρτες δορυφορικής, κάρτες TV, κ.λ.π. !! Είναι ότι πιο πλήρες είχα ποτέ ! πουλησε την σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα